![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Χωρίς να είμαι ξενοδόχος και χωρίς να έχω κανένα προσωπικό συμφέρον, από την "τουριστική βιομηχανία", φοβάμαι ότι, την πράγματι, κακή συμπεριφορά κάποιων επαγγελματιών, δεν πρέπει να την γενικεύουμε και να αμαυρώνουμε την ιδέα μας για τον συγκεκριμένο προορισμό .... ΘΕΛΩ να πιστεύω ότι, οι "κακοί" είναι λίγοι, όπως σε όλα τα επαγγέλματα .... Δηλαδή ΟΛΟΙ οι ταξιτζήδες είναι απατεώνες επειδή κάποιος "φίλος" ταξιτζής μας έλεγε προ καιρού .... Εγώ φίλλλλεεεεε, έχω "κλέφτη" στο ταξίμετρο και τους γ**** όλους ....... ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Καλα να παθουμε για την αξια και την διαφημηση που κανουμε (και δεν ντρεπομαστε) να ασχολουμαστε με αυτα τα νησια....ποτε μην παω...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια που αναφέρετε λοιπόν τη Μύκονο, θα σας διηγηθώ κι' εγώ την εμπειρία μου.
Προ 10ετίας, βρισκόμουν στο εν λόγω νησί με φίλους. Ευτυχώς όταν έφθασα, είχε μόλις τελειώσει το ετήσιο "meeting" των απανταχού ομοφυλλοφύλων, είχε αδειάσει το νησί από την "συντροφιά" τους κι' έτσι δεν αναγκάστηκα να γίνω μάρτυρας των δημοσίων εναγκαλισμών και περιπτύξεών τους. Στο θέμα μας: Είχα νοικιάσει ένα σκουτεράκι για τις βόλτες μου και όταν το επέστρεψα διαπίστωσα ότι ο rent a bike είχε και ένα μικρό καφενεδάκι στο πίσω μέρος. Περασμένο μεσημέρι και αποφάσισα να τσιμπήσω κάτι τίς. Εν ολίγοις, παρήγγειλα μια ομελέτα, μια πατάτες τηγανιτές και ένα αναψυκτικό. Ο λογαριασμός: 4500 δρχ. "Δεν μπορεί θα έχει γίνει κάποιο λάθος!" λέω... Η ανάλυση: (υπενθυμίζω ότι μιλάμε για 1997 ή 1998). Πατάτες (προκάτ) 1100 δρχ. Ομελέτα (απλή) 2200 δρχ. Αναψυκτικό 700 δρχ. (Στο περίπτερο δεν κόστιζε πάνω από 120 δρχ.) Κουβέρ 500 δρχ. Υπενθυμίζω ότι επρόκειτο για καφενεδάκι όπισθεν των ενοικιάσεων σκούτερς. "Μα καλά!" λέω στον ιδιοκτήτη. "1100 δρχ. οι προτηγανισμένες πατάτες! Ούτε στο Intercontinental τέτοιες τιμές!!!" Απάντηση:" Μα εμείς είμαστε το Intercontinental της Μυκόνου!!!" Από τότε δεν έχει τύχει να ξαναεπισκεφθώ το νησί για διακοπές. Μακάρι να έχει αλλάξει αυτή η νοοτροπία... |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι προς το χειροτερο Δημητρη!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σίγουρα δεν πρέπει να το γενικεύουμε, αλλά πιστεύω πως τους κακούς πρέπει να τους κάνουμε ''γνωστούς'' ανά τοις πάσι, και να τους βάλουμε ένα τεράστιο Χ. Jefe |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Θα συμφωνήσω ..... ![]() ![]() ![]() .
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να βρείτε πανεύκολα που θέλετε να πάτε πριν πάτε. | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 25 | 28-09-2009 16:51 |
Βοηθηστε με στην πωληση για να παρω το βαπτισμα... | marioman | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 15-07-2009 16:35 |
Για να μη γίνει η χαρά… τραγωδία | skippybi | Χρήσιμα | 12 | 16-04-2009 11:43 |
Αναγνωρίζουμε το ταλέντο σε ένα μη-αναμενόμενο περιβάλλον; | vtheo | Διάφορα | 7 | 23-01-2009 20:01 |
Μάθετε το παιδί σας να μη διαχωρίζει χρώματα και λαούς | leonidas | Πολιτισμός | 15 | 07-01-2009 22:05 |