![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ελπίζω να μην τον κατέστρεψε τον άνθρωπο...
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν μου το έδινε να το κάνω βόλτα το 1200 αλλα ούτε και γραπτή εγγύηση και στο τέλος μου λέει ότι θα κατεβάσει και την τιμή από το vstrom 300e κάτω δεν γα......στε τα μάζεψα και έφυγα
|
|
|
|||
|
|||
|
καθε εμποδιο και καλο....
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλα εκανες. Μεχρι να ερχοταν η ωρα να φυγεις μπορει να σου εβγαζε και τα φλας.... |
|
|
|||
|
|||
|
Μην μασάς όπως τα μάσαγε ο χονδρέμπορας κάτι τέτοια κάνανε και κάτι άλλοι <<εξουσιοδοτημένοι>> και τώρα..........η αντιπροσωπεία έγινε κομμωτήριο!
![]() .....επίπονη διαδικασία η αγορά μεταχειρισμένου αλλά μην βιαζεσαι όλα θα γίνουν όταν είναι να γίνουν! ![]() στο κάτω-κάτω έχεις μοτο-και όχι στρώμα! Η γνώμη μου επειδή και εγώ πέρασα από αυτό το στάδιο πούλα το V-strom πρώτα στο CAR.GR (που θα φύγει εύκολα)- ήδη ένας φίλος μου ψάχνει για τέτοιο μηχανάκι-και μετά πήγαινε με το χρήμα στο χέρι να δεις πως μόνο π....ες δεν θα σου κάνουν τα λαμόγια! ![]() Όπως και να έχει υπομονή και να έχεις υπόψιν σου πως οι μάγκες από πάνω θα μας ζορίσουν και άλλο με τους φόρους τους και τα σπασμένα τους ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ηθελα να ξερα με ποιο σκεπτικο και δικαιολογια δεν δινει μηχανακι 100000 χλμ για test ride
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|