![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Crosstourer............!!!
To "tourer" το βλεπω......(ανετο,βαρυ,σταθερο,μοτερ απο το VFR,χωρις σασμαν μηχανικο και αλλα καλουδια.....) Για την αυτονομια το δεν θα σχολιασω(θα σχολιασω παρακατω) γιατι σε ενα ταξιδι (πχ ευρωπη) ολο και καποιο βεζιναδικο θα βρεις.... Το "cross" δε βλεπω..... 1.Μου κοπανησαν μια ζαντα ακτινωτη και εναν αξονα και θαρουν οτι κατι εκαμαν.....! 2.Αυτονομια "τσοπερ".......Χαζευω ολοι μερα το ADVrider.com και στο Horizons Unlimited.com και οι μονοι που δεν κουβαλανε βενζινες ειναι τα r1200gs adv και οσοι βαλαν touratech ντεποζιτο....Αυτο φορτωμενο καλα, ουτε 200χλμ δεν θα βγαλει....Και μιλαω για ταξιδι expedition οπως αυτα στο ADVrider.com και οχι παω Αθηνα-Θεσ/νικη.... 3.Εψαξα και δε μπορω να βρω την διαδρομη αναρτησεων για να δω ποσο "cross" ειναι στην αναρτηση, για να δω φτανει τα 190mm μπροστα,και τα 200mm πισω της απλης GS και οχι της ADV που παει σε αλλο επιπεδο....! 4.Το αυτοματο σασμαν στο χωμα ειναι αχρηστο.....Τελος...... και δεν χρειαζετε αναλυση παραπερα.... 5. 15.830 για την απλη εκδοση????:lo18: 16.050 εχει αρχικη το ADV..... Βασει τα παραπανω "cross" δεν το λες...... Τα νευρα "crossια" μας τα χει κανει αυτην η honda αϊντε να δουμε ποτε θα βγαλει κανα σωστο μηχανακι....! Α, βαλανε και δεικτη βενζινης!! Παροτι εχω Βαραντερο, εγω παντως απογοητευτηκα απο το crosstourer!!! ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρόποι καλής συμπεριφοράς στο τραπέζι… (Παγκοσμίως!) | black_hawk | Κόσμος | 6 | 31-12-2011 11:10 |
Στη μαζική παραγωγή το Honda Crosstourer | paliouras39 | Άλλες εταιρίες | 12 | 26-10-2011 00:35 |
ΝΕΟ HONDA CROSSTOURER (ex VARADERO) | IOTH1X | Άλλες εταιρίες | 1 | 27-05-2011 20:40 |
Honda NT 700 VA vs Suzuki AN 650 Exec ABS Ένα μίνι συγκριτικό | siraxanz | Άλλες εταιρίες | 48 | 10-05-2011 09:24 |