![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι μου λέει θα βρεις λάσπη...το είχα πάθει από έναν βενζινα πριν 5 χρόνια με αυτοκίνητο....ίδια συμπτώματα
γρήγορα συνεργείο και μετά στον βενζινά να σου πληρώσει τη ζημιά...... |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΛΑΣΠΟΥΡΓΙΑ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελειώσαν αυτά πρέπει να τα "κυνηγάμε" όλα πλέον. Ας βρει ένα τρόπο....πχ αν εχει την απόδειξη, αν κάνει καταγγελία έστω και ας μην πάρει τα λεφτά του, να κλείσουν το βενζινάδικο αν είναι να πουλάει λάσπη.....να γλιτώσουν οι επόμενοι. Δεν το πρέπει να το κάνουμε μόνο για δικό μας όφελος.....μόλις αλλάξουμε τρόπο σκέψης ίσως κάποια πράγματα στη χώρα αυτή βελτιωθούν...τι να πω |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Να τονίσω επίσης το εξείς> Την ημέρα που μου συνέβηκε το περ/τικό έβαλαν βενζίνη και άλλοι συνφορήτες που ταξιδεύαμε μαζί και δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα ![]() z_atomic "Κάτι μου λέει θα βρεις λάσπη...το είχα πάθει από έναν βενζινα πριν 5 χρόνια με αυτοκίνητο....ίδια συμπτώματα γρήγορα συνεργείο και μετά στον βενζινά να σου πληρώσει τη ζημιά......" Λέτε να συνέβηκε κάτι παρόμοιο με τον φίλο μας πιο πάνω?? ![]() ![]() Ζ-αtomic για εξήγησε σε παρακαλώ την δικιά σου εμπειρία... Να προσθέσω να πω ότι η μηχανή δουλεύει κανονικότατα 45 ημέρες.....μήπως τα μπέκ χρειάζονται καθάρισμα?? Για πείτε..... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1200GS to R1200GS/Adventure Gas Tank Conversion | N4pSt3R | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 04-02-2011 00:57 |
R1200GS ADV 8/06 | danaos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 50 | 24-06-2010 15:17 |
ποδια καρτερ R1200GS ADV | psalidasgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 13-12-2009 18:22 |
Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mariosich | Διάφορα | 7 | 06-10-2009 00:57 |
Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mlock | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 23-09-2009 14:18 |