![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ κριμα ρε φιλε, εννοείται πως θα έχουμε το νου μας αλλα δεν πιστευω οποιος την πηρε να την κυκλοφορήσει εξω στον δρομο
|
|
|||
|
|||
![]()
τωρα που το διαβασα ανατριχιασα επειδη εχω και εγω το ιδιο μηχανακι.........................και μενω και εγω στην πετρουπολη και σκεφτομαι διαφορα τωρα,με βλεπω με ρατζακι σημερα.ευχομαι να την βρεις αθικτη και κουραγιο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα εχω το νου μου κ εγω εδω απο ζωγραφου κτλ Ευχομαι να την βρουμε συντομα αθικτη!!! Κουραγιο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
κουραγιο αδερφε θα εχουμε το νου μας. αν ερθη βολο το μηχανακι σιγουρα θα το δουμε
|
|
|||
|
|||
![]()
συμερα στην πρωηνη μου βαλτα απο της 7.00-12.00 στο τελος επεσε κουβεντα για κλοπες παρακολουθησης κε τετια κε καπιος απο την παρεα μας ειπε για καπιο συστημα εντοπησμου με κοστος 10-15 ευρω τον μηνα το οπιο σε ενημερονη ανα πασα στυγμη που βρησκεται η μοτο αυτοκηνιτο κλπ πως σας φενεται ?
μαληστα μας ειπε για καπια βεσπα που κλαπηκε (αξιας 4000 ευρο) που ιδιοκτητης της αφου του κλεψανε την πρωτη εβαλει την δευτερη για δολομα με το gps κε στο τελος μπουκαρε η αστηνομια σε ενα υπογιο με 72 μοτο αλλες ξιλομενες κε αλλες οχι |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
να ειναι καλα ο φιλος μου που με κρατησε και τον παρακολουθησαμε με αποτελεσμα να φτασουμε σπιτι του και να ειδοποιησουμε τις αρχες να τον συλλαβουν.οπως αποδειχθηκε ηταν και σεσημασμενος και εκεινη την περιοδο βρεθηκαν πολλα μηχανακια,πολλα απο αυτα θαμμενα,κυριολεκτικα.ηταν καθαρα θεμα τυχης που την κρατησε και την κυκλοφορουσε.σε κανεναν να μην τυχει παιδια,πολυ ασχημη εμπειρια
|
|
|||
|
|||
![]()
Κριμα!! πολυ κριμα!!! εμενα μου ειχαν κλεψει ενα παπακι και ακομα κλαιω!!
![]() δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι για την μπουμπου!!! ευχομαι να βρεθει και το μοτο και ο π..στης!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα άρχισε και κάνε βόλτες στο σχιστό και στις μάντρες στο μενίδι.
Σου ευχομαι από καρδιάς να βρεθεί πάλι στα χέρια σου. Μάνος |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ! |
![]() |
|
|