![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί δε κοιτάς μήπως δεις λογότυπο της εταιρείας ή ακόμα καλύτερα τι μάρκα ειναι; αν το βρεις ρίξε ένα google. Δε φαντάζεσαι πόση πληροφορία θα πάρεις απο πρώτο χέρι
|
|
|
|||
|
|||
|
Εκει πανε τα τσαντακια της tourateck τα οποία είναι κ πολυ όμορφα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Wunderlich OffRoad Catalogue 2010/2011 Individuality for BMW Offroad Motorcycles Τσαντάκια πλαϊνά: Ortlieb Protection Bar Bag Adventure σελίδα 541..... |
|
|
|||
|
|||
|
Βοηθήσετε ολοι παρα πολυ κ σας ευχαριστω.
Δυστυχώς τα δικα μου δεν έχουν καμία απόλυτος σταμπα επάνω τους για αυτο κ μπήκα στη διαδικασία να ανοίξω thread κ να ρωτήσω. Έλεγα μπάς κ βρεθεί κάποιος που να έχει τα ίδια με εμένα. Εν το μεταξύ είχα την εντύπωση πως είναι φτιαγμένα για τα τσαντακια της turatech κ πολυ απλα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δε μου τα έδωσε. Αλλα μετα απο τσεκάρισμα στο site της ΜΑΚΑΝ δεν είδα να τα δίνει μαζι με τα τσαντακια κ μπήκα στο τρυπακι να βρω περι τινους προκειτε. |
|
|
|||
|
|||
|
Alpha7 μπράβο!!!
Αυτα είναι!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μυξοβακτήρια μιαμ μιαμ!!! | ckalfas | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 17-07-2011 23:36 |
| GeorgeP μια ερώτηση πριν από το να μη μιλάμε please... | NLS | Ανέκδοτα | 34 | 12-05-2011 20:05 |
| μια καλησπερα και καλως σας βρηκα απο την ομορφη κρητη | giorgos typer | Καλώς ήλθατε | 34 | 07-04-2011 22:33 |
| Το τελος μια μοτοσυκλετας | emix | Τι μας έτυχε | 13 | 03-04-2010 17:20 |
| Πως μια γυναίκα μπορεί ...... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 17 | 20-08-2009 22:25 |