![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το έχω διαβάσει (πρόκειται σύντομα),
αλλά έχω την τύχη και την τιμή, να μου το έχει διηγηθεί, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας (στην πραγματικότητα κ στο βιβλίο) ο ΦΙΛΟΣ μου κ συμφορουμίτης Πάνος - στα Ελληνικά κ κατά κόσμον Wolferin .... ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ απλά να συμπληρώσω οτι είναι μεγάλη τιμή για το GSforum και κατ'επέκταση σε όλους εμάς (τα μέλη),που βρίσκονται ανάμεσα μας και στην παρέα μας,ανθρώποι των γραμμάτων,των γνώσεων που με τις ικανότητές τους και τα βιβλία τους ,μας περνούν στοιχεία και πραγματικότητες που δεν έχουμε <<δει>> ποτέ!Σας Ευχαριστούμε!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
...και να συμπληρωσω οτι ειναι χαρα μου που μεσω του forum αυτου εχω γνωρισει καποια πολυ αξιολογα ατομα,στους οποιους συγκαταλεγεται κι ο πανος(wolferin) οπως και η βιβη!
Υ.Γ.αν και πολλες φορες τον στεναχωρω χωρις να μπορω να κανω διαφορετικα...ξερει αυτος! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τη θερμή υποδοχή! Να είστε καλά!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ματια μου!!! | georgekostas | Διάφορα | 12 | 17-08-2009 20:43 |
Πειτε μου μεγια.... | Kwstas_kef | Ένδυση | 26 | 09-08-2009 11:17 |
η δικια μου | BATALOS | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 13 | 25-06-2009 23:19 |
Μάτια - καθρέπτες! | skippybi | Ζώα | 7 | 10-04-2009 08:59 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 15:58 |