![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εδω θα συμφωνησω μαζι σου........ ο ζησης τα λεει πανω στα νευρα του,,,,δεν νομιζω να τα εννοει ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() να παραιτηθει...... γιατι η επομενη εντολη ειναι πυροβολησε τους......ασε που τα χημικα το ιδιο πραγμα ειναι ![]() αν πεις εσυ στην υπαλληλο σου ,τραβα μια ενδοφλεβια στον γιο σου ....θα το κανει???? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα κανάλια δουλευουν για τα αφεντικά τους... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() καλα κρασια... ![]() παυω ν ασχολουμαι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και καλα κανεις.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο κρίνω ότι το μόνο που μπορεί να πετύχω είναι να 1. Πάθω δύσπνοια 2. Φάω καμιά αδέσποτη 3. Τρέχουν τα μάτια μου 4. Βλέπω μαγαζιά να καίγονται και αλλωδαπούς (και όχι μόνο) να κάνουν πλιάτσικο 5. κ.ο.κ. ΔΕΝ πρόκειται να κατέβω ούτε με τον πάππα της Ρώμης... Όταν η επίσκεψή μου θα υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο νόημα, όχι μόνο θα κατέβω, αλλά θα φέρω και καμιά 100στή άτομα παρέα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σεβαστο.........αλλα μην εισαι κατα σε οσους αντεχουν το ξυλο και τα χημικα
ουτε και σε αυτους που ειναι ανεργοι..... σε αυτους που ξερουν το κολπο και δεν τρεχουν τα ματια τους και στους περηφανους,,,που δεν δεχονται να τους πηδανε χωρις σαλιο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν διάβασες και τα άλλα ποστ μου παρακάτω εκτός απο αυτό που διάβασες και σταμάτησες εκεί, δεν θα το έλεγες αυτό. έγραψα για την πλειοψηφία και όχι για όλους αλλά για αυτούς που κινήθηκαν χτες ανάμεσα στον κόσμο και άλλους που κατά καιρούς δεν κάνουν τη δουλειά τους. Πες μου όμως φίλε μου, αν μέσα στο πλήθος ήταν η μάνα σου ο πατέρας σου και οι φίλοι σου θα έλεγες τα ίδια? Σας δίνουν εντολές να χτυπήσετε τα γυναικόπαιδα? Συμφωνείς με την τακτική των συναδέλφων σου στην εκτέλεση των εντολών? Σου αρέσει η δουλειά σου όπως σου την επιβάλουν όπως κατάλαβα, εναντίον του λαού? Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, σε καμία παράταξη, οργάνωση και λοιπές μαμακίες. Δεν σπάω, δεν προκαλώ. Την ίδια στιγμή λοιπόν που σε ενόχλησε το ποστ που έγραψα πάνω στα νεύρα μου και καλά κάνεις και σε ενοχλεί γιατί δεν διευκρυνισα ότι μιλάω για την πλειοψηφία, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ που κοντεψαν να ποδοπατηθούν και να καούν μικρά παιδιά στη συγκέντρωση? Μην τα παίρνεις προσωπικά, να κοιτάς την πλειοψηφία. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν έκανε κάτι κακό εκεί και η πλειοψηφία των αστυνομικών χτυπούσε τυφλά...εγώ αυτό είδα αυτό σου λέω Αντιδράστε κ εσείς αν διαφωνείτε με την τακτική των συναδέλφων ή ανωτέρων σας...έχετε συνδικαλιστικά (δεν μου αρέσει η λέξη) όργανα να το κάνετε και να τα περιθωριοποιήσετε Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω τη γνώμη σου για όλα αυτά, παρόλο που νομίζεις ότι είμαι μηδενιστής κλπ κλπ. Οι χτεσινές εικόνες δεν θα φύγουν ποτέ από τα μάτια μου φίλε |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ο λουκανικος!!!!!!! | gsmaniac | Ζώα | 11 | 16-12-2011 16:42 |
Ελληνική πρωτοβουλία για "φρένο" στα πυρηνικά της Τουρκίας | SenseiG | Ελλάδα | 4 | 22-04-2011 07:59 |
Μπραβο στην Εθνικη μας για την πρωτη της νικη σε μουντιαλ! | nibo | Διάφορα | 6 | 17-06-2010 20:45 |
Εθνική Ελλάδος!!! | kostasvar | Διάφορα | 11 | 19-11-2009 20:40 |
Επιτέλους E-Bay και στα Ελληνικά | billy_bmw | Κόσμος | 14 | 29-04-2009 02:02 |