Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από katsab
ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ.ΤΗΝ ΦΟΡΑΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕΣΩ ΜΠΛΕΔΟΝΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ.ΥΣΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΕΣ ΩΡΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΜΗ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ...ΤΟΤΕ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.
Ο ΗΧΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ,ΣΥΖΗΤΩ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ ΜΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΜΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΟΡΥΒΟΥ(ΦΟΡΑΩ ΨΗΛΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ).ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ...ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ VALUE FOR MONEY.
|
enough said για εμενα...
Ευχαριστω...μακαρι να μην πεσω στην Κινεζικη πατατα...
αλλα οπως ειπα και πριν η τιμη ειναι δελεαστικοτατη...οποτε και θα προσχωρησω με εναν φιλο σε παραγγελια χ2...
Ευχαριστω...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από katsab
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΗΝΗ...ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΩΣ 500μ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 100μ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΝΕΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 1000μ.
|
το οτι μπορεις να συνομιλεις και με μια δευτερη μηχανη ειναι κατι που παρολο δεν το ειχα σκεφτει κατα την συνταξη του 1ου ποστ μου τωρα ακουγετε nice to have...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stukas
εγω παλι ειμαι λιγο αιρετικος σε αυτα,τι εννοω..:προτιμω απλα συστηματα χωρις καλωδια κ μπαταριες(αμα παρουν νερο τα ηλεκτρονικα,γ@μ@ τα..),ασε που κατα τη γνωμη μου ολες αυτες οι αηδιες με bluetooth,mp3 player κ.α.για να απανταω στο τηλεφωνο ενω οδηγω,να ακουω μουσικη κ...να κανω καφε εμενα σε αχρηστο μου κανουν,ισως κ σε λιγο γελοιο-σα κατι τυπακια που ειναι μονιμα με ενα bluetooth στο αυτι-εκτος κ αν εισαι ο dr House κ δε θες να χασεις κληση μη σου πεθανει ο ασθενης..Λοιπον κατοπιν τουτου εγω εχω αυτο-για αρκετα χρονια,σιγουρα πανω απο 5,κ ειναι δοκιμασμενο,δουλευει ικανοποιητικα εως κ τα 140κμ/ω κ μετα απο 6 ωρες με βροχη στη μηχανη,οταν πηρε λιγο νερο...απλα το φυσηξα κ εφυγε..! http://fullthrottle.gr/index.php?pro...mart&Itemid=14Τα φερνει ενας τυπακος-στην Καλλιροης..?Ξερω δε γεμιζει το ματι ειναι ομως απλο κ αποτελεσματικο χωρις πολλα κοκοψινια κ κοκοκοψαρα..!
|
αυτο δεν το εχω ξανακουσει αλλα γενικοτερα με αυτες τις ιστοριες ειμαι λιγο εως παρα πολυ ασχετος...η αληθεια ειναι οτι η απλοτητα του ειναι εντυπωσιακη και σαν σκεψη αλλα και σαν το bulletproof της κατασκευης...
Γενικοτερα δεν ειμαι κανενας τρελος γκατζετακιας...αλλα ουτε και θελω να κανει παπαδες...απλα πραγματα να μπορω να μιλαω με την συζηγο κατα την διαρκεια του ταξιδιου οχι της βολτας, να απανταω σε κανενα τηλ (πολλες φορες καποια τηλεφωνηματα πρεπει να απαντηθουν ειδικα οταν εισαι σε ταξιδι...) και στα πολυ μακρινα θα εξυπηρετουσε η δυνατοτητα που και που να ακους και λιγο μουσικουλα χαλαρα...!!!
Για αυτο στην αρχη ζητησα κατι απλο και ας ειναι και με καλωδια...αλλα αφου μπορω με ενα λογικο ποσο να παρω κατι που κανει ολα τα παραπανω γιατι οχι...
Οπως και να εχει ευχαριστω ολους για τις γνωμες και τις πληροφοριες...!!!