![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμ τώρα εξηγούνται όλα. Φίλε μου φάουλ να βγάλεις τα αξεσουάρ που είχαν συμφωνηθεί στην τιμή.
Επιτρέψτε μου λίγο να μακρυγορήσω για να διαβάσετε πως με κέρδισε ο συγκεκριμένος έμπορος. Το 2008 είχα ένα Paggio 400cc και έψαχνα να το πουλήσω για να ανέβω κατηγορία. Γύρισα διάφορες εταιρείες και εμπόρους αλλά κανείς τους δεν μου έδινε μηχανάκι για δοκιμή. Το πολύ πολύ να κάτσω στη σέλλα και τέρμα. Την BMW ούτε κατά διάνοια την σκεφτόμουν λόγω τιμής. Κάποιο απόγευμα πέρναγα από το μαγαζί του εμπόρου και κατέβηκα να χαζέψω. Μου γυάλισε το 800αρι με είδε ότι μου τρέχαν τα σάλια και με ρωτάει. "Φίλε το έχεις;" του απαντάω "Πιστεύω πως ναί" "Ε τότε να φτιάξουμε τα χαρτιά για να το πάρεις να το δοκιμάσεις για καμμιά ώρα" Κύριοι έτσι απλά είμαι κάτοχος μηχανής BMW. Εκτός αυτού στον χρόνο επάνω έδωσα το 800αρι και πέρασα στο 1200αρι. Ετσι απλά με κέρδισε ο συγκεκριμένος και είμαι πελάτης του 4 χρόνια |
|
|
|||
|
|||
|
Αν και ηταν λίγο λάθος αυτο που έκανες με τα μπιμλικια τις μηχανής σου παρόλα αυτα μπραβο σου που βγαίνεις και το ανακοινώσεις μεσα από αυτο το θέμα ωστε να μην σπιλωνονται ονοματα οποιοδήποτε μαγαζιών .Εγώ θα επεστρεφα με την μηχανή οπως την είχα τάξει για να γίνει το ντιλ μια που στα αλλά που μου ανάφερε σαν μαγαζί είναι σωστός.......
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ μάγκας ο τύπος που έσκισε και τα χαρτιά λες και τον έχεις εσύ ανάγκη.....που μάλλον αυτός σε έχει!
![]() ...έκανες πολύ καλά που έφυγες αυτός έχασε και είμαι σίγουρος πως τα έξτρα που έχεις βάλει οι έμποροι δεν τα πολυκοιτάζουνε δηλαδή άν του έλεγες να σου δώσει κάτι παραπάνω για το V-strom θα σου έλεγε όχι και πως αν θες μπορείς και να τα βγάλεις!-γενικά οι έμποροι δεν τους πιάνεις με κάτι τέτοια! ......καλά έκανες και έφυγες!
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΤΟΥΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ PHOENIX ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΑΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ GSFORUM ) ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ BMW KAI ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝ ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ρε συ Στέργιο τα γράφεις τόσο ωραία.... Να τα έγραφες και μικρά, να μη μας βγαίνανε τα μάτια.... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ωραίος που τους κινητοποίησες! (Αλλά πράγματι τα κεφαλαία μας ... ξεκουφαίνουν )
|
|
|
|||
|
|||
|
ΟΚ απο τωρα και στο εξεις το αλαζω και το κριμα στο λαιμο σας
|
![]() |
|
|