![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σημειωτέον οτι τη μηχανή την πήγαινα μέχρι πρόσφατα μόνο στον Παναγιωτόπουλο. Δε την έπλενα κι εγώ ποτέ με πιεστικό. μονο στο χέρι. Αφου τους ζήτησα τότε να μου αλλάξουν καμια ασφάλεια (αυτό πίστευα οτι φταίει) ενημερώθηκαν και μου ειπαν οτι υπάρχει μια λεντο-ταινία η οποία μάλλον έχει καεί σε εκείνο το σημείο και η οποία δεν αλλάζει. Εκτός κι αν αλλάξω καντράν. Για μενα δεν ήταν λύση αυτό και έτσι απλά συνέχισα να το ψάχνω χωρις να εχω ακομα βγάλει άκρη πριν δω το ποστ σας. Πάντως κάτι ψυλλιάστηκα όταν πλένοντάς την μια μερα, την έβαλα μπρος μετά το πλύσιμο (ειχε πέσει ο ήλιος κι έτσι φωτίστηκε το καντράν) και ώς εκ θαύματος λειτουργούσε και πάλι. Προσωρινά όμως ![]() Οπότε ουτε καμμένη λεντοταινία ούτε μ@λακίες τούμπανα. Κατάλαβα οτι πρόκειται περι βραχυκυκλώματος. Περίεργο βέβαια που συμπεριφέρθηκε έτσι... αλλά αυτή ειναι η αλήθεια. |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προγραμματα.. Προγραμματα.. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ! | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 20-02-2012 21:56 |
| Πρόγραμμα επαναφοράς διαγραμμένων αρχείων. | Vagelis Gar | Χρήσιμα | 18 | 05-09-2011 18:02 |
| Μήπως είναι το πιο ωραίο κομμάτι της Ελλάδας; | Strats | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 26 | 27-06-2011 17:08 |
| Ενα δισεκατομμυριοστό του γραμμαρίου σκοτώνει | MARK | Υγεία | 7 | 19-01-2011 22:48 |
| ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ .Tι σημαίνουν τα γράμματα και οι αριθμοί.... . | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 24-03-2009 23:16 |