GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 15-03-2012, 00:36
kornlaz Ο/Η kornlaz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: 1200gs(2010)
Προεπιλογή Απάντηση: Ψάχνω για GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ήτανε σωστή η κίνηση να του βγάλεις τα αξεσουάρ, όταν έχεις συμφωνήσει...λάθος
Reply With Quote
Παλιό 15-03-2012, 08:58
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Εμ τώρα εξηγούνται όλα. Φίλε μου φάουλ να βγάλεις τα αξεσουάρ που είχαν συμφωνηθεί στην τιμή.
Επιτρέψτε μου λίγο να μακρυγορήσω για να διαβάσετε πως με κέρδισε ο συγκεκριμένος έμπορος. Το 2008 είχα ένα Paggio 400cc και έψαχνα να το πουλήσω για να ανέβω κατηγορία. Γύρισα διάφορες εταιρείες και εμπόρους αλλά κανείς τους δεν μου έδινε μηχανάκι για δοκιμή. Το πολύ πολύ να κάτσω στη σέλλα και τέρμα. Την BMW ούτε κατά διάνοια την σκεφτόμουν λόγω τιμής. Κάποιο απόγευμα πέρναγα από το μαγαζί του εμπόρου και κατέβηκα να χαζέψω. Μου γυάλισε το 800αρι με είδε ότι μου τρέχαν τα σάλια και με ρωτάει. "Φίλε το έχεις;" του απαντάω "Πιστεύω πως ναί" "Ε τότε να φτιάξουμε τα χαρτιά για να το πάρεις να το δοκιμάσεις για καμμιά ώρα"
Κύριοι έτσι απλά είμαι κάτοχος μηχανής BMW. Εκτός αυτού στον χρόνο επάνω έδωσα το 800αρι και πέρασα στο 1200αρι. Ετσι απλά με κέρδισε ο συγκεκριμένος και είμαι πελάτης του 4 χρόνια
Reply With Quote
Παλιό 15-03-2012, 09:12
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Αν και ηταν λίγο λάθος αυτο που έκανες με τα μπιμλικια τις μηχανής σου παρόλα αυτα μπραβο σου που βγαίνεις και το ανακοινώσεις μεσα από αυτο το θέμα ωστε να μην σπιλωνονται ονοματα οποιοδήποτε μαγαζιών .Εγώ θα επεστρεφα με την μηχανή οπως την είχα τάξει για να γίνει το ντιλ μια που στα αλλά που μου ανάφερε σαν μαγαζί είναι σωστός.......
Reply With Quote
Παλιό 15-03-2012, 19:56
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: ΒΜW G650GS,orient luxus 26'-adve

Πολύ μάγκας ο τύπος που έσκισε και τα χαρτιά λες και τον έχεις εσύ ανάγκη.....που μάλλον αυτός σε έχει!
...έκανες πολύ καλά που έφυγες αυτός έχασε και είμαι σίγουρος πως τα έξτρα που έχεις βάλει οι έμποροι δεν τα πολυκοιτάζουνε δηλαδή άν του έλεγες να σου δώσει κάτι παραπάνω για το V-strom θα σου έλεγε όχι και πως αν θες μπορείς και να τα βγάλεις!-γενικά οι έμποροι δεν τους πιάνεις με κάτι τέτοια!
......καλά έκανες και έφυγες!
Reply With Quote
Παλιό 15-03-2012, 20:15
white angel Ο/Η white angel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2012
Περιοχή: σαλαμινα
Μoto: R1200GS ''04''

Reply With Quote
Παλιό 15-03-2012, 20:48
phoenix Ο/Η phoenix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα
Μoto: R1200GS/05 βυζαντινο

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΤΟΥΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ PHOENIX
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΑΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
(ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ GSFORUM )
ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ BMW
KAI ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΑΝ ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
Reply With Quote
Παλιό 15-03-2012, 22:38
black_hawk Ο/Η black_hawk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Κερκυρα
Μoto: GS 1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από phoenix Εμφάνιση μηνυμάτων
..ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..
Toυς περιμενουμε ευχαριστως!

Reply With Quote
Παλιό 15-03-2012, 22:46
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΤΟΥΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ PHOENIX
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΑΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
(ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ GSFORUM )
ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ BMW
KAI ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΑΝ ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

Ρε συ Στέργιο τα γράφεις τόσο ωραία....

Να τα έγραφες και μικρά, να μη μας βγαίνανε τα μάτια....
Reply With Quote
Παλιό 16-03-2012, 13:34
alexat Ο/Η alexat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Melissia
Μoto: R1100GS

Απόσπασμα:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΑΝ ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

Ωραίος που τους κινητοποίησες! (Αλλά πράγματι τα κεφαλαία μας ... ξεκουφαίνουν )
Reply With Quote
Παλιό 16-03-2012, 14:18
phoenix Ο/Η phoenix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα
Μoto: R1200GS/05 βυζαντινο

ΟΚ απο τωρα και στο εξεις το αλαζω και το κριμα στο λαιμο σας
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης