GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 15-02-2012, 00:59
black_hawk Ο/Η black_hawk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Κερκυρα
Μoto: GS 1200
Προεπιλογή Απάντηση: ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
..να σου υπενθυμίσω ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλά παιδιά που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, αν μη τι άλλο θα πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός στο πρόσωπο τους, εκτός και αν πιστεύεις ότι επειδή είναι αστυνομικοί δεν δικαιούνται αυτό το σεβασμό

Μερικούς από αυτούς τους γνωρίζω προσωπικά, είναι αξιόλογα παιδιά, φίλοι και δεν χρωστάνε σε τίποτα να διαβάζουν κείμενα σαν το παραπάνω..
1. Τα παιδια που ειναι "εδω μεσα" και στο βαθμο που δεν συμφωνουν (ποσο μαλλον δεν ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ!) με τετοιες συμπεριφορες, γιατι να θιχτουν??

2. Ο σεβασμος του καθενα, απο τον καθενα, ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ με την συμπεριφορα του, αρα, ποιος εχει να "φοβηθει" κατι, επι τουτου?

3. Η υποχρεωτικη αναγνωση ολων των posts του forum απο ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, δεν νομιζω να προβλεπεται απο κανεναν server!

Πιο απλα..

Μονο οποιος ταυτιζεται με τετοιες συμπεριφορες, μπορει να αισθανεται "ασχημα"..

Last edited by black_hawk; 15-02-2012 at 01:02.
Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 01:18
tattoopanther Ο/Η tattoopanther βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Chalkidiki
Μoto: R1200GS

.,.,.,.,δηλώσεις του Χάρρυ μιας και μας τον θύμησες Μαυρογέρακα.,.
για να χαλαρώνουμε λίγο.,.,

Χάρρυ Κλυνν
Σαμαράς: "όταν έρθει η ώρα θα τους κατεβάσω τις κουκούλες"
Μην ξεχάσεις, όμως, πρώτα Αντώνη, να ανεβάσεις τα παντελόνια σου!
Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 01:21
black_hawk Ο/Η black_hawk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Κερκυρα
Μoto: GS 1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tattoopanther Εμφάνιση μηνυμάτων
Χάρρυ Κλυνν
Σαμαράς: "όταν έρθει η ώρα θα τους κατεβάσω τις κουκούλες"
Μην ξεχάσεις, όμως, πρώτα Αντώνη, να ανεβάσεις τα παντελόνια σου!
Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 01:34
christar Ο/Η christar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Κατω απο το αυλακι
Μoto: προς το παρον...πεζο2

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από black_hawk Εμφάνιση μηνυμάτων
..Kαι, απο την αλλη...

"ΒΡΕΙΤΕ *******
(Aπο Χαρρυ Κλυν στο facebook..)

Δεν νομιζω οτι το συγκεκριμενο κειμενο αναφερεται σε ολη την αστυνομια, αλλα σε ενα προσωπο ή αντε σε λιγους που προκαλεσαν τετοιες χυδαιοτητες...

Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 15-02-2012 at 19:28. Λόγος: Διαγραφή φράσεων που δεν αρμόζουν στο GS Forum !!!
Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 01:59
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE

Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 01:59
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE

Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 08:27
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από black_hawk Εμφάνιση μηνυμάτων
..Kαι, απο την αλλη...

κwλoπαιδο, φασισταριό, μπατσοκάθικο, φασιστοσκατόφιδα, καραφασιστοπουσταριό; σκατοκάθικο, μπατσορουφιάνοι,

(Aπο Χαρρυ Κλυν στο facebook..)

Όποιος ξέρει να διαβάζει πίσω από τις λέξεις μπορεί να καταλάβει ότι η είδηση στο απόσπασμα που έχει αναρτηθεί δεν είναι ο τραμπουκισμός του Γλέζου ο οποίος είναι έτσι και αλλιώς καταδικαστέος.

Έχω επίσης την απορία αν το "w" στην πρώτη λέξη το έχει γράψει ο συντάκτης του κειμένου (κόβει και το facebook λέξεις ) .

Πολλά παιδιά από εδώ μέσα δεν "αγαπούν" την αστυνομία, ελάχιστοι όμως χρησιμοποιούν και επιδοκιμάζουν φρασεολογία σαν την παραπάνω.

Για μένα αυτός που γράφει και υιοθετεί τα παραπάνω δεν διαφέρει σε τίποτα από το ματατζή που κοπανάει τον Γλέζο...

Καλημέρα...

Last edited by frits; 15-02-2012 at 08:28.
Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 09:16
christar Ο/Η christar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Κατω απο το αυλακι
Μoto: προς το παρον...πεζο2

Απόσπασμα:
Όποιος ξέρει να διαβάζει πίσω από τις λέξεις μπορεί να καταλάβει ότι η είδηση στο απόσπασμα που έχει αναρτηθεί δεν είναι ο τραμπουκισμός του Γλέζου ο οποίος είναι έτσι και αλλιώς καταδικαστέος.

Έχω επίσης την απορία αν το "w" στην πρώτη λέξη το έχει γράψει ο συντάκτης του κειμένου (κόβει και το facebook λέξεις ) .

Πολλά παιδιά από εδώ μέσα δεν "αγαπούν" την αστυνομία, ελάχιστοι όμως χρησιμοποιούν και επιδοκιμάζουν φρασεολογία σαν την παραπάνω.

Για μένα αυτός που γράφει και υιοθετεί τα παραπάνω δεν διαφέρει σε τίποτα από το ματατζή που κοπανάει τον Γλέζο...

Καλημέρα...
Φιλε μου τα πραγματα εχουν ξεφυγει... Καταλαβαινω οτι αστυνομικος μπορει να ειναι ο αδερφος σου, φιλος σου ή οτιδηποτε αλλο και να σε χαλαει να ακους γενικολογα για αυτους!
Δεν μπορω να βαλω ομως σε ιδια μοιρα τον black hawk ή τον Χαρυ Κλυν για το φασ********** με αυτον που κοπαναει τον Γλεζο, που βαζει μολοτωφ στην τσαντα καποιου για να τον ενοχοποιησει, που μπαινει μεσα στην διαδηλωση για να μου χαλασει το δημοκρατικο μου δικαιωμα να διαδηλωσω για το ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ!
ΔΕΝ ισχυουν για ολους αυτοι οι χαρακτηρισμοι! Οπως δεν θα αφηνες ενα τσιμπουρι πανω σου, ετσι και ο περισσοτερος πλεον κοσμος δεν ανεχεται και αποβαλει τετοιους παρασιτικους οργανισμους, σαν το παιδακι με το γκλομπ πιο πανω.
Και να εισαι σιγουρος οτι κοσμος σιγα σιγα αγριευει και οι χαρακτηρισμοι ειναι οτι καλυτερο μπορει να τους συμβει...

Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 15-02-2012 at 19:29. Λόγος: Διαγραφή φράσεων που δεν αρμόζουν στο GS Forum !!!
Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 17:41
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Χωρίς να θέλω να κρίνω την ουσία αυτών που γράφεις θέλω να σου υπενθυμίσω ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλά παιδιά που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, αν μη τι άλλο θα πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός στο πρόσωπο τους, εκτός και αν πιστεύεις ότι επειδή είναι αστυνομικοί δεν δικαιούνται αυτό το σεβασμό

Μερικούς από αυτούς τους γνωρίζω προσωπικά, είναι αξιόλογα παιδιά, φίλοι και δεν χρωστάνε σε τίποτα να διαβάζουν κείμενα σαν το παραπάνω.

Ας σεβαστούμε αυτό τον χώρο που αν μη τι άλλο δεν είναι πολιτικό μπλοκ προσπαθώντας απλά να αυτολογοκριθούμε.
Απόσπασμα:

Καλημέρα...

Αγαπητέ φίλε frits
σου απαντώ με το παρακάτω κείμενο, όχι φυσικά επί προσωπικού καθώς σε γνωρίζω σε εκτιμώ και δεν έχω σκοπό και στόχο να αντιπαρατεθώ στις απόψεις σου. Είναι δικαίωμα σου να την εκφράζεις και να διαφωνείς με τον οποιονδήποτε εδώ. Επίσης αυτό που έγραψες θα μπορούσε να το γράψει ένα οποιοδήποτε άλλο μέλος του gsforum και με τον ίδιο τρόπο θα απαντούσα.

Θα συμφωνούσα λοιπόν με τα όσα γράφεις εαν και μόνο αν οι συνθήκες κατά τα άλλα ήταν διαφορετικές, το κατα δύναμη "φυσιολογικές".
Σε ποστ που ξεκίνησα εγώ πριν 3 ημέρες περί ελληνικής αστυνομίας το πρώτο μου ποστ ήταν γεμάτο οργή και αγανάκτηση για τα όσα έζησα το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας. Ορμώμενος λοιπόν από τα συναισθήματά μου έγραψα ένα πρώτο κείμενο που λανθασμένα (το παραδέχομαι) φαινόταν να απευθυνόταν στο σύνολο των αστυνομικών. Παρακάτω σε σχόλιο μου παραδέχτηκα ότι το έγραψα πάνω στα νεύρα μου.....

...ΟΜΩΣ

Δεν μπορώ να απαλλάξω τους κατά τα άλλα έντιμους, αξιόλογους, καλόπιστους και με καλές προθέσεις αστυνομικούς που πιθανόν δεν αξίζουν τους χαρακτηρισμούς που εκσφενδόνησα, και εγώ και άλλα μέλη είτε απ ευθειας είτε μέσω αναπαραγωγής δημοσιευμάτων, από τις ευθύνες που τους βαρύνουν και τους αναλογούν. Όλοι έχουμε φίλους που είναι αστυνομικοί και εγώ έχω αρκετούς και τον συγχωρεμένο παππού μου επίσης και ξέρουμε ότι αρκετοί από αυτούς ήταν /είναι όντως αξιόλογοι και με συνείδηση. Έχουν όμως και αυτοί ευθύνη για το σώμα που υπηρετούν και για τον όρκο που έδωσαν.
Όπως έχουμε και οι υπόλοιποι (όλοι) ευθύνη για το σημείο που φθάσαμε, είτε ψηφίζοντας συγκεκριμένα κόμματα και βουλευτές, είτε αδιαφορώντας για την κατάσταση από το ζεστό απο το τζάκι σαλόνι μας.

Σε ότι αφορά λοιπόν το σεβασμό προς το πρόσωπό τους.

Δεν προσβάλλονται από το σώμα που καλούνται να υπηρετούν όπως αυτό έχει καταντήσει (εντελώς διεφθαρμένα) να λειτουργεί;

Δεν προσβάλλονται από το ότι ενώ ορκίστηκαν να προστατεύουν πρωτίστως το λαό και δευτερευόντως την περιουσία του, δέχονται εντολές για επίθεση εναντίον τους και είναι αναγκασμένοι να τις εκτελούν, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι κάνουν πλιάτσικο;

Δεν προσβάλλονται όταν καλούνται στις διαδηλώσεις να ψεκάσουν/ χτυπήσουν/ κυνηγήσουν τον αδελφό, τη μάνα τους, το γιο τους, τον φίλο τους που κατέβηκε ειρηνικά στην πορεία;

Δεν προσβάλλονται όταν εκτελώντας αυτοί με κρύα καρδιά τις παραπάνω εντολές, δίπλα τους κάποιοι (τυπικά) συνάδελφοι τους τις εκτελούν με υπερβάλοντα ζήλο σε ειρηνικό πλήθος;

Δεν προσβάλλονται όταν καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια από ίδιους πρωην ή νυν αστυνομικούς, η συμμετοχή συναδέλφων τους σε εγκληματικές οργανώσεις τις οποιες οι ίδιοι την ημέρα καλούνται να αντιμετωπίσουν;

Δεν προσβάλλονται όταν έντιμοι συνάδελφοι τους, επειδή κάνουν τη δουλειά τους σωστά , δεν θα δουν ποτέ μετάθεση της προκοπής και προαγωγή;

Δεν προσβάλλονται όταν κορυφαία στελέχη των σωμάτων ασφαλείας αποκαλύπτεται ότι ήταν μιζαδόροι σε προμήθειες και κατασκευές που αφορούσαν την υπηρεσία τους και επιβάρυναν τον προϋπολογισμό τον οποίο οι ίδιοι πληρώνουν;

Δεν προσβάλλονται από το ότι αυτους που συλλαμβάνουν (αποδεδειγμένα με τρανταχτα στοιχεία) εγκληματίες, την άλλη μέρα είναι ελεύθεροι να αλωνίζουν πάλι;

Δεν προσβάλλονται όταν καλούνται να προστατεύουν πολιτικούς, μεγαλοεκδότες, καναλάρχες, μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλοεργολάβους, μεγαλοεπιχειρηματίες κρατώντας τους την ομπρέλλα, τα ψώνια και πηγαίνοντας τα παιδιά τους σχολείο, ενώ την ίδια στιγμή η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο; Όταν οι ίδιοι παραπάνω μεγαλοκάτιδες υπονομεύουν το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους;

