![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
οπως λενε και οι πιο πανω,πας την παιρνεις και περιμενεις αντιδραση...
![]() μη μασας ομως θα εχεις κανει την επανασταση σου ,ολα εχουν ενα τιμημα ....καλως ηρθες λοιπον στην παρεα ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ξερω αν σε βοηθησω αλλα εγω οταν πηρα τη μηχανη μου της εδειξα το τρανσαλπακι μου και της ειπα σου αρεσει ? μου απαντησε οχι ! ωραια της λεω και εγω αυτη θα παρω γιατι αυτη μου αρεσει !! εφ οσον δεν στερησα τιποτα την οικογενεια μου και την τρελα μου την πληρωνω εγω χωρις επιβαρύνσεις τοτε τη δικαιουμαι !! παντως καλως ωρισες !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά ευχαριστώ για τον παλμό! Η αλήθεια είναι ότι φοβάται πολυ για κάποιο ατύχημα κι όχι τόσο απο μένα (γιατί δεν είμαι μουρλοκομειο) αλλα απο τόσους #%}%{*} που κυκλοφορούν. Πάντως καλα πάμε διάβασε όσα γράφετε και έσκασε ένα χαμόγελο ως τα αυτιά! Πάμε γερά!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ώρισες στην Παρέα.
Φίλε μου κάνε δώρο στον εαυτό σου την μηχανή που αγαπάς, πάρε όμως και ένα δώρο για την γυναίκα σου που αγαπάει περισσότερο, μετά από σένα βέβαια και ρίχτα όλα την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, την ίδια στιγμή και όπως είπαν και τα άλλα παιδιά ανέβασέ την πάνω και βουρ για καφέ στην παρέα του φόρουμ...Gs Forum!!!!!! ![]() ![]() ![]() Συγνώμη αν φάνηκα λίγο απότομος. |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά Είστε στο μυαλό μου! Αυτό ακριβώς της έλεγα τώρα! Την ημέρα που θα πάω σπίτι με την μπεμπα θα έχω σε μια τσάντα και ένα ζευγάρι ακριβές γόβες να την ρίξω!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αμα τα διαβασε ολα και χαμογελασε ενα ειναι σιγουρο η γυναικα σου ειναι κρυφομηχανοβια η κρυφομπεμβεδακιας ! συνεχιζωντας σου λεω πως και η δικια μου στο τελος μου ειπε πως κατα βαθος ο μισος εαυτος της ηθελε τη μηχανη και ο αλλος μισος οχι ! στο τελος κατεληξε να μην με ακολουθει σε μακρινες διαδρομες με το φορουμ αλλα να μου ζειταει καθε τοσο και καμια βολτιτσα !! γι αυτο και εσυ συνέχισε το
μεχρι να
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σκέψου να τσακωθείται και να σου πετάξει μία κατσαρόλα στο κεφάλι .Το ίδιο δεν είναι?
|
|
|
|||
|
|||
|
ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΟΥΡΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Περνεις εξοπλισμο...περνεις μια μηχανη που σου αρεσει...πας σπιτι και απλα απολαμβανεις την μουρμουρα...ετσι και αλλιως οι γυναικες μουρμουριζουν για καθε τι τουλαχιστον αυτη την φορα θα αξηζει και τον κοπο...
απλα προσπαθησε να κρηψεις οσο μπορεις το χαμογελο μικρου παιδιου απο το στομα σου...μιας και θα τσαντιζεται ακομα παραπανω που αυτη σε κραζει και εσυ απλα χαμογελας...εγω δεν τα ειχα καταφερει...και ειχε πολυ γελιο η κατασταση... αμεσως μετα πατε με το αυτοκονητο σε ενα καταστημα με ρουχα μηχανης...για να ψωνησει και η ιδια...και θα μαλακωσει...που θα παει...κατα βαθος ειναι καλοι ανθρωποι και οι γυναικες... ![]() θα ριξεις πολυ γελιο με αυτη την διαδικασια... Last edited by asotosios; 25-02-2012 at 21:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλωσόρισες....με το καλο ......!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τα 11 ανεπίσημα θαύματα του κόσμου! | prino | Κόσμος | 12 | 18-11-2011 00:36 |
| Δέκα ελληνικές στις 1.000 πιο υπεύθυνες εταιρείες του κόσμου | MARK | Ελλάδα | 14 | 09-11-2010 17:23 |
| Τα Τρίκαλα στο Smart 21 (μια από τις πιο έξυπνες κοινότητες του κόσμου.. ) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 6 | 29-10-2009 18:54 |
| Το μεγαλύτερο τούνελ στον κόσμο! | Arkas | Περιβάλλον | 5 | 20-06-2009 20:48 |