![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Όλο για τα ταξίδια του μπέντουιν ακούμε αλλά κανένα οδηπορικό δεν μας έγραψες
![]() ![]() ![]() Καλούς δρόμους
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(blepe xarth - feygo shmera apo Wroclaw/Polonia gia Vienna/Austria).Ligo diskolo taxideyontas na grafeis odiporika kai eidika otan diarkoun pano apo mina. Last edited by Bedouin; 24-08-2009 at 12:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Bravo Θανάση σε σένα και στη μάνα σου !!!
:sm4:
|
|
|
|||
|
|||
|
Θανάση φίλε μου καλά ταξίδια να έχεις καλή επιστροφή
Και εγώ το ξέρω καλά μέσα μου ότι θα μας μουρλάνεις πάλη σε κάνα καφέ με της φώτο που θα μας δείξεις Να είσαι πάντα καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Aν επιτρεπεται ποσες μερες αφιερωσες γι αυτη τη βολτα;
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβω Θανάση πάντα τετοια ,
καλά να περνας
|
|
|
||||
|
||||
|
Θανασάκο,
ότι είπε η μητέρα σου έχει απόλυτο δίκιο .... (με την καλή πάντα ένοια ...) ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Georgekostas, Epetrepse mou na epaneltho me kapoia akrivia dioti eno eimai sto dromo apo 23 Iouliou prepei na afaireso kapoies meres pou eimoun se sykentrosi diethni forum Kai alles pou to epaiza touristas. Shmera ftano Thessalonikii. |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Σε περιμένουμε, για να μάθουμε περισσότερα για το ταξίδι σου .... ![]()
|
|||
|
|||
|
Μπράβο βρε Θανάση!
Ταξιδεύει ο φίλος μου, ταξιδεύω κι' εγώ (νοερά) μαζί του! Καλή επιστροφή στην Πατρίδα!!! |
![]() |
|
|