![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τολη να ξερεις εχω στειλει mail σε ολους τους φιλους ιδιωτες και εμπορους που γνωριζω στην Πατρα (ως BMWδούπολη)για την περιπτωση σου και εδωσα και τα στοιχεια της μηχανης στον θειο μου που δουλευει στην αστυνομια εκει μηπος και πεσει τιποτα στην αντιληψη του...Ευχομαι συντομα να πανε ολα καλα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά προτότυπος τρόπος κλοπής . Ελπίζω να την βρεις γρήγορα. Θα κοιτάζουμε όλοι με κάποια στοιχεία, όχι μόνο στα μέρη σου αλλά σε όλη την Ελλάδα, γιατί καταλαβαίνεις που μπορεί να φθάσει.
Καλή τύχη φίλε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους. Δεν θα σταματήσω να το γράφω κι ας γίνομαι κουραστικός.
Έχασα μια μηχανή με κάποια οικονομική αξία και βρήκα μια οικογένεια κι αγαπημένους φίλους. Αυτό είναι ανεκτίμητης αξίας. Την καλημέρα μου σε όλους. Αποστόλης 6976888598 |
|
|||
|
|||
![]()
Αποστόλη, είμαστε δίπλα σου σαν οικογένεια.
Γιατί εμείς έτσι το βλέπουμε το forum. Σαν παρέα, σαν συντροφιά, σαν οικογένεια... |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε σε νοιωθω ελπιζω συντομα να εχεις καλα νεα απο την αστυνομια και οσο γι΄αυτον τον κερατα ελπιζω να αντισταθει ωστε να εχουν δικαιολογια να τον πυροβολησουν.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τι είπες τώρα ;;;;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αποστολη ειμαι απο την Θεσ/νικη και ολη την ημερα κυκλοφορω με την μπεμπα μου. Αν την δω καπου θα ενημερωσω αμμεσα την αστυνομια!!! Ευχομαι να γυρισει γρηγορα και παλι κοντα σου γιατι αυτο που σου συνεβη ειναι απιστευτο. Πιστευω οτι και ολα τα μελη του φορουμ θα εχουν επισης το μυαλο τους για να βοηθησουμε εναν δικο μας ανθρωπο!!!
![]() Last edited by skippybi; 30-08-2009 at 22:07. Λόγος: βελτίωση... |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε είμαι Καλαμάτα επαγγελματικό ταξίδι.
Γύρισα όλους τους δρόμους, δεν είδα τίποτα. Επίσης γυρίζω σε όλη την νοτιοδυτική Ελλάδα, θα έχω τα ματιά μου 14. Don't worry θα βρεθεί |
|
|||
|
|||
![]()
ΦΙΛΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ....
![]() Last edited by skippybi; 30-08-2009 at 22:08. Λόγος: βελτίωση... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1200GS ADVENTURE 9/06, 44500 Km, 13500 ευρω, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ | tolisthe | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 20 | 09-03-2010 23:24 |
R1200GSA - computer και μέτρηση πίεσης ελαστικών | george1968 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 28-07-2009 13:08 |
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ | wet & dirty | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 14 | 13-06-2009 10:22 |
R1200GSA | syan | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 22-02-2009 15:18 |