Δεν προσβάλλονται που την ίδια στιγμή που υπογράφεται η μεγαλύτερη προδοτική ανευ όρων παράδοση της χώρας (λες και χάσαμε τον πόλεμο), οι ίδιοι καλούνται να σπέρνουν τα χημικά και τον πανικό στους συμπολίτες τους που κατέβηκαν να διεκδικήσουν (έστω και αν μιλάμε για προτετελεσμένο γεγονός την επικύρωση του μνημονίου) το μέλλον τους και το δικό του και των παιδιών του ΕΙΡΗΝΙΚΑ;

Δεν προσβάλλονται που κάποιοι από αυτούς αναγκάζονται να κάνουν και δεύτερη δουλειά για να ζήσουν;

Δεν προσβάλλονται που βλέπουν τα παιδιά τους στο σχολείο να τρώνε πλέον από συσσίτιο;

Δεν προσβάλλονται που ο πατέρας τους πρέπει να ζήσει με 200 ευρώ σύνταξη και κλαίει από απόγνωση;

Δεν προσβάλλονται που αύριο μεθαύριο θα έχουν γερμανό διοικητή τοποθετημένο από την Ε.Ε. να τους δίνει εντολές εξόντωσης;

Δεν προσβάλλονται όταν οι ίδιοι δεν θεωρούν απίθανο, να τους δωθεί αύριο εντολή να πατήσουν τη σκανδάλη εναντίον μας;

Μπορώ να αναφέρω πολλά ακόμη για τα οποία θα έπρεπε να γράφω ώρες

Προσβάλλονται λοιπόν από ασήμαντους συμφορουμίτες τους, που κατά την άποψη ενός συναδέλφου και συμφορουμίτη τους, είναι ΚΟΤΕΣ πίσω από τα πληκτρολόγια και τίποτα περισσότερο, και ΔΕΝ προσβάλλονται από όλα τα παραπάνω;

ΟΚ

Στην περίπτωση λοιπόν ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.....

...με πρώτο ασήμαντο εμένα, αλλά και τους λοιπούς ασήμαντους συμφορουμίτες που ανέφεραν ή αναπαρήγαγαν απαξιωτικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς για το σώμα τους και τους συναδέλφους τους,...............
να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη και να τα πάρουμε όλα πίσω αυτή τη στιγμή

Θα υπάρξει ΕΝΑΣ ......έστω .........ΕΝΑΣ

από τους συμφορουμίτες που ανήκουν στην ΕΛΑΣ και δεν αξίζει όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς, να βγει να πει ότι μετά τη συγνώμη μας, νιώθει ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ, ΜΗ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ και οτι όλα όσα παραπάνω αναφέρω για τους ΑΛΛΟΥΣ συναδέλφους τους δεν ισχύουν;

Εγώ με τους φίλους μου αστυνομικούς που έκανα την ίδια συζήτηση ξέρεις ποια είναι η αντιδρασή τους φίλε;
ΑΠΛΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ λέγοντας ότι ντρέπονται που έφτασα ακόμη και εγώ (ο φίλος τους) και η πλειοψηφία του λαού να τους βάζει στο ίδιο τσουβάλι με τους ΑΛΛΟΥΣ, και οτι οι ίδιοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Στη δεύτερη φράση τους είναι που τους κατηγορώ για ευθύνες, μπορούν να ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ, να προστατεύσουν το σύνταγμα και το λαό.......

Και στις μέρες μας το σύνταγμα παραβιάζεται στο χειρότερο δυνατό βαθμό και ο λαός δέχεται επίθεση και μάλιστα από το σώμα στο οποίο ανήκουν.....

Ο καθένας λοιπόν έχει τις ευθύνες του, εγώ τη δική μου και αυτοί τις δικές τους
και όπως και εγώ έχω νιώσει μ@λ@κ@ς για όσα έκανα και δεν έκανα τόσα χρόνια
άλλο τόσο όσοι έχουν συνείδηση, θα αισθανθούν προσβεβλημένοι σήμερα για όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται

για όσους δεν έχουν συνείδηση δεν σχολιάζω άλλο......τα ξεφούρνησα τις προάλλες
Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 19:01
HAWK_46 Ο/Η HAWK_46 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ATHENS
Μoto: HONDA STX1300 Paneuropean

Απόσπασμα:

Καλημέρα...
Συμφωνώ.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης