|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Μέλος χωρίς μηχανη γίνεται??? 

Κράτα γερά φίλε  Την πρώτη φορά που πήρα την γυναίκα μου μαζί ήταν σε μοτοδιακοπές στην Αυστρία. Μέχρι την Πάτρα φοβότανε και γκρίνιαζε ότι θα αφήσουμε ορφανά τα παιδιά μας. Σε όλο το υπόλοιπο ταξίδι είχε ένα συνεχές χαμόγελο κάτω από το κράνος. Από τότε ξανακάναμε το ίδιο επί 6 συναπτά έτη μέχρι που βαρεθήκαμε !!!!   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Όσο για κράνος που να το βρει? θα μας δανισετε ένα για μια βολτιτσα.... Όσο για τον πιτσιρικά αυτός παθαίνει σοκ όταν βλέπει στον δρόμο μια 1200! Αυτός θα πάθει ζημιά!     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Μέλος χωρίς μηχανη γίνεται??? Καλως ηρθατε στην παρεα και καλα να περνατε μαζι μας!!   Ολο το μυστικο ειναι στην πρωτη βολτα[εντος πεδιας], που θα την κανεις.Μετα ειναι στον πρωτο καφε,που θα την φερεις.Μετα στον πρωτο πιο μακρινο καφε,με καλη παρεα.Μετα στο πρωτο ταξιδι,και μετα δεν θα κατεβαινει απ'την σελα......    | 
| 

| |||
| 
 | |||

Η αλήθεια είναι ότι θα την είχα πάρει απο πέρυσι την άνοιξη αλλα τον περασμένο Μάρτιο έκανα εγχείρηση για ριξη χιαστου, μηνισκου και όλα τα συναφή και δεν είχα "πόδι" για να κράτησει ούτε ποδήλατο... Τώρα έχω αρχίσει να συνερχομαι, αλλα και πάλι φοβάμαι λίγο...     
		 Last edited by dimpro; 26-02-2012 at 12:55. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Μέλος χωρίς μηχανη γίνεται??? δεν βλεπω να σε βοηθουν πολυ οι παραπανω συμβουλες......  οπως ελεγε ο παππους μου.....ο αντρας απο 2 πραγματα ξεχωριζει  το ενα ειναι ,οτι αν γκρινιαζει η γυναικα του,την διωχνει....  καλως ηρθες φιλε μου......εισαι στο σωστο δρομο  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Πάρτην παρέα να πατε να τη διαλέξετε μαζί... να βάλει κι εκείνη το λιθαράκι...   Όσο για τη μηχανή.... μη την φοβάσαι... πάει μόνη της κυριολεκτικά...  Καλως ήρθατε λοιπόν και με το καλό η μπέμπα!!!  CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Μέλος χωρίς μηχανη γίνεται??? Καλωσόρισες στην παρέα μας    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Μέλος χωρίς μηχανη γίνεται??? Απόσπασμα: 
 Φιλαράκι καλώς όρισες    και....πού είπαμε οτι μένεις   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Αν θες τη γνώμη από έναν συνονόματό σου, που το όνομα της γυναίκας του είναι το ίδιο με της δικιάς σου κι έχουν κι ένα 9χρονο γυιό, ελάτε μια Τετάρτη, στην Όαση, στο Ζάππειο να γνωριστούμε και με την υπόλοιπη BMW-δοπαρέα και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους ...  . | 
| 

| |||
| 
 | |||

Εσυ πας να βγαλεις τα ματακια σου μονος σου.Καποτε πηγαινα και εγω τις εκδρομουλες μου με τη μηχανη και τις αντροπαρεες και περναγα σουπερ.Καποτε πηρα ενα vstrom και εκανα το λαθος να την παρω μαζι σε ενα ταξιδακι.Αυτο ηταν...Τη φορτωθηκα και εχω να ξαναπαω καπου μονος μου κατι χρονια.Το μονο καλο στην υποθεση ειναι οτι γλυτωνω την γκρινια οταν ειναι να αλλαξω μηχανη.Παει μονη της και τις διαλεγει...   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Τα 11 ανεπίσημα θαύματα του κόσμου! | prino | Κόσμος | 12 | 18-11-2011 00:36 | 
| Δέκα ελληνικές στις 1.000 πιο υπεύθυνες εταιρείες του κόσμου | MARK | Ελλάδα | 14 | 09-11-2010 17:23 | 
| Τα Τρίκαλα στο Smart 21 (μια από τις πιο έξυπνες κοινότητες του κόσμου.. ) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 6 | 29-10-2009 18:54 | 
| Το μεγαλύτερο τούνελ στον κόσμο! | Arkas | Περιβάλλον | 5 | 20-06-2009 20:48 |