GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-03-2012, 20:06
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05
Προεπιλογή Απάντηση: update για τον δυναμο...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas Εμφάνιση μηνυμάτων
στην Ελλαδα δεν εχεται αντηπροσωπεια ! εχεται ντηλερ κε εξουσιοδοτημενα συνεργεια τον ντηλερ .
Kαι η περιβοητη ΒMW HELLAS τι ειναιhttp://www.bmw-motorrad.gr/gr/el/index.html
Reply With Quote
Παλιό 06-03-2012, 20:16
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων
Kαι η περιβοητη ΒMW HELLAS τι ειναιBMW Motorrad Hellas A.E.
αυτο ειναι το πραντς

δεν ξερω ισως ειναι το ιδιο το εργοστασειο κε απο εκη τρωφοδοτα τους διαφορου ντιλερ ψαξε να δης πιοι ειναι η μετοχη
αν ψαξης θα δης οτι η bmw δεν εχη αντηπροσωπους σε ολοι την ευρωπη
πολυ παλια υπηρχε κε στην Ελλαδα

απο οτι ξερω ο κυριος λογος που μονο στην Κυπρο υπαρχη αντηπροσωπεια ειναι η πολυ μηκρη αγορα σε σχεση με της πολυ ψυλες πολυσης

ασε που ηταν κε αντηπροσωπος κε στο Κουβειτ

Last edited by giclas; 06-03-2012 at 20:23.
Reply With Quote
Παλιό 06-03-2012, 20:33
Senior Member

Tο θεμα ειναι να μην τρωμε Παπα απο την εκαστοτε η οχι αντιπροσωπεια...Οταν λενε του φιλου οτι το μεταχειρησμενο δεν μπορουμε να το προγραμματισουμε ενω το καινουργιο το οποιο θα το παρεις απο μενα(αντιπροσωπεια) και ως δια μαγειας (αφου ειναι αγραφο χαρτι) μπορω να στο προγραμματισω....ε τοτε κατι μυριζει .Ευχομαι το καλυτερο για τον Παιχτη και αναμενουμε νεα .
Reply With Quote
Παλιό 07-03-2012, 09:09
Senior Member

Απόσπασμα:
Tο θεμα ειναι να μην τρωμε Παπα απο την εκαστοτε η οχι αντιπροσωπεια...Οταν λενε του φιλου οτι το μεταχειρησμενο δεν μπορουμε να το προγραμματισουμε ενω το καινουργιο το οποιο θα το παρεις απο μενα(αντιπροσωπεια) και ως δια μαγειας (αφου ειναι αγραφο χαρτι) μπορω να στο προγραμματισω....ε τοτε κατι μυριζει .Ευχομαι το καλυτερο για τον Παιχτη και αναμενουμε νεα .
σηγουρα νε !

ομως ειναι κε πως διαχιρηζωμσται καπιαα πργματα . προσωπηκα βλακες σημερα δεν υπαρχου ομως ο λυγον βλακας ειναι ο πιο εξηπνος κε το σημερηνο αυγο αξιζη την αβριανη ορνηθα (κοτα)!!!
στην προκημενη αφου πηγε αλλου το τι του εκανα κανενας δεν ξερη οταν πας στην αντιπροσωπια εκη ολα θα τα δεκτης με το κεφαλη κατο
εγω το πρωτο σερβης το εκανα σε ιδιοτη μηχανηκο (10,000) κε πληροσα 150 ευρω ασε που ημουν κε μεσα στη εγκηιση κε το δευτερο (20,000) 185 ευρο ασε που ειμου υποχρεομενος να παο στην αντηπροσωπεια διοτι επρεπε να μπη στο διαγνοστηκο για μια ρυθμηση αναροτιεμαι πιος ηταν ο πιο φτηνος ?
το καλητερο ειναι να ξερης να κρατας υσοροπειες
Reply With Quote
Παλιό 07-03-2012, 10:26
paixtns Ο/Η paixtns βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λευκωσία, ΚΥΠΡΟΣ
Μoto: R1200GS

Οποταν παιδες μ καλα κρασια κ οσα μας χρεωσουν χαλαλι μας...!!!
θελαμε μπεμπα, παρτε μπεμπα τοτε...
οσο αφορα τον προγραμματισμο τ ZFE, ο καθενας λεει τα δικα τ, ο ενας λεει οτι μπορεις να το προγραμματισεις ενω ο αλλος λεει οτι μπορεις μονο εαν το μεταχειρισμενο εχει τις ιδιες πληροφοριες με την δικη σ μηχανη.
εγω παντως πηρα τηλεφ στην αγγλια στο motorworks.co.uk ο οποιος πουλα μεταχειρισμενα κ καινουργια παρτς κ τους ρωτησα για ενα ZFE π εχουν για πουλημα. ρωτησα εαν θα μπορει να χρησιμοποιηθει πανω στη δικια μ μηχανη κ μ ειπανε οτι δεν ξερουν, μετα μ λεει οτι εχει 6 μηνες εγγυηση κ οτι μπορεις να το επιστρεψεις πισω εαν δεν σ κανει, μετα ρωτω εγω εαν εχουν πουλησει στο παρελθον κανενα ZFE κ μ ειπαν οτι ναι εχουμε πουλησει αλλα αυτο εχει επιστραφει π σημαινει οτι πολυ πιθανον να ειχε το ιδιο προβλημα με το δικο μ, δηλ δεν θα μπορουσε να προγραμματιστει λογω διαφορετικων εξτρας της μιας μηχανης με την αλλη...
καλα ρε παιδια, τοση Ελλαδα, τοσοι μηχανικοι, τοσες μηχανες, δεν ετυχε σε κανενα να αλλαξει ZFE η να ξερει καποιον π εχει αλλαξει ZFE η εστω να ξερει καποιον μηχανικο π να εχει αλλαξει ZFE να μας πει κ μας τι ακριβως γινετε???!!!
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 19:29
Senior Member

[QUOTE=paixtns;621505]Οποταν παιδες μ καλα κρασια κ οσα μας χρεωσουν χαλαλι μας...!!!
οσο αφορα τον προγραμματισμο τ ZFE, ο καθενας λεει τα δικα τ, ο ενας λεει οτι μπορεις να το προγραμματισεις ενω ο αλλος λεει οτι μπορεις μονο εαν το μεταχειρισμενο εχει τις ιδιες πληροφοριες με την δικη σ μηχανη.

καλα ρε πεκτη μου γιατι τοτε να το βαλη στο διαγνωστηκο ?
λογικα δεν θα μπωρουσες μετα να βαλης θερμενομενα ουτε συναγερμο

εγω παντως πηρα τηλεφ στην αγγλια στο motorworks.co.uk ο οποιος πουλα μεταχειρισμενα κ καινουργια παρτς κ τους ρωτησα για ενα ZFE π εχουν για πουλημα. ρωτησα εαν θα μπορει να χρησιμοποιηθει πανω στη δικια μ μηχανη κ μ ειπανε οτι δεν ξερουν,

τι δεν ξερου ? να απλονου τραχανα ?

μετα μ λεει οτι εχει 6 μηνες εγγυηση κ οτι μπορεις να το επιστρεψεις πισω εαν δεν σ κανει, μετα ρωτω εγω εαν εχουν πουλησει στο παρελθον κανενα ZFE κ μ ειπαν οτι ναι εχουμε πουλησει αλλα αυτο εχει

επιστραφει π σημαινει οτι πολυ πιθανον να ειχε το ιδιο προβλημα με το δικο μ, δηλ δεν θα μπορουσε να προγραμματιστει λογω διαφορετικων εξτρας της μιας μηχανης με την αλλη...

το προβλημα πηστευω ειναι να ρυθμηστη σε σχεση με τα δυαφορα εξτρα ΑΒς συναγερμους κλπ που μονο με διαγνωστηκο της bmw μπορης να το κανης

καποτε που εβαλα θερμενομενα δεν δουλευαν μεχρη που το ρηθμισαμε με το διαγνωστηκο της bmw

κε ακομα τωρα το θυμηθικα οταν πατησε τα στηχεια της μοτο τα ευγαλε ολα ποτε εγηναν τα σερβης κατι ρικολ κλπ με ημερομηνιες τα παντα

τωρα μεταξιμας τι ειναι 1000 ευρω μπροστα στην εονιοτιτα για ενα που εχει bmw r1200gs ?
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 19:36
Senior Member

[quote=giclas;622752]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paixtns Εμφάνιση μηνυμάτων
Οποταν παιδες μ καλα κρασια κ οσα μας χρεωσουν χαλαλι μας...!!!

καλα ρε πεκτη μου γιατι τοτε να το βαλη στο διαγνωστηκο ?
λογικα δεν θα μπωρουσες μετα να βαλης θερμενομενα ουτε συναγερμο

εγω παντως πηρα τηλεφ στην αγγλια στο motorworks.co.uk ο οποιος πουλα μεταχειρισμενα κ καινουργια παρτς κ τους ρωτησα για ενα ZFE π εχουν για πουλημα. ρωτησα εαν θα μπορει να χρησιμοποιηθει πανω στη δικια μ μηχανη κ μ ειπανε οτι δεν ξερουν,

τι δεν ξερου ? να απλονου τραχανα ?

μετα μ λεει οτι εχει 6 μηνες εγγυηση κ οτι μπορεις να το επιστρεψεις πισω εαν δεν σ κανει, μετα ρωτω εγω εαν εχουν πουλησει στο παρελθον κανενα ZFE κ μ ειπαν οτι ναι εχουμε πουλησει αλλα αυτο εχει

επιστραφει π σημαινει οτι πολυ πιθανον να ειχε το ιδιο προβλημα με το δικο μ, δηλ δεν θα μπορουσε να προγραμματιστει λογω διαφορετικων εξτρας της μιας μηχανης με την αλλη...

το προβλημα πηστευω ειναι να ρυθμηστη σε σχεση με τα δυαφορα εξτρα ΑΒς συναγερμους κλπ που μονο με διαγνωστηκο της bmw μπορης να το κανης

καποτε που εβαλα θερμενομενα δεν δουλευαν μεχρη που το ρηθμισαμε με το διαγνωστηκο της bmw

κε ακομα τωρα το θυμηθικα οταν πατησε τα στηχεια της μοτο τα ευγαλε ολα ποτε εγηναν τα σερβης κατι ρικολ κλπ με ημερομηνιες τα παντα

τωρα μεταξιμας τι ειναι 1000 ευρω μπροστα στην εονιοτιτα για ενα που εχει bmw r1200gs ?

Τελικο συμπερασμα . εμεις οι καταναλωτες ειμαστε ερμαιο στο καθενα παπαρα που εχει την εκαστοτε αντιπροσωπεια και το διαγνωστικο...Καποτε μου ζητηθηκε βοηθεια αν μπορουσα να βρω ενα διαγνωστικο...εδω του ζητουσαν 1300 ευρα...εγω το βρηκα το προγραμμα με το καλωδιο για 25 ευρα...να το χρησιμοποιουσε με το δικο του λαπτοπ....
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 20:09
Senior Member

[quote=jarhead;622762]
Απόσπασμα:

Τελικο συμπερασμα . εμεις οι καταναλωτες ειμαστε ερμαιο στο καθενα παπαρα που εχει την εκαστοτε αντιπροσωπεια και το διαγνωστικο...Καποτε μου ζητηθηκε βοηθεια αν μπορουσα να βρω ενα διαγνωστικο...εδω του ζητουσαν 1300 ευρα...εγω το βρηκα το προγραμμα με το καλωδιο για 25 ευρα...να το χρησιμοποιουσε με το δικο του λαπτοπ....
μηλας για το 911

ατο της αντηπροσωπειας ειναι ισως 12,000 ευρω

ασε που συζητιται οταν ερθη η ωρα να γινη σερβης θα αναβη λαμπα κε για να σβηση θα πρεπη να μπη στο διαγνωστικο για ,κε οταν σβηση μετα αν χροστας λευτα κε δεν τα πληροσης την μερα που θα συφωνησης δεν θα ξεκηνα ουτε με σφερες !!!

αυτο το συστιμα πολυ πυθανον να υπαρχη σε μεγαλα μηχαηματα

Last edited by giclas; 08-03-2012 at 20:15.
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 20:12
Senior Member

[quote=giclas;622794]
Απόσπασμα:

μηλας για το 911

ατο της αντηπροσωπειας ειναι ισως 12,000 ευρω

Το διαγνωστικο ηταν για αυτοκινητο απλα το ανεφερα για να δειξω την αλητεια που υπαρχει.
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 20:22
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs

[quote=jarhead;622762]
Απόσπασμα:

Για δωσε κανενα link φιλε μου, γιατι με ενδιαφερει πολυ αυτο !!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης