![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πωλούνται δύο αδιάβροχες φόρμες BMW σε άριστη κατάσταση, φορεμένες από ένα ταξίδι η κάθε μία. Αναλυτικά πωλείται ολόσωμη φόρμα ProRain 2 (μαύρη-κίτρινη) νούμερο XL από 140 ευρώ αρχική, δίνεται 70 ευρώ. Επίσης πωλείται αδιάβροχη φόρμα διαιρούμενη RainLock (γκρί) νούμερο XL από 180 ευρώ αρχική, δίνεται 90 ευρώ. Μάνος. τηλ. 6945535859.
|
|
|
|||
|
|||
|
εσύ πόσο XL είσαι ???
![]() θέλω να πω, ποιά τα κυβικά σου (ύψος/βάρος)και πώς τις φορούσες ? πχ πάνω απο μοτοσυκλετιστικό μουφάν ??? thnx |
|
|
|||
|
|||
|
και καμια φωτο αν εχεις ,εχω δει κοκινο γκρι ,τα χρωματα που λες οχι ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Φωτο ;;
sent by Gasgs from my HTC using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
φωτο απο την μαυρη-κιτρινη παρακαλω
|
|
|
|||
|
|||
|
Κατ'αρχήν η διαιρούμενη είναι L και η ολόσωμη XL. Σαν μεγέθη είναι το ίδιο. Εγώ είμαι 1.84 και 85 κιλά. Οι φόρμες είχαν αρκετό μπόσικο. Τις φόρμες τις φορούσα πάνω από μπουφάν-παντελόνι και ήταν μια χαρά και 100% αδιάβροχες. Φωτογραφίες θα ανεβάσω αύριο. Ευχαριστώ.
Last edited by manos bmw; 24-02-2012 at 00:01. |
|
|
|||
|
|||
|
Η διαιρούμενη μόλις πουλήθηκε στον φίλο nivo, οπότε απομένει η ολόσωμη η μαύρη, τις οποίας βρήκα και μια φωτογραφία για να καταλάβετε ποιο μοντέλο είναι. Ευχαριστώ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Τρομερή τιμη....
Για όποιον ταξιδεύει και θέλει πραγματικά να είναι στεγνος,το ολοσωμο....είναι μονόδρομος...
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Η ολόσωμη θέλει λίγη προσπάθεια στο βάλε-βγάλε, αλλά είναι ότι πιο σίγουρο για να μην περάσει σταγόνα πουθενά, ακόμα και μετά από ατελείωτες ώρες βροχής.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|