![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ανακαλώ, ανακαλώ θυμήθηκα ένα ρητό που λέει ότι δεν πέφτεις στο επίπεδο ενός βλάκα, θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας… συνέχισε να γράφεις ο΄τι θέλεις...
![]() ...απλά, έχει ο καιρός γυρίσματα… |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φοβαμαι τα υπονοουμενα!! (Ποσο μαλλον απ'αυτους που εχουν ορκιστει για την.. προστασια μου!!.. ) ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
… η απώλεια που έχεις είναι πνευματική, εκεί κολλάει και ο μωρός νους σου ...
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδιά, δυστυχώς δεν σας έχω γνωρίσει προσωπικά, αλλά ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ σας σας θεωρώ ΠΟΛΥ αξιόλογα άτομα. Με στεναχωρεί πολύ να σας βέπω να τσακώνεστε χωρίς να υπάρχει κατά τη γνώμη μου σοβαρός λόγος. Ειλικρινά πρέπει να είστε μαμώ τα παιδιά και οι δύο. Μη το χοντρένετε
![]() Sorry, ξέρω ότι δε μου πέφτει λόγος, αλλά με στεναχωρεί πραγματικά, για αυτό και μπήκα στη μέση... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ευτυχως, εχω καααποιους "πελατες" απο ΕΛΑΣ και ΛΣ που μου'χουν βελτιωσει ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ! την παλια εικονα του "μπατσου" που ειχαμε απο παλια.. Το οτι τυχαινει και υπαρχουν ακομα καποια τετοια ατομα (θλιβερες μειοψηφιες..) δεν ειναι λογος "στενοχωριας" παρα μονο οικτιρμού!.. ![]()
Last edited by black_hawk; 17-02-2012 at 01:56. |
|
|
|||
|
|||
|
ΩΠΑ! Δεν σε προλαβαινει κανεις!!
![]() Τι εννοεις?? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ![]() ![]()
Last edited by black_hawk; 17-02-2012 at 02:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Η επιτροπή στρατιωτικών επιτάξων είναι μόνιμη επιτροπή απλώς η διαταγή συγκρότησης βγαίνει κάθε χρόνο λόγω της ανάγκης αλλαγής προσώπων οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν, μετατέθηκαν κλπ. Έχει αποστολή την διενέργεια επιτάξεων σε καιρό πολέμου και φυσικά καμία σχέση με το αρχικό δημοσίευμα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
..Μονο που τα προηγουμενα χρονια δεν ειχαμε ουτε μνημονια, ουτε τροϊκα ουτε αγγλικο δικαιο..
|
|
|
|||
|
|||
|
Η επιτροπή υπήρχε, αλλά θα έπρεπε φέτος να καταργηθεί !!! …για να μην προπαγανδίσουν οι νοσηροί υπάνθρωποι…
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αεροπορικές Επιδείξεις του Aκροβατικού Σμήνους Breitling Jet Team | Nondas | Διάφορα | 20 | 16-10-2011 00:17 |
| Γκάφα ή έγκλημα οι εγγυήσεις προς Φιλανδία; | ortho | Επικαιρότητα | 3 | 19-08-2011 14:29 |
| Η Τρόϊκα έχει και τα καλά της... | frits | Ελλάδα | 3 | 24-08-2010 10:13 |
| Πανευρωπαικη εγγυηση-Μυθος η πραγματικοτητα; | georgekostas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 31-10-2009 13:58 |
| εγγυηση ανταλλακτικων | BAZ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 08-10-2009 15:07 |