![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχομαι να βρεθεί... Αλλιώς ευχομαι να σου πανε ολα δεξια και να αποκτησεις 2!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου,σου εύχομαι το καλύτερο για την μηχανή σου, αλλά κινητοποίησε την αστυνομία,την ΔΙΑΣ και όποιον άλλον γνωστό έχεις από τα αστυν. τμήματα.
Το δικό μου xx,μου το βρήκαν μετά από τρεις μέρες,αλλά το γλίτωσα. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το έχουμε υπόψιν μας...
Εύχομαι γρήγορα καλά νέα... |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου σου εύχομαι να γυρίσει στα χέρια σου όσο πιο σύντομα γίνεται.
Κινητοποίησε όλον τον κόσμο για να βρεις κανένα στοιχείο. Δώσε μας αν μπορείς κανένα σημείο. αυτοκόλητα, γρατσουνίσματα για τους Υπόλοιπους εδώ που είναι από Αθήνα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
υπομονη φιλε .. !! ελπιζω συντομα να εχεισ νεα απο το μορο σου ! και να τοθ κοπουν τα χερια!@!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχομαι και ελπιζω να την βρεις γρηγορα την μπουμπου σου και ολα να τελειωσουν καλα φιλαρακι!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλοι μου ,
Κανένα νέο δεν είχα από τη μηχανή αλλά το ευτύχημα είναι ότι μου είπαν από την ασφαλιστική ότι θα πάρω τα χρήματα μου σε δυο μήνες περίπου. Ένα χαρακτηριστικό επίσης της μηχανής είναι ότι στο αριστερό φλαπς στο εσωτερικό του έχει το αυτοκόλλητο της οδικής βοήθειας της BMW και στο ίδιο φλαπς αλλά στην εξωτερική του πλευρά έχει το αυτοκόλλητο απο το περιοδικό ΜΟΤΟ κακός λύκος¨. Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη που μου δείχνετε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
μακαρι φιλαρακι να σταθεις τυχερος και να την βρεις,στο ευχομαι ολοψυχα και σαν παθων 2 φορες.γενικα ψαχνε οσο μπορεις και βραδυνες ωρες,κανε ερωτησεις σε περιπολικα που ειναι νυχτα και γυρνανε.εγω ειμαι τυχερος γιατι του αρεσε του νεαρου η μηχανη και την κυκλοφορουσε ο ιδιος.η συνεχεια δυστυχως δεν μπορει να αποκαλυφθει οταν ηρθαμε τετ α τετ και αυτος επανω στη μηχανη μου....
γενικα φιλε μου ψαχνε και ρωτα συνεχεια |
![]() |
|
|