![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοί φίλοι σήμερα είχα ένα τρακαρισματάκι. Ευτυχώς την γλίτωσα δίχως την παραμικρή γρατζουνιά. Ήμουν τυχερός, ο θεός με φύλαξε, αλλά φυσικά και ο φουλ εξοπλισμός Κράνος-γάντια-μπουφάν-παντελόνι και η συντηρητική οδήγηση-χαμηλή μου ταχύτητα έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους.
Οδηγούσα χαλαρά στην Τατοιου στη Μεταμόρφωση όταν ένα ταξί απο το αντίθετο ρεύμα έστριψε αριστερά περνώντας μπροστά μου για να μπεί στο στενό στα δεξιά μου. Ευτυχώς δεν έτρεχα και το πήρα έγκαιρα χαμπάρι, φρέναρα δυνατά αλλά η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Δυστυχώς η μπουμπού πληγώθηκε αρκετά. Την πήγα με το γερανό στον Παναγιωτόπουλο και την αφησα και απο δευτέρα ξεκινούν οι διαδικασίες. Δεν ξέρω αν θα γίνει επισκευή ή θα πάει για ολική. Ευτυχώς ο ταξιτζής μου έκανε φιλική δήλωση πως φταίει. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είπες κι εσύ, φτηνά την γλύτωσες ...
![]() Καλά ξεμπερδέματα ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αφού δεν είχες σωματικές βλάβες, όλα μια χαρά.
Καλά και σύντομα ξεμπερδέματα στα υπόλοιπα διαδικαστικά. |
|
|||
|
|||
![]()
Να σαι πάντα καλα Τάσο. Όσο για τα σιδερικα... αυτά φτιάχνονται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να΄σαι πάντα καλά Τάσο, να'ναι το τελευταίο σου! Τα σίδερα φτιάχνονται φιλαράκι, τυχερός ήσουν!
|
|
|||
|
|||
![]()
αφου εισαι εσυ καλα..ολα καλα!
|
|
|||
|
|||