02-03-2012, 00:27
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Μη αποδεκτά από την ΕΚΤ τα ελληνικά ομόλογα λόγω της υπ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji
Φίλε GeorgeP, επειδή τόσο στην περίπτωσή σου, όσο και στη δική μου προφανώς ισχύει το "ου με πείσεις καν με πείσεις", δεν έχει νόημα να αρχίσω να Google-άρω και να κοπιάρω, για να στρώνω σεντόνια και κουβέρτες μήπως βγάλουμε άκρη. Αξίζει ίσως να κρατήσουμε απ' τη κουβέντα, το ότι κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις, και εξαρτάται ποιά τυχαίνει να βλέπουμε ή ποιά μας αρέσει να βλέπουμε.
Επίσης, επειδή αρχίζεις και το πας επί προσωπικών χαρακτηρισμών και στάσεων, θα μου επιτρέψεις να κλείσω εδώ τη παρένθεση, για ευνόητους λόγους.
|
Λαθος καταλαβες................
Σε καθε περιπτωση ομως, αν εγραψα κατι που παραπεμπει σε ''προσωπικο'' σου ζητω συγνωμη...........δεν το εννοεισα ποτε ετσι.
Οσο για το google-copy/paste οπως εχω ξαναπει και στο παρελθον το ιντερνετ ειναι μεγαλος βοηθος στο να βρισκουμε πληροφοριες αρκει να ξερουμε που να κοιταξουμε.......κι αυτο δεν γινεται χωρις να ξερουμε απο πριν τι, πως, ποτε...για να το κοιταξουμε.
Επισης, προσφερει την ευκολια του οτι πολλα βιβλια του παρελθοντος και του παροντος υπαρχουν μεσα στο νετ, ετσι αποφευγουμε το σκαναρισμα απο το οριτζιναλ--> pdf-->rapidshare-->uploading στο gsforum.............
|