![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
(Παρακατω, αντιγραφη του "link" με τα bolds δικα μου..) "Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων τουλάχιστον 10 ετών ανήλθε το εμπορικό έλλειμμα της Κίνας το Φεβρουάριο, χάρη στην αύξηση των εισαγωγών εμπορευμάτων. (1) Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, το έλλειμμα διαμορφώθηκε στα 31,5 δισ. δολάρια, μετά την αύξηση των εισαγωγών κατά 39,6% σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα και των εξαγωγών κατά 18,4%. (2) Την περασμένη εβδομάδα, η κινεζική κυβέρνηση προέβλεψε ότι η οικονομία θα αναπτυχθεί με ρυθμό 7,5% το 2012. (3) Πρόκειται για τον χαμηλότερο στόχο που έχει θέσει από το 2004. Όσον αφορά στον πληθωρισμό, τον αναμένει φέτος στο 4%." (1) Mηπως "εισαγωγες" κυριως εννοει ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ? Πως θα υπαρξει παραγωγη χωρις πρωτη υλη? (Λεω εγω τωρα.. ![]() (2) Ενω η αυξηση των εξαγωγων κατά 18,4% ειναι αμελητεα, ε? (Ισως, αν μετραμε για Κινεζικες επιδιωξεις και συγκρινοντας με το αμεσο παρελθον, σε καμμια περιπτωση ομως αμελητεο!) Κατα τα αλλα, 31,5 δις $ προς 1,2 ΔΙΣ! Κινεζους, μας κανει 26,25$ κατα κεφαλην ελλειμμα.. 400 δις ευρω προς 10 εκατομμυρια Ελληνες, μας κανει 40.000 euros (περιπου 55.000 $) κατα κεφαλην ελλειμμα.. Ισια και ομοια, ενα πραμα!! (3) Πω,πωωω.. Μιζερια μαυρη! ![]() Υ.Γ. Στους χαρακτηρισμους προς συμφορουμιτες περι "κωθωνιων" κλπ, ας σχολιασουν οσοι ασχολουνται και αναρτουν τετοια θεματα ΑΛΛΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ! Εγω απλα θλιβομαι.. (Σε προσωπικο επιπεδο, μαλλον αποτελουν τιμη οι χαρακτηρισμοι απο ΤΕΤΟΙΑ ατομα, αλλα δεν ειναι προσωπικο το θεμα..) ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στέλιος Ράμφος: Οι Έλληνες ζουν σε συνθήκες παράνοιας και σχιζοφρ | Nondas | Επικαιρότητα | 0 | 30-01-2012 09:26 |
Οι Γερμανικές Εκτελέσεις - Σαράντος Ι. Καργάκος | frits | Ελλάδα | 13 | 29-01-2012 22:49 |
Οι βάσεις του ελληνικού προβλήματος | Nondas | Ελλάδα | 5 | 11-10-2011 21:03 |
Οι Σκοπιανοί επιμένουν... μακεδονικά | MARK | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 13-04-2011 20:24 |
Οι ορμονικές αλλαγές οδηγούν τις γυναίκες στα μαγαζιά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 9 | 02-12-2009 06:50 |