GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Εξοπλισμός μοτοσικλέτας

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Παλιό 19-02-2012, 16:34
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE
Μηνύματα: 28,959
Προεπιλογή Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar Εμφάνιση μηνυμάτων
Να ΄σαι καλά ρε Αργύρη. Δυστυχώς ξεκινήσαμε το όλο project εν μέσω ενός τεράστιου κυκλώνα. Αλλά δεν πειράζει, συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά



Χάρη ειλικρινά μας είχε προβληματίσει (και ακόμα μας προβληματίζει) η τιμή των βαλιτσών. Ίσως δεν είναι επαγγελματικό και πιθανόν τα παιδιά να μην συμφωνούν για αυτό που θα πω. Το δικό μας κέρδος συνολικά είναι κάτι περισσότερο από το 1/3 της συνολικής τιμής. Το έχω ξαναγράψει πως τα υλικά λόγω της μικρής ποσότητας της παραγγελείας είναι ακριβά. Δεν μπορούμε να πετύχουμε με κανέναν τρόπο τις τιμές που αγοράζουν οι μεγάλες εταιρείες και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει.

Τώρα όσον αφορά την μείωση της τελικής τιμής,
έχεις δίκιο σε αυτό που λες και (κακώς) μας διέφυγε η επιλογή της άβαφης βαλίτσας. Σαφώς και μπορεί η βαλίτσα να κατασκευαστεί και να μην βαφεί καθόλου ή απλά να προστεθούν κάποιες μικρές "πινελιές" χρώματος όπως πχ στις γωνίες και σε κάποιες κάθετες και οριζόντιες λωρίδες. Η διαφορά στην τιμή θα είναι στα 20 ευρώ στην κάθε βαλίτσα δηλαδή στα 40 ευρώ στο σετ των δύο βαλιτσών.
Επίσης μια άλλη επιλογή για να μειωθεί περαιτέρω η τελική τιμή είναι αντί για τις κλειδαριές που βάλαμε στο σετ που παρουσιάσαμε να βάλουμε απλό κλείστρο το οποίο δεν έχει κλειδαριά και στο οποίο θα μπορεί να τοποθετηθεί λουκετάκι (κυκλοφορούν στην αγορά σετ 4-5 λουκέτων τα οποία κλειδώνουν-ξεκλειδώνουν με ένα κλειδί). Σε αυτή την περίπτωση το σετ των δύο βαλιτσών πέφτει ακόμη πιο πολύ κατά 35 ευρώ.
Δηλαδή θα μπορεί κάποιος να παραγγείλει ένα σετ άβαφων βαλιτσών με απλά κλείστρα αντί για κλειδαριές και να μειώσει το κόστος κατά 75 ευρώ στην συνολική τιμή του σετ.
Υπάρχουν σκέψεις στο μυαλό μας αλλά ακόμα δεν έχουμε προχωρήσει στην υλοποίησή τους μιας και πρωταρχικό μας μέλημα (από τη στιγμή που ολοκληρώσαμε κατασκευαστικά τις βαλίτσες) είναι να τις δοκιμάσουμε και σε πραγματικές συνθήκες πάνω στην μοτοσυκλέτα ώστε να δούμε αν και που "πονάνε" οι βαλίτσες μας και οι βάσεις στήριξης.

Ήδη έχω προγραμματίσει κάποια ταξιδάκια στα οποία θα δούμε κάποια πράγματα για τις βαλίτσες, θα τραβηχθούν φωτογραφίες και video και θα τα παρουσιάσω προσεχώς.
Εν αναμονή λοιπόν και σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σου αλλά και τα καλά σου λόγια




Να 'σαι καλά φιλε μου. Ελπίζω να σε κάλυψα με την παραπάνω απάντηση.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτές που φοράω εγώ στην Africa (βαμμένες με τις συγκεκριμένες κλειδαριές) είναι 5.2 κιλά η 35άρα και 5.8 κιλά η 42άρα.


Βαγγέλη να σε ρωτήσω δύο πράγματα από
θέμα αεροδυναμικής πως είναι;Κάνατε κάποια δοκιμή;Και ένα τελευταίο επίσης(δεν ξέρω αν ρωτήθηκε και απο άλλο φίλο)στις μαμίσιες βάσεις του Adventure κομπώνουν κατευθείαν ή χρείζεται η βάση στήριξης που αναφέρεις;Ευχαριστώ...
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... Aggelos-Syros Εξοπλισμός μοτοσικλέτας 5 16-05-2011 08:19
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα SenseiG Υγεία 23 12-03-2011 14:40
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα MARK Υγεία 2 09-03-2011 18:09
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 kostas-patra Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες 0 29-04-2010 08:50
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών skippybi Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) 9 04-12-2009 10:18


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:41.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!