![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως ήταν αναμενόμενο, η περίφημη δήλωση του υπουργού ΑνάπτυξηςΜιχάλη Χρυσοχοΐδη"Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις" δεν έμεινε ασχολίαστη και στο Twitter. Δημιουργήθηκε τοhashtag #De_diavasa_to_mnimonio_giatiκαι οι χρήστες συνεχίζουν την πρόταση με πολύ έμπνευση και χιούμορ.
Παραθέτουμε μερικά από τα σχόλια των χρηστών: - Περιμένω να βγει σε ταινία - Μου' παν ότι μπορεί να' χει μέσα άνθρακα - Μεγάλωσε η πρεσβυωπία μου και δεν είχα γυαλιά. - Με είχαν απαγάγει εξωγήινοι - Έδινα κι άλλο μάθημα εκείνη τη μέρα. - Δεν άνοιγε το attachment. - Ήθελα να γίνω παγκόσμιο τρεντ στο Twitter - Δεν μου αρέσουν τα θρίλερ... - Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ - Γιατί νόμιζα το είχαμε για την Τετάρτη - Γιατί ήταν στα αγγλικά - Περιμένω να βγει το 2 και το 3 και να διαβάσω όλη την τριλογία μαζί. - Έχασα τις φωτοτυπίες. - Αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε - Δεν το έχει γράψει κανένας διάσημος - Δεν θέλω να γίνει μακελειό! - Έτσι για να σας την σπάσω - Γιατί δεν είχε εικόνες - Γιατί μου το πήρε ο Πάγκαλος και είπε ότι "μαζί τα διαβάσαμε" - Γιατί μου έφαγε την κόπια ο σκύλος μου - Μου είπαν ότι δεν έχει Happy End και δεν μπορώ τις στεναχώριες. - Δεν είχε βγει σε ηλεκτρονική μορφή για το iPad μου. - Είμαι ο Τσακ Νόρις. - Που να στα λέω... μπήκε ένα ρακούν στο υπουργείο και... - Δεν μου άρεσε ο συγγραφέας - Γιατί μπορώ... - Μου είπαν ότι θα βγει και σε CD οπότε θα το ακούσω! - Έβλεπα Wipe Out - Δεν διαβάζω δράμα, μόνο ποίηση και αστυνομικά! - Δεν είχε καλές κριτικές - Κρεμούσαν κάτι κάδρα στο υπουργείο και βάραγαν με σφυριά! Τους είπα ησυχία έχω διάβασμα άλλα... - Άκουσα ότι ήταν πολύ βαρετό... πράγμα που διαπίστωσα όταν ξεφυλλίζοντας το δεν είδα ούτε μια εικόνα - Το διάβασμα κουράζει τα μάτια ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...θα το υπέγραφα έτσι κι αλλιώς...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
+1200
![]() Send from my Xperia arc using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένω να βγει σε ταινία
- Μου' παν ότι μπορεί να' χει μέσα άνθρακα - Μεγάλωσε η πρεσβυωπία μου και δεν είχα γυαλιά. - Με είχαν απαγάγει εξωγήινοι. - Έδινα κι άλλο μάθημα εκείνη τη μέρα. - Δεν άνοιγε το attachment. - Ήθελα να γίνω παγκόσμιο τρεντ στο Twitter - Δεν μου αρέσουν τα θρίλερ... - Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ - Γιατί νόμιζα το είχαμε για την Τετάρτη - Γιατί ήταν στα αγγλικά - Περιμένω να βγει το 2 και το 3 και να διαβάσω όλη την τριλογία μαζί. - Έχασα τις φωτοτυπίες. - Αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε - Δεν το έχει γράψει κανένας διάσημος - Δεν θέλω να γίνει μακελειό! - Έτσι για να σας την σπάσω - Γιατί δεν είχε εικόνες - Γιατί μου το πήρε ο Πάγκαλος και είπε ότι "μαζί τα διαβάσαμε" - Γιατί μου έφαγε την κόπια ο σκύλος μου - Μου είπαν ότι δεν έχει Happy End και δεν μπορώ τις στεναχώριες. - Δεν είχε βγει σε ηλεκτρονική μορφή για το iPad μου. - Είμαι ο Τσακ Νόρις. - Που να στα λέω... μπήκε ένα ρακούν στο υπουργείο και... - Δεν μου άρεσε ο συγγραφέας - Γιατί μπορώ... - Μου είπαν ότι θα βγει και σε CD οπότε θα το ακούσω! - Έβλεπα Wipe Out - Δεν διαβάζω δράμα, μόνο ποίηση και αστυνομικά! - Δεν είχε καλές κριτικές........ ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέο μνημόνιο | pigno | Χιούμορ | 5 | 07-11-2011 23:00 |
Πέθανε στη... γέννα το νέο μνημόνιο; | merik | Επικαιρότητα | 2 | 10-06-2011 19:00 |
Είναι προδότες όσοι υπέγραψαν το μνημόνιο; | ortho | Ελλάδα | 69 | 12-05-2011 03:24 |
Ζητούν νέο «μνημόνιο» για τα κλειστά επαγγέλματα | frits | Ελλάδα | 18 | 26-04-2011 22:35 |
Ποιο μνημόνιο, όταν διορίζουν από το «παράθυρο» | ortho | Επικαιρότητα | 14 | 27-02-2011 02:57 |