![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ολοκαινουρια στο κουτι της - αχρησιμοποιητη. Μου τη δωσανε δωρο με μια αγορα μου (σημερα).
ΤΙΜΗ 50 ευρω Το κουτι λεει CAM102BL οποτε μαλλον ειναι το μαυρο μοντελο. Philips ESee CAM102 @ σkroutz.gr Η διαφημιση του προϊόντος αναφερει τα παρακατω: • Ζωντανέψτε τις αναμνήσεις σας με κάθε λεπτομέρεια με βίντεο full HD • Ανάλυση έως και 5 megapixel για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες • Λειτουργία με ένα πάτημα για άμεση λήψη των ξεχωριστών στιγμών σας • Υποδοχή κάρτας microSD έως και 32 GB για βίντεο HD διάρκειας 16 ωρών • Η προεγγραφή 3 δευτερολέπτων καταγράφει στιγμές που δεν περιμένετε Μοιραστείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και βίντεο χωρίς κόπο • Ενσωματωμένο βύσμα USB για σύνδεση χωρίς προβλήματα σε PC/Mac • Γρήγορος διαμοιρασμός για αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημοσίευση στο Facebook/YouTube • Λογισμικό επεξεργασίας ταινιών για προσαρμοσμένα βίντεο • Απευθείας σύνδεση TV μέσω HDMI για να βλέπετε τα βίντεό σας με HD Πάρτε την μαζί σας όπου και αν πάτε • Μικρή και λεπτή σχεδίαση για να χωράει εύκολα στην τσέπη σας • Ενσωματωμένη μπαταρία για εύκολη επαναφόρτιση μέσω USB |
|
|||
|
|||
![]()
την θέλω
![]() μπορείς να τσεκάρεις άν γράφει βίντεο και τροφοδοτείτε απο την usb ταυτόχρονα;;; αν όχι δεν μου κάνει και είναι ελεύθερη από μένα, ευχαριστώ Last edited by skippybi; 15-02-2012 at 08:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικα θελει να την τσεκαρει ο αδερφος μου μηπως του κανει αλλιως θα ειδοποιησω
Αν τη δοκιμασει, θα ενημερωσω αν γραφει βιντεο και τροφοδοτειται απο usb ταυτοχρονα |
|
|||
|
|||
![]()
@skippybi: Οταν τροφοδοτειται απο usb, μαυριζει η οθονη και φορτιζει μονο. Εχει μεγαλη ενδειξη για μπαταρια σε μαυρο φοντο οποτε δε σου κανει.
Τελικα θα την κρατησει ... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οπότε βολευτήκαμε όλοι!!!
![]() ελπίζω να του έκανες καλύτερη τιμή, έ;;; ![]() καλόρίζικη στον αδερφό σου φίλε ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
WD TV Live media player Full HD 1080p | ALX | Πωλήσεις γενικώς | 17 | 05-07-2011 21:40 |
R1200GS 2007 full full full extra | Gazi | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 49 | 01-07-2011 22:31 |
Contour FULL HD (1080p) | ReYeS | Πωλήσεις γενικώς | 2 | 19-05-2011 22:21 |
[ΠΩΛΗΣΗ]Οθόνη Philips 220CW | georgepip | Πωλήσεις γενικώς | 4 | 26-11-2010 20:38 |
Λάμπες Philips | syan | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 28-11-2009 22:56 |