![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως να κανουμε μια δημοσκοπηση ποσοι τα κοιτανε κρυα
και ποσοι ζεστα μετα απο 5-10 λεπτα; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΙΣΩ ΣΕΛΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΑ. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, ρε παιδιά, τι συμβουλεύετε χωρίς να ξέρετε ? Μπορεί ο άλλος να κάνει ζημιά, μ' αυτές τις συμβουλές. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φιλικά Στράτος |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο το ξερετε καλλυτερα εσεις οι κατοχοι GS, πάντως στην δικια μου 1150 πριν 10 χρόνια δεν συνιστουσαν τίποτε απο οσα γραφονται εδω!!
Δεν ειναι απαραιτητο (τσαμπα χρηματα), διότι η GS εχει ξηρό καρτερ αρα οι εξτρα ιδιοτητες των μοτοσυκλετιστικων λαδιων που σκοπο εχουν την σωστη λειτουργια ΚΑΙ του συμπλέκτη δεν βρισκουν εφαρμογη σε αυτην την μοτοσυκλέτα!!! Ο κινητηρας της GS ειναι σαν του αυτοκινητου, καρτερ και μπλοκ κινητηρα ξεχωριστά!!! Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επίσης, μία καλοπροαίρετη παρατήρηση, βοηθάει και μόνον στην υγειή επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, νομίζω. Παναγιώτης. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πάντως σίγουρα να θυμάσαι πάντα οτι "Ο καθένας είναι υπεύθυνος για ότι κάνει έστω και για ότι του λένε να κάνει.!" |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι Δύο Λύκοι...... | danaos | Διάφορα | 17 | 20-08-2009 20:47 |
Δύο GSA1200 και ένα GS1200 Τέμπη | fidemporas | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 29-07-2009 11:58 |