![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η εξελιγμένη τεχνολογία σε αυτή την εταιρία δεν είναι τυχαία.
Είναι μετά από χρόνια ερευνών και αυτό φαίνεται το ότι κάθε χρόνο στους αγώνες ταχύτητος και αντοχής είναι πάντα στην πρώτη θέση. Άλλες εταιρίες δεν λαμβάνουν καν συμμετοχή. Και με τι μοντέλα να βάλουν συμμετοχή όταν στον πρώτο κιόλας γύρω θα παραδώσουν το πνεύμα τους…………………. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε αγαπαμε ναπουλη και με τα ελαττωματα σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο τελος ο αναβατης τα λεει ολα....''δεν σταματαει ΠΟΤΕΕΕΕΕ'' Επισης άλλο να σταματαει απο τα 40κμ στο χωματινο τεραιν κι αλλο απο τα 120 και 100 οπως στα βιντεο με το C-ABS. Για δες τα τεστ των γερμανων με τα κοινα ABS και πες μου αν εχει καμια σχεση το C-ABS που βλεπεις στα δικα μου βιντεο. Και σημειωσε οτι, το τεστ ειναι σε στεγνο οδοστρωμα........και παρολα αυτα ψαλιδισματα και παντιες δεν αποφευγονται. θα δεις κοινα ABS σε βρεγμενο....κανε συγκρισεις ως προς τα μετρα ακινητοποιησης δεδομενου οτι σε αυτα η ταχυτητα ειναι 50κμ την ωρα ενω στα πιο πανω δικα μου ςιναι 100 και 120κμ την ωρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ας παμε μια βολτα απο τον τρικαλιωτη να πουμε ενα γειααααα..... να γινουμε και γνωστοι... διοτι μαλλον παμε για εκει....
|
|
|||
|
|||
![]()
GeorgeP το ABS της BMW το λεγόμενο integral ABS
είναι και αυτό συνδυαζόμενο και στο 1/3 του βάρους σε σχέση με το βαρίδι της Χόντα |
|
|||
|
|||
![]()
Ιδέα.
Γιατί δεν βάζουμε και εμείς βοηθητικές ρόδες. Λέτε να μας φορολογήσουν σαν τετράτροχα……………. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα οποιαδήποτε φιλμάκια έχουν <<παραμέτρους >> που δεν φαίνονται.
Πως ταλαντεύονται GS και Multi όταν εγώ σε φρενάρισμα πανικού από τα 180! έμεινα ακλόνητος (και ζωντανός) με το <<αρχαίο>> 1100 GS μου? Οι συγκρίσεις βέβαια πρέπει να είναι με όμοιες μοτό. Λοιπόν το CBR 1000RR κόντρα στα S1000RR, ZX10, SRV4 πως πάει? Απ’ ότι έχω διαβάσει, κάνεις δεν είπε καλύτερο το C-ABS, το αντίθετο μάλιστα. Το C-ABS είναι ένα καλό αλλά πολύπλοκο και βαρύ σύστημα που έχει ξεπεραστεί από νέες εξελιγμένες μονάδες ABS, όπως της Bosch. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@jmar & leamdros: Αγαπητοί συμφορουμίτες, μην επιμένετε!!!!
![]() Το ABS του VARA είναι πολύ καλύτερο από το δικό μας, όσο αφορά στην προοδευτικότητα και σε ολισθηρα οδοστρώματα, το Βαρα φρενάρει πιο καλά από τα δικά μας. Πιστέψτε το, αλλιώς ελάτε για δοκιμή στο βάρα του αδερφού μου και δίπλα να έχουμε όποια δικιά μας μηχανή θέλετε. Σε στεγνό , έχουμε πιο δυνατά φρένα, όχι λόγω του σχεδόν απαράδεκτου ABS μας -πλέον-, αλλά λόγω πιο ισχυρής αντλίας και ανώτερων υλικών τριβής (τακάκια - δίσκοι Brebo). Το λέω και πάλι, με τα ABS να λειτουργούν , το βάρα είναι πιο καλό. Πόσο μάλλον με το νέο σύστημα της Honda! Του χρόνου όταν δούμε το νέο ABS της BMW, τα λέμε ξανά. Ως τότε όμως..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό όμως δεν μειώνει την αξία του C-ABS της Honda. Επιπλέον, για πληροφόρηση....., το Vara έχει ABS της Bosh ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρόποι καλής συμπεριφοράς στο τραπέζι… (Παγκοσμίως!) | black_hawk | Κόσμος | 6 | 31-12-2011 11:10 |
Στη μαζική παραγωγή το Honda Crosstourer | paliouras39 | Άλλες εταιρίες | 12 | 26-10-2011 00:35 |
ΝΕΟ HONDA CROSSTOURER (ex VARADERO) | IOTH1X | Άλλες εταιρίες | 1 | 27-05-2011 20:40 |
Honda NT 700 VA vs Suzuki AN 650 Exec ABS Ένα μίνι συγκριτικό | siraxanz | Άλλες εταιρίες | 48 | 10-05-2011 09:24 |