![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μην μπερδεύεις τους "πατερούληδες". Ενας ήταν ο γνήσιος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαίρομαι για το βάθος της γνώσης σου...
![]() καταλαβαίνεις λοιπόν πώς το εννοώ το "πατερούλης"....αυτός που φροντίζει για τα πάντα, δεν σε αφήνει όμως να πάρεις πρωτοβουλίες και σε κρατάει μόνιμα σε ύπνωση προσφέροντας (υποτίθεται) την ασφάλεια και ευδαιμονία.... ακριβώς δηλαδή ότι έκανε ο ...εκλιπών ένστολος με το αστέρι στο πηλίκιο.. ![]() μετά το πολύ φαγητό, ο ύπνος είναι βαρύς και το ξύπνημα δυσάρεστο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ αναρωτιέμαι εάν τα επιτόκια της δραχμής διατηρήθηκαν επί ευρώ…
Γνωρίζει κάποιος την απάντηση??? |
|
|||
|
|||
![]()
τα επιτόκια καταθέσεων και χορηγήσεων είναι πάντα ανάλογα και του πληθωρισμού....
όταν έπεσαν δραματικά και απότομα τα επιτόκια χορηγήσεων, έπεσαν και αυτά των καταθέσεων...... η έλευση του ευρώ μείωσε πληθωρισμό αλλά και όλα τα επιτόκια..... όποιος είχε δάνεια σε δραχμή, με την έλευση του ευρώ η δόση έπεσε κατακόρυφα και πολλοί αποπλήρωσαν στεγαστικά δάνεια υψηλών επιτοκίων....αυτοί ήταν τυχαία από τους λίγους οφελημένους της αλλαγής στο νόμισμα..... |
|
|||
|
|||
![]()
και για να είμαστε απόλυτα ακριβείς σε ότι λέμε και να μην δημιουργούμε εντυπώσεις από το πουθενά, εφόσον ο τίτλος στα videos αναφέρεται στα "έντοκα γραμμάτια", βάσει συμφωνίας το “κούρεμα” δεν θα το υποστούν τα έντοκα γραμμάτια του δημοσίου τα οποία είναι εξ ορισμού βραχύβια (ετήσια, εξάμηνα, τρίμηνα) η αξία των οποίων ανέρχεται σε 15 δισ. ευρώ ....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά τα videάκια πρέπει να μπουν στα μουσεία της Καταστροφής της Ελληνικής κοινωνίας.
Από τότε άρχισε η ευρεία ενασχόληση του κόσμου με το χρηματιστήριο με τα αποτελέσματα, που είναι πλέον ορατά σήμερα. Αν βέβαια λειτουργούσε το κράτος για τους πολίτες, θα ήταν μοχλός ανάπτυξης. Αλλά λειτουργούσε και λειτουργεί για τους πολιτικούς και την κάστα. Με αποτέλεσμα ΜΌΛΙΣ σήμερα να χάνουν τα ταμεία άλλα €7,5 δις. Έχουν γίνει τα ελλείματα των δις πλέον στα ταμεία πετσετάκια, που δεν μας κάνουν εντύπωση. Αλλά αυτά ήταν οι συντάξεις των γονέων μας ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. Τώρα θα πάρουμε ότι αναφέρει ο Χάρυ Κλυν στο videάκι του. Αλλά παίρνουν και αυτοί, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πανε οι συνταξουλες μας..........
![]() εγω που δεν εχω αγορασει ποτε εντοκα γραμματια δημοσιου,εχω πληρωσει 20 χρονια ΙΚΑ-ΤΕΒΕ.......τι φταιω?????? ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσο έχουν οι μαμά βαλίτσες ??? | xkoukos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 16-09-2011 20:56 |
Εσείς πόσα τσιγάρα κάνατε σήμερα; | gemara | Περιβάλλον | 40 | 13-08-2011 16:54 |
Οδηγίες για τοποθέτηση βάσεων για πλαινές βαλίτσες | bulba | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 10-04-2011 13:01 |
Ζητάω για αγορά βάσεις για πίσω βαλίτσες για BMW 1200 ADVENTURE 08 | eytyxios | Ζήτηση | 10 | 10-03-2011 22:07 |
20πλάσιο πρόστιμο για όσους δεν πληρώνουν διόδια | moby_gr | Ελλάδα | 33 | 13-01-2011 21:01 |