GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 11-02-2012, 13:20
christar Ο/Η christar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Κατω απο το αυλακι
Μoto: προς το παρον...πεζο2
Προεπιλογή Απάντηση: Bmw 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από point zero Εμφάνιση μηνυμάτων
Επισεις να πουμε πως τα gs λογο κατασκευης μπροστινης αναρτησης δεν βυθιζονται κατα το φρεναρισμα οπως οι περισοτερες μοτο , αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μην "παιρνει" και ο οδηγος αντιστοιχα την πληροφορηση σχετικα με το ποτε πλησιαζει ο τροχος να μπλοκαρει κατα το φρεναρισμα ...

Αρα τετοια μοτο και χωρις abs ειναι η συνταγη για γρηγορη και εγγυημενη λευκανση τριχωτου κεφαλης !!

Reply With Quote
Παλιό 11-02-2012, 13:23
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από saitman Εμφάνιση μηνυμάτων
οχι φιλε ΔΕΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ επειδη η μοναδα ειναι και σεβρο αρα δεν εχεις και υποβοηθηση στο φρενο, αν ειναι μοντελο που φοραει την συγκεκριμενη μοναδα.
Φιλε μηνα του 07 το μοντελο δεν εχει σερβο φρενα φρεναρει κανονικα χωρις abs
Reply With Quote
Παλιό 14-02-2012, 19:31
drmdtsap Ο/Η drmdtsap βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Μoto: Ducati Multistrada 2006
Προεπιλογή

Ρε παιδια θελω τα φωτα σας. Ενας φιλος μου αφησε το gs του για χτες κ σημερα. 1200gs 07. Επαθα πλακα απο το ποσο απολαυση ειναι στην οδηγηση που αρρωστησα πιο πολυ... Ρε παιδια ομως καιει υπερβολικα βενζινη ή αυτο παιζει να εχει καποιο θεμα οπως ξερυθμισμενο;ο φιλος μου μου ειπε οτι οντως καιει πολυ κ θα το παει για ελεγχο. Τι μπορει να φταιει; Παιδια παντως να τα χαιρεστε... Πραγματικα απολυτο μηχανημα οδηγησης...
Αντε μακαρι να κατσει κ σε μενα ενα τετοιο εργαλειο κ ας ειναι κ 1150gs-δε με χαλαει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

Sent from my Kompressor iPhone using AMG

Last edited by drmdtsap; 14-02-2012 at 19:33.
Reply With Quote
Παλιό 14-02-2012, 19:50
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Γιατρέ μου, στά' λεγα!
Με τις υγείες σου!
Περαστικά δεν θά' ναι πάντως!

Όταν λες καίει πολύ, πόσο δηλαδή;
Reply With Quote
Παλιό 14-02-2012, 21:08
N4pSt3R Ο/Η N4pSt3R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Ορεστιάδα N 41.500269,E 26.532206
Μoto: R1200 GS TT Desierto 3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μηνα του 07 το μοντελο δεν εχει σερβο φρενα φρεναρει κανονικα χωρις abs
Εμένα που είναι 2005 πώς έχει servo?
Reply With Quote
Παλιό 14-02-2012, 21:30
egefalikos Ο/Η egefalikos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Μoto: R1200 GS 04

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από N4pSt3R Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα που είναι 2005 πώς έχει servo?
Βάλανε στο δικό σου και στο δικό μου, δεν τους άρεσε και το σταμάτησαν!!! Από το 2004 έως και του 2006 νομίζω έχουνε σερβο, μετά το βγάλανε Στεφανάκο!
Reply With Quote
Παλιό 14-02-2012, 21:45
drmdtsap Ο/Η drmdtsap βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Μoto: Ducati Multistrada 2006

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατρέ μου, στά' λεγα!
Με τις υγείες σου!
Περαστικά δεν θά' ναι πάντως!

Όταν λες καίει πολύ, πόσο δηλαδή;
ο φιλος μου εφευγε επαρχια για 2 ημερες και με παρακαλεσε να την κρατησω στο παρκινγκ μου μεχρι να ρθει πισω- ηδη περισυ του εφαγαν ενα tiger 1050...
Τον πηρα τηλεφωνο χτες καθοτι δεν αντεξα στον πειρασμο και τον ρωτησα αν εχει προβλημα να το βγαλω βολτα-ειπε οκ!!!
Ο τσιπης ο φιλος-ο γυφταρος μου θελε και gs - το ειχε στη ρεζερβα. του εβαλα λοιπον 20 ευρω βενζινη και κατεβηκα παραλιακη. παρα τον καιρο πορωθηκα τοσο πολυ που τραβηχτηκα Λαγονησι!!!! Στο γυρνα λοιπον με το που φτανω στο παρκινγκ βλεπω οτι ο δεικτης ειχε πεσει στα απατα... και σκεψου οτι το πηγαινα κυριλε γιατι δεν το ξερω καθοτι πρωτη φορα το πηρα!!! τον πηρα και το το ειπα και μου ειπε πως το ξερει και πως θα το παει να το δουν. Απο τον Σεπτεμβριο εχει παρατηρησει πολυ υψηλη καταναλωση. Παντως ρε παιδια τι αρχοντια ειναι αυτη... τι ανεση... τι ροπη... αφου χαμογελαγα σαν τον ηλιθιο στο δρομο!!!!
περα απο το review μου τι λετε να παιζει?
Reply With Quote
Παλιό 14-02-2012, 21:54
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από drmdtsap Εμφάνιση μηνυμάτων
ο φιλος μου εφευγε επαρχια για 2 ημερες και με παρακαλεσε να την κρατησω στο παρκινγκ μου μεχρι να ρθει πισω- ηδη περισυ του εφαγαν ενα tiger 1050...
Τον πηρα τηλεφωνο χτες καθοτι δεν αντεξα στον πειρασμο και τον ρωτησα αν εχει προβλημα να το βγαλω βολτα-ειπε οκ!!!
Ο τσιπης ο φιλος-ο γυφταρος μου θελε και gs - το ειχε στη ρεζερβα. του εβαλα λοιπον 20 ευρω βενζινη και κατεβηκα παραλιακη. παρα τον καιρο πορωθηκα τοσο πολυ που τραβηχτηκα Λαγονησι!!!! Στο γυρνα λοιπον με το που φτανω στο παρκινγκ βλεπω οτι ο δεικτης ειχε πεσει στα απατα... και σκεψου οτι το πηγαινα κυριλε γιατι δεν το ξερω καθοτι πρωτη φορα το πηρα!!! τον πηρα και το το ειπα και μου ειπε πως το ξερει και πως θα το παει να το δουν. Απο τον Σεπτεμβριο εχει παρατηρησει πολυ υψηλη καταναλωση. Παντως ρε παιδια τι αρχοντια ειναι αυτη... τι ανεση... τι ροπη... αφου χαμογελαγα σαν τον ηλιθιο στο δρομο!!!!
περα απο το review μου τι λετε να παιζει?
Ok τότε. Έτσι δουλεύει αυτός ο δείκτης. Από την ώρα που σου ανάβει ρεζέρβα, έχεις καμιά 100στή χιλιόμετρα ακόμη να κάνεις!
Για να βγει άκρη όμως θέλει από γέμισμα σε γέμισμα η μέτρηση να γίνει όπως παντού.
Reply With Quote
Παλιό 14-02-2012, 22:06
jtnakos Ο/Η jtnakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από egefalikos Εμφάνιση μηνυμάτων
Βάλανε στο δικό σου και στο δικό μου, δεν τους άρεσε και το σταμάτησαν!!! Από το 2004 έως και του 2006 νομίζω έχουνε σερβο, μετά το βγάλανε Στεφανάκο!
Γιάννη έχεις δίκιο.Μέχρι και α 6μηνο του 06 φορούσε σερβο ,το β 6μηνο το αλάλαξαν...Και όπως λέει και ο Μηνάς αν είναι με σερβο δύσκολα τα πράγματα στο φρενάρισμα....και το συγκεκριμένο το βλέπω για παλιό....

Η μόνη διέξοδος για να ησυχάσεις και εσύ φιλαράκο είναι να το πας σε μια αντιπροσωπία να σου το κουμπώσουνε στον εγκέφαλο(γνώμη μου είναι να το πας στην motion n style στο Θανάση είναι γ@μω τους μηχανικούς,ντόμπρος και λόγο forum θα σε προσέξει και λίγο παραπάνω νομίζω.Εγω την δικιά μου εκεί την πήγα πέρυσι και μου βγήκε διαμάντι )

Μην τσιγκουνευτεις τα 50 ευρώ που θα σου πάρει μια αντιπροσωπεία για έλεγχο αγοράς και επαναπαυθείς σε ενα τοπικό συνεργείο.Εγώ και τα 2 gs που πήρα πλήρωσα για έλεγχο αγοράς και δεν το μετάνιωσα....

Ελπίζω να σε βοηθήσαμε ο καθένας με τον τρόπο του και να έβγαλες κάποια άκρη...
Όπως και να έχει.......ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην επιλογή σου
Reply With Quote
Παλιό 14-02-2012, 22:27
N4pSt3R Ο/Η N4pSt3R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Ορεστιάδα N 41.500269,E 26.532206
Μoto: R1200 GS TT Desierto 3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από egefalikos Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν το ήξερα αυτό!!Αδιάβαστος!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης