![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
διαβασα ολο το νημα...
φιλε.. πολυ καλα εκανες και δεν πηρες την μηχανη.. το οτι δεν στην εδωσε για βολτα δειχνει οτι κατι περιεργο συμβαινει... το μονο που μπορω να φανταστω για να δικαιολογησω το κολλημα τους ειναι να εισαι κατω απο 22-23 χρονων που και παλι δεν δικαιολογειται εδω που τα λεμε...αλλα το χω ξαναδει να συμβαινει. τεσπα μην στεναχωριεσαι και κυριως μην βιαζεσαι....ο τοπος ειναι γεματος απο ευκαιρειες και μην κολλας με τα επισημα... κατα την γνωμη μου εχεις μια μοσχοπουλημενη και πολυ τιμια και εμπορικη μοτο στην κατοχη σου και κοιτα να την πουλησεις και να μεινεις με τα μετρητα...σε καθε περιπτωση στην ανταλλαγη χανεις λεφτα... δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι ιδιωτες εχουν παρει 1200 (τον καιρο των παχιων αγελαδων) χωρις να εχουν καταλαβει τι πηραν...και κααααθονται στα γκαραζ.. αυτες τις περιπτωσεις εννοω ευκαιρεια. ψαξε σε αγγελιες δεξια αριστερα και θα με θυμηθεις. πχ: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2143833/ (σορι αν παραβιαζω καποιο κανονα του φορουμ,αν ναι, παρακαλω διαγραψτε το παραδειγμα) ενταξει μπορει να μην βρεις με 4 και 4,5 χιλιαρικα αλλα με μια δαπανη κοντα στα 5,500 6,000 εουρος πιστευω παιρνεις αστερι gs.. Last edited by Serial; 13-03-2012 at 09:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ας μη δείχνουμε ασέβεια guys... Στους θεούς, ημίθεους και τινές ακόμη ενουρανοπαρμένες ταξιανθίες ισχύει το δόγμα... . . ..."πίστευε και μη ερεύνα"! ![]() Last edited by Uriah Heep; 13-03-2012 at 09:50. |
|
|
|||
|
|||
|
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΕΤΣΙ
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κάτι ήθελε να κρύψει ![]() Επίσης εμμένω στην άποψη ότι αν όλα ήταν ξάστερα κ απροβλημάτιστα, θα τοποθετούσε μια πινακιδα ΔΟΚ ο πωλητής και συνεπιβαίνων σαν υπεύθυνος εκ της πωλήτριας εταιρίας θα μπορούσε να κάνει μιά δοκιμή ο υποψήφιος... Μόνο μία λέξη..... α ν ή κ ο υ σ τ ο...... Επίσης κατάπτυστη συμπεριφορά όταν είδε ότι ο αγοραστής είναι ωριμασμένος και έτοιμο να πέση ως το μήλον του Νεύτωνος... επιχειρεί να αποφύγει τα συμφωνηθέντα και αλλάζει την συμφωνία με 300 ευρώ εις βάρος του υποψηφίου αγοραστή... Είναι πολλοί ακόμα δυστυχώς αυτοί οι επαγγελματίες σε πολλούς κλάδους της καθημερινότητας του καταναλωτή, που δεν έχουν καταλάβει την δύναμη του ιντερνετ και της πληροφόρησης που υπάρχει ..... Ευτυχώς που αυτή η διαδυκτιακή κοινότητα που λέγετε gsforum μας ενώνει και μας προσφέρει την δύναμη αλλά και την δυνατότητα να μοιραζώμαστε την γνώση και την εμπειρία! Έτσι λοιπόν όλοι μας βλέπουμε εσέ που έχεις μείνει ευχαριστημένος και τον whiteangel να έχει μείνει δυσαρεστημένος. Ο καθένας μας λοιπόν θα βγάλει τα συμπερασματα του ![]() ... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό που λες τα καλύπτει όλα……… είμαστε μια φυλή που είναι τις αρπαχτείς γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…..
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
πολυ απλα για να μην δωσει την μηχανη η υποθεση βρωμα.το οτι ο φιλος phoenix δεν ειχε προβλημα με την δικια του αγορα δεν παει να πει κ τιποτα.αν δεν ειχε να κρυψει κατι θα το εδινε για τεστ.τεσπα η ουσια ειναι πως καλυτερα ετσι.ο φιλος θα βρει σιγουρα πολυ καλυτερο απο αυτο με λιγη υπομονη κ με λιγοτερα χλμ
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά θα έδινε ο επίσημος αντιπρόσωπος μηχανή σαπάκι για να γίνει βούκινο στην αγορά; Δεν είναι και χθεσινός στην πιάτσα για να πούμε ότι μπήκε για αρπαχτή και μετά θα την κάνει. Από το 2008 συνεργάζομαι με τον αντιπρόσωπο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κανονικά θα έπρεπε να ακούσουμε και την άλλη πλευρά.
|
|
|
|||
|
|||
|
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Η ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΑΛΑΣΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΖΜΑΤΑ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
συμφωνω και εγω......
![]() |
![]() |
|