GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-02-2012, 13:30
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: ελληνικη; αστυνομία

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από z_atomic Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην συγκεκριμενοποιείς το βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα (θυμό μου) φίλε κώστα. Αυτό που με χαροποίησε χτες ήταν που είδα απλό κόσμο να σηκώνεται από τον καναπέ του. Αν ανατρέξουμε στην ιστορία θα δεις πολλές περιπτώσεις που το ακατόρθωτο τελικά έγινε πραγματικότητα. Το χτεσινό χαρμόσυνο είναι ότι ο κόσμος έπαψε να είναι παθητικός. Δεν ξέρει κανείς τη δύναμή του.
Όσο για τα νεύρα μου και τους μπάτσους αυτό αφορούσε τα χτεσινά γεγονότα μεν αλλά να ξέρεις...όποιος προσπαθήσει να κάνει κακό στον πατέρα μου τη μάνα μου και την αδελφή μου....ναι θα τον κάψω ζωντανό......βλέπεις μόνο τη μία πλευρά φίλε δεν είναι θέμα νεύρων είναι θέμα από ένα σημείο και πέρα επιβίωσης.....όποιος απειλήσει τη ζωή των δικών μου ή την δική μου...ναι θα ορμήξω....όπως με τα ίδια λόγια έλεγες ότι θέλεις να κάψουμε τη βουλή και τους βουλευτές....και αυτοί απειλούν τη ζωή μου...τέλος
Και επειδή με γνωρίζεις θα έπρεπε να ξέρεις ότι σε κάποια πράγματα δεν κάνω εκπτώσεις....εδώ μιλάμε για τη ζωή μας Κώστα και χτες χωρίς υπερβολή απειλήθηκε....δεν μπορώ να σου το εξηγήσω μόνο αν ήσουνν εκεί θα το καταλάβαινες.
Μαζί μου χτες ήταν μια φίλη μου που διαφωνούσε με το τρίπτυχο για τους μπάτσους (όπως και γω εν μέρει γιατί έχω φίλους αστυνομικούς).......μετά τα γεγονότα τα χτεσινά άλλαξε άποψη....ξέρεις γιατί? απειλήθηκε η ζωή της από ποιους? όχι απο εξωτερικό εχθρό (αυτό ελέγχεται βέβαια) αλλά από έλληνες κατά τα άλλα αδελφικό αίμα.
Ok φίλε Ζήση... συμφωνώ σε ΟΛΑ μαζί σου... είσαι Οκ τώρα??

Πες μου ένα μόνο πράγμα...!!

Μου έχεις πει σε 5 posts σου ότι δεν ήμουν εκεί γι αυτό δεν ξέρω τι πέτυχες(αμε)... ΟΚ σωστός !!!! ΔΕΝ ξέρω!!!! Ήμουν στον καναπέ... ΚΑΚΩΣ!!! Έχεις δίκιο!!! Μπράβο σου που ήσουν εκεί...!!!

Πες μου όμως ρε gamwτo για να μάθω κι εγώ... ΤΙ είναι αυτό που πέτυχες(ατε)????? ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ...
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 13:33
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από moby_gr Εμφάνιση μηνυμάτων
Η ημέρα μετά την πρωτοφανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκατοντάδων χιλιάδων απλών πολιτών που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην ψήφιση του Μνημονίου 2, βρήκε την Αθήνα να μετρά τις πληγές και τα συντρίμμια της, στον απόηχο των βάρβαρων λεηλασιών από την ανεξέλεγκτη δράση των γνωστών - αγνώστων.

Πλήθος κόσμου, παρά την εκτεταμένη χρήση χημικών από την αστυνομία, παρέμεινε για αρκετές ώρες ανυποχώρητο σε παραπλήσια της πλατείας Συντάγματος στενά.
Το εν λόγω βίντεο απλού πολίτη έχει τραβηχτεί από την οδό Μητροπόλεως γύρω στις εννιά το βράδυ. Χιλιάδες κόσμου μετά τις πρώτες επιθέσεις των ΜΑΤ στο Σύνταγμα αρνούνται να αποχωρήσουν και κατακλύζουν τις οδούς Ερμού, Κ. Σερβίας, αλλά και τις πλατείες στο Μοναστηράκι και στη Μητρόπολη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των ρεπόρτερ του NEWS 247, κάθε φορά που το ποτάμι κόσμου επιχειρούσε να πλησιάσει το Σύνταγμα δέχονταν διαδοχικές εφόδους των ΜΑΤ.
Οι οδομαχίες και ο πετροπόλεμος διήρκησαν περισσότερο από τρεις ώρες. Σε ρίψη πετρών, άνδρες της ομάδας Δέλτα αποφασίζουν να δράσουν διαφορετικά.
Στο βίντεο διακρίνεται μοτοσυκλέτα να πέφτει κυριολεκτικά πάνω στους διαδηλωτές που βρίσκονταν έξω από την Μητρόπολη Αθηνών.
Δείτε στο βίντεο τις αντιδράσεις και τα ουρλιαχτά των απλών πολιτών, τη διάλυση του πλήθους με ρίψη χημικών και τη βροχή από τραπέζια και καρέκλες που ακολούθησε.

Video "Πόλεμος" με χημικά και δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας - Dailymotion
Επιτέλους κάποιος με επιβεβαίωσε....ήμουν ακριβώς εκεί...είδες κανείς στο βίντεο να γίνονται επεισόδια? αν αυτό δεν ήταν ανανδρη επίθεση τι ήταν? δείτε πως τρέχει ο κόσμος να αποφύγει τραπεζοκαθίσματα, εμποδια και τους φίλους μας αστυνομικούς.......που ήρθαν να διαλύσουν τους "κουκουλοφόρους" μετά μου τι λέτε για το θυμό μου.....προφανώς δεν σας τα δείξαν αυτά στην tv
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 13:40
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ok φίλε Ζήση... συμφωνώ σε ΟΛΑ μαζί σου... είσαι Οκ τώρα??

Πες μου ένα μόνο πράγμα...!!

Μου έχεις πει σε 5 posts σου ότι δεν ήμουν εκεί γι αυτό δεν ξέρω τι πέτυχες(αμε)... ΟΚ σωστός !!!! ΔΕΝ ξέρω!!!! Ήμουν στον καναπέ... ΚΑΚΩΣ!!! Έχεις δίκιο!!! Μπράβο σου που ήσουν εκεί...!!!

Πες μου όμως ρε gamwτo για να μάθω κι εγώ... ΤΙ είναι αυτό που πέτυχες(ατε)????? ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ...
Καταρχάς Κωστή μου δεν σου τη λέω. Ξέχνα το αυτό. Δεν το γράφω με σκοπό να σου την πω. Απλά προσπαθώ να σου πω ότι δεν μπορούσες να έχεις εικόνα για το τι έγινε εκεί. Και εγώ πριν λίγο καιρό στον καναπέ μου καθόμουν. Σου εξήγησα τι πέτυχα....ο κόσμος έπαψε να είναι παθητικός. Αυτό είναι μια πρώτη νίκη. Μην περιμένεις με μια διαμαρτυρία να αλλάξει ο κόσμος. Πέρασαν 80 σχεδόν 100 χρόνια να απελευθερωθεί η Ελλάδα στα σημέρινά της σύνορα. Και ενδιάμεσα είχαμε ήττες και προδοσίες και χρεοκοπία. Αυτά τα πράγματα Κώστα μου θέλουν υπομονή και επιμονή. Πέτυχα πολλά και δεν το ξέρεις. Πολλά. Αλλά έχει πολύ ακόμη. Αν θες στην επόμενη κατεβαίνουμε μαζί...όχι για να το παίξουμε δήθεν επαναστάτες απλά για δηλώσεις ότι διαφωνείς με όλα αυτά και μην νομίζεις ότι δεν έχει αποτέλεσμα. Οι μισοί βουλευτές φοβήθηκαν χτες και ψήφισαν οχι ή παρών ή παραιτήθηκαν. Μην νομίζεις ότι δεν ακολουθεί άλλο μνημόνιο...το Ιούνιο θα δεις και θα δεις εκεί πόσοι θα το ψηφίσουν......
Ενα πράγμα δεν διαπραγματεύομαι φίλε....την αξιοπρέπεια μου και αν χτες δήλωσα ότι δεν γουστάρω να μου την πάρουν..είναι και αυτό μια ακόμη νίκη έστω και προσωπική
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 13:42
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Εγω πάντως ήμουν απο τις 4 μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα απολύτως εκτός απο κάτι αυγά που πετάχτηκαν και απο κάτι νεράτζια.Μάλιστα επειδή περπατούσα συνέχεια εκεί κοντά δεν είδα κάτι η κάποιους που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν επεισόδια.

Περίπου 5 και τέταρτο έπεσε η πρώτη λάμψη κρότου δίπλα μας και αμέσως χημικά χωρίς απολύτως καμία πρόκληση.

Φυσικά φύγαμε αμέσως σχεδόν ολοι διότι χωρίς τα απαραιτητα ( μάσκες κλπ) είναι αδύνατον να κάτσεις και πήγαμε στην Βουλής όπου εκεί κάτσαμε περίπου μια ώρα με αποτέλεσμα να έχω το χρόνο να παρακολουθήσω τους ανθρώπους γύρω μου.Οντως ήταν απλοί άνθρωποι , οικογενειάρχες πολλές γυναίκες ηλικιωμένοι (παιδιά δεν είδα).Με λίγα λόγια άνθρωποι φοβισμένοι και απελπισμένοι που απλά με την παρουσία τους και μόνο ήθελαν ίσως να ασκήσουν μια πίεση.

Μετά τις 6 και κάτι αν θυμάμαι καλά ήρθαν εκεί που είμασταν και έριξαν ένα κάρο χημικά χωρίς απολύτως καμία πρόκληση.

Φυσικά φύγαμε και απο εκεί και μετά το πεδίο ήταν ελεύθερο να αναλάβουν οι πασίγνωστοι γνωστοί με τα αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε.
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 13:51
gs77 Ο/Η gs77 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2011
Περιοχή: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Μoto: Husgvarna TE630

[QUOTE=CPretenteriS;601374]Το ότι υπάρχουν μερικά (αρκετά θέλετε...??) $$$$παιδα σε κάποια(ες) υπηρεσία(ες) δε σημαίνει ότι όλη η Αστυνομία είναι σκάρτη...

Όπως σε όλους τους τομείς υπάρχουν καλοί και κακοί... εργατικοί και τεμπελόσκυλα... διεφθαρμένοι και μη...

Μι γινόμαστε ισοπεδωτικοί...

Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 13:55
BillyGS Ο/Η BillyGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Ψυρρή Αθήνα
Μoto: R 1150 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
σεβαστο.........αλλα μην εισαι κατα σε οσους αντεχουν το ξυλο και τα χημικα

ουτε και σε αυτους που ειναι ανεργοι.....
σε αυτους που ξερουν το κολπο και δεν τρεχουν τα ματια τους

και στους περηφανους,,,που δεν δεχονται να τους πηδανε χωρις σαλιο
+1200 + 1150
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 14:05
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Η αδερφή μου κατέβηκε χτες για πρώτη φορά στη ζωή της μαζί με το σύζυγό της. Δε μπόρεσε να φτάσει στο Σύνταγμα λόγω αποκλεισμού της Β. Σοφίας στο ύψος της Ηρώδου Αττικού. Πήγαν στην Ακαδημίας. Μου είπε ότι ο κόσμος έφθανε μέχρι κάτω. Εκείνοι στάθηκαν στην Ακαδημίας και Κριεζώτου. Δεν υπήρχαν επεισόδια εκεί, αλλά περνούσαν διμοιρίες κι έριχναν κρότου λάμψης μέσα στον κόσμο.

Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 14:44

Απόσπασμα:
Καταρχάς Κωστή μου δεν σου τη λέω. Ξέχνα το αυτό. Δεν το γράφω με σκοπό να σου την πω. Απλά προσπαθώ να σου πω ότι δεν μπορούσες να έχεις εικόνα για το τι έγινε εκεί. Και εγώ πριν λίγο καιρό στον καναπέ μου καθόμουν. Σου εξήγησα τι πέτυχα....ο κόσμος έπαψε να είναι παθητικός. Αυτό είναι μια πρώτη νίκη. Μην περιμένεις με μια διαμαρτυρία να αλλάξει ο κόσμος. Πέρασαν 80 σχεδόν 100 χρόνια να απελευθερωθεί η Ελλάδα στα σημέρινά της σύνορα. Και ενδιάμεσα είχαμε ήττες και προδοσίες και χρεοκοπία. Αυτά τα πράγματα Κώστα μου θέλουν υπομονή και επιμονή. Πέτυχα πολλά και δεν το ξέρεις. Πολλά. Αλλά έχει πολύ ακόμη. Αν θες στην επόμενη κατεβαίνουμε μαζί...όχι για να το παίξουμε δήθεν επαναστάτες απλά για δηλώσεις ότι διαφωνείς με όλα αυτά και μην νομίζεις ότι δεν έχει αποτέλεσμα. Οι μισοί βουλευτές φοβήθηκαν χτες και ψήφισαν οχι ή παρών ή παραιτήθηκαν. Μην νομίζεις ότι δεν ακολουθεί άλλο μνημόνιο...το Ιούνιο θα δεις και θα δεις εκεί πόσοι θα το ψηφίσουν......
Ενα πράγμα δεν διαπραγματεύομαι φίλε....την αξιοπρέπεια μου και αν χτες δήλωσα ότι δεν γουστάρω να μου την πάρουν..είναι και αυτό μια ακόμη νίκη έστω και προσωπική
NAI σε όλα λοιπόν !!!
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 14:55

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από moby_gr Εμφάνιση μηνυμάτων
Η ημέρα μετά την πρωτοφανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκατοντάδων χιλιάδων απλών πολιτών που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην ψήφιση του Μνημονίου 2, βρήκε την Αθήνα να μετρά τις πληγές και τα συντρίμμια της, στον απόηχο των βάρβαρων λεηλασιών από την ανεξέλεγκτη δράση των γνωστών - αγνώστων.

Πλήθος κόσμου, παρά την εκτεταμένη χρήση χημικών από την αστυνομία, παρέμεινε για αρκετές ώρες ανυποχώρητο σε παραπλήσια της πλατείας Συντάγματος στενά.
Το εν λόγω βίντεο απλού πολίτη έχει τραβηχτεί από την οδό Μητροπόλεως γύρω στις εννιά το βράδυ. Χιλιάδες κόσμου μετά τις πρώτες επιθέσεις των ΜΑΤ στο Σύνταγμα αρνούνται να αποχωρήσουν και κατακλύζουν τις οδούς Ερμού, Κ. Σερβίας, αλλά και τις πλατείες στο Μοναστηράκι και στη Μητρόπολη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των ρεπόρτερ του NEWS 247, κάθε φορά που το ποτάμι κόσμου επιχειρούσε να πλησιάσει το Σύνταγμα δέχονταν διαδοχικές εφόδους των ΜΑΤ.
Οι οδομαχίες και ο πετροπόλεμος διήρκησαν περισσότερο από τρεις ώρες. Σε ρίψη πετρών, άνδρες της ομάδας Δέλτα αποφασίζουν να δράσουν διαφορετικά.
Στο βίντεο διακρίνεται μοτοσυκλέτα να πέφτει κυριολεκτικά πάνω στους διαδηλωτές που βρίσκονταν έξω από την Μητρόπολη Αθηνών.
Δείτε στο βίντεο τις αντιδράσεις και τα ουρλιαχτά των απλών πολιτών, τη διάλυση του πλήθους με ρίψη χημικών και τη βροχή από τραπέζια και καρέκλες που ακολούθησε.

Video "Πόλεμος" με χημικά και δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας - Dailymotion
Απόσπασμα:
Επιτέλους κάποιος με επιβεβαίωσε....ήμουν ακριβώς εκεί...είδες κανείς στο βίντεο να γίνονται επεισόδια? αν αυτό δεν ήταν ανανδρη επίθεση τι ήταν? δείτε πως τρέχει ο κόσμος να αποφύγει τραπεζοκαθίσματα, εμποδια και τους φίλους μας αστυνομικούς.......που ήρθαν να διαλύσουν τους "κουκουλοφόρους" μετά μου τι λέτε για το θυμό μου.....προφανώς δεν σας τα δείξαν αυτά στην tv
Εκτός από το μοτοσυκλετιστή που πέφτει κυριολεκτικά πάνω στους διαδηλωτές και είναι απαράδεκτο, θέλετε να μου περιγράψετε τι βλέπετε στο video...?
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 15:01
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εκτός από το μοτοσυκλετιστή που πέφτει κυριολεκτικά πάνω στους διαδηλωτές και είναι απαράδεκτο, θέλετε να μου περιγράψετε τι βλέπετε στο video...?
Ρε κωστή η κάμερα δείχνει εκείνο το σημείο...
Δες πόσο κόσμο έχει πριν έρθει το κομβόι και δες μετά σε πόσο χρόνο εξαφανίστηκε ο κόσμος. Αντιλαμβάνεσαι το ποδοπάτημα που έπεσε? Ξέρεις ότι μετά ενώ είχαμε τραβηχτεί στην Ερμού και ενώ ήδη είχαν πεταχτεί χημικά πλάκωσε άλλη έφοδος και μας εγκλώβισαν στη μέση? και μετά κυνηγούσαν τα γυναικόπαιδα στα στενά? Αφού δεν ήσουν εκεί γιατί θέλεις να με βγάλεις ψεύτη?

Κάνε τον υπολογισμό με τον κόσμο που έφυγε στο χρόνο που έφυγε και βάλε στην εξίσωση τα εμπόδια που συναντούσε τρέχοντας, όπως τους άλλους διαδηλωτές, τα τραπεζοκαθίσματα, τις γλάστρες, παιδάκια πεσμένα κάτω να κλαίνε και ολα αυτά μέσα σε δακρυγόνα κροτίδες και πανικό.
Ξέρεις τι σημαίνει πανικός και χάος?
Δες πόσο ειρηνικός είναι ο κόσμος πριν έρθουν οι φίλοι μας δες το πάλι από την αρχή
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης