![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδια θελω τα φωτα σας. Ενας φιλος μου αφησε το gs του για χτες κ σημερα. 1200gs 07. Επαθα πλακα απο το ποσο απολαυση ειναι στην οδηγηση που αρρωστησα πιο πολυ... Ρε παιδια ομως καιει υπερβολικα βενζινη ή αυτο παιζει να εχει καποιο θεμα οπως ξερυθμισμενο;ο φιλος μου μου ειπε οτι οντως καιει πολυ κ θα το παει για ελεγχο. Τι μπορει να φταιει; Παιδια παντως να τα χαιρεστε... Πραγματικα απολυτο μηχανημα οδηγησης...
Αντε μακαρι να κατσει κ σε μενα ενα τετοιο εργαλειο κ ας ειναι κ 1150gs-δε με χαλαει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Sent from my Kompressor iPhone using AMG Last edited by drmdtsap; 14-02-2012 at 19:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατρέ μου, στά' λεγα!
![]() Με τις υγείες σου! Περαστικά δεν θά' ναι πάντως! ![]() Όταν λες καίει πολύ, πόσο δηλαδή; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Βάλανε στο δικό σου και στο δικό μου, δεν τους άρεσε και το σταμάτησαν!!!
![]() ![]() Από το 2004 έως και του 2006 νομίζω έχουνε σερβο, μετά το βγάλανε Στεφανάκο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τον πηρα τηλεφωνο χτες καθοτι δεν αντεξα στον πειρασμο και τον ρωτησα αν εχει προβλημα να το βγαλω βολτα-ειπε οκ!!! Ο τσιπης ο φιλος-ο γυφταρος μου θελε και gs - το ειχε στη ρεζερβα. του εβαλα λοιπον 20 ευρω βενζινη και κατεβηκα παραλιακη. παρα τον καιρο πορωθηκα τοσο πολυ που τραβηχτηκα Λαγονησι!!!! Στο γυρνα λοιπον με το που φτανω στο παρκινγκ βλεπω οτι ο δεικτης ειχε πεσει στα απατα... και σκεψου οτι το πηγαινα κυριλε γιατι δεν το ξερω καθοτι πρωτη φορα το πηρα!!! τον πηρα και το το ειπα και μου ειπε πως το ξερει και πως θα το παει να το δουν. Απο τον Σεπτεμβριο εχει παρατηρησει πολυ υψηλη καταναλωση. Παντως ρε παιδια τι αρχοντια ειναι αυτη... τι ανεση... τι ροπη... αφου χαμογελαγα σαν τον ηλιθιο στο δρομο!!!!περα απο το review μου τι λετε να παιζει? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Για να βγει άκρη όμως θέλει από γέμισμα σε γέμισμα η μέτρηση να γίνει όπως παντού. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιάννη έχεις δίκιο.Μέχρι και α 6μηνο του 06 φορούσε σερβο ,το β 6μηνο το αλάλαξαν...Και όπως λέει και ο Μηνάς αν είναι με σερβο δύσκολα τα πράγματα στο φρενάρισμα....και το συγκεκριμένο το βλέπω για παλιό....Η μόνη διέξοδος για να ησυχάσεις και εσύ φιλαράκο είναι να το πας σε μια αντιπροσωπία να σου το κουμπώσουνε στον εγκέφαλο(γνώμη μου είναι να το πας στην motion n style στο Θανάση είναι γ@μω τους μηχανικούς,ντόμπρος και λόγο forum θα σε προσέξει και λίγο παραπάνω νομίζω.Εγω την δικιά μου εκεί την πήγα πέρυσι και μου βγήκε διαμάντι )Μην τσιγκουνευτεις τα 50 ευρώ που θα σου πάρει μια αντιπροσωπεία για έλεγχο αγοράς και επαναπαυθείς σε ενα τοπικό συνεργείο.Εγώ και τα 2 gs που πήρα πλήρωσα για έλεγχο αγοράς και δεν το μετάνιωσα.... Ελπίζω να σε βοηθήσαμε ο καθένας με τον τρόπο του και να έβγαλες κάποια άκρη... Όπως και να έχει.......ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην επιλογή σου ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν το ήξερα αυτό!!Αδιάβαστος! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ ΤΡΟΧΟΥ ΓΙΑ BMW 1200GS '09 | V-STRONG | Ζήτηση | 2 | 10-06-2011 00:55 |
| BMW 1200GS 07 | bru-ni | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 11 | 30-03-2011 20:43 |
| ΖΗΤΗΣΗ ΠΛΑΪΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ 1200GS ADV | abalerno | Ζήτηση | 0 | 05-12-2009 13:14 |
| R 1200GS | LEADER | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 29-09-2009 10:34 |
| ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΕ 1200GS KAI ADV | boxerakias57 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 23-09-2009 16:15 |