![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και είμαι απο τα "νούμερα".....που δεν βάζουν after market αξεσοραις, οι βαλίτσες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο τις μαμάς...
Πολλή καλη δουλεια, η οποία δεν φαίνεται στις Φωτο.... Μπράβο στα μαστόρια.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατ αρχήν σας ευχαριστώ απο πλευράς μου για τα καλά σας λογία ! εκείνο ώμος που θέλω να προσθέσω ειναι οτι και από την πλευρά μας κάνουμε οτι είναι δυνατόν σε όποιων ενδιαφέρεται για βαλίτσες να μπορεί να τις αποκτηση οσο το δυνατόν πιο οικονομικά ