![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατι οι Κυπριοι βγηκαν και τρομπαρουνε πετρελαια και οι δικοι μας τρομπαρουνε αερα;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(Και, παντα να θυμασαι, οτι οι "κερκοπορτες" ΔΕΝ! ανοιγουν απ'εξω.. ) ΠΑΝΤΑ! πρεπει να υπαρχουν οι "απο μεσα προθυμοι", ειδος που ΠΟΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ! δεν ελλειψε απο τουτο τον τοπο.. ![]() )
Last edited by black_hawk; 21-02-2012 at 01:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΟ, ΟΥΤΕ ΡΑΔΟΝΙΟ, ΟΥΤΕ ΟΥΡΑΝΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ
|
|
|
|||
|
|||
|
+120000000000000000000000000
|
|
|
|||
|
|||
|
ναι,ναι θα κανουμε ορυχεια κ θα γινουμε πλουσιοι κ οσοι δε χεστουμε στο φραγκο ε,θα εχουμε μια δουλιτσα...α ρε μπουνταλαδες...τι νομιζετε ρε,οτι ειμαστε κανα ευνομουμενο κρατος για να μοιραστουν τα κερδη σωστα..?ευρωπη,κ καλα,ε.?δε λεω αλλα,μια εικονα χιλιες λεξεις...παρετε παραδειγμα..
καλα,δυο εικονες αντε παρετε αλλη μια,μπας κ δεν πιασατε το νοημα.... .Γκεγκε τωρα..?Λοιπον μεταξυ αυτου του `πλουτου` κ της οποιας οικολογικης αποψης εγω προτιμω οικολογια...εκτος κ καποιος μου βεβαιωσει οτι θα τα `κονομησω`..Γιατι στην τελικη ο αληθινος πλουτος δεν ειναι αυτα αλλα αυτα... α,κ τωρα που το θυμηθηκα...ρε χοντροι(κ αδυνατοι) μ@λ@γκουαρδοι,χαθηκε να βγειτε μια βολτα στα `βασιλικα` με τα γ@μημεν@ τα χοντροποδαρα σας(γιατι ολες τις φορες ολο κατι ευτραφεις πετυχαινω-παιδες sorry δεν εχω προβλημα με τους υπερβαρους)κ μας πρηζετε τα ουμπαλα με τα σκ@τομηχανακια σας βραμ-βρουμ πανω κατω..?χαθηκε να πατε λιγο πιο μακρια να μην ενοχλειτε τον κοσμακη..?στο διαολο ας πουμε..?-το τελευταιο ασχετο.αλλα ειπαμε οτι θυμαμαι χαιρομαι...Οχι κ τοσο φιλικα τωρα,stukas
Last edited by stukas; 03-03-2012 at 22:05. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ (ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)....ΕΚΠΤΩΤΟΣ!!!! | GeorgeP | Επικαιρότητα | 47 | 18-04-2011 17:59 |
| ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ...!!!(183 χλμ ΣΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ!!!) | HERC | Διάφορα | 12 | 27-02-2011 13:29 |
| MΕΡΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ........ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χιούμορ | 14 | 05-12-2010 23:53 |
| ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ | geolag | Διάφορα | 16 | 19-05-2010 20:05 |
| ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ | MARK | Χρήσιμα | 4 | 17-05-2010 20:18 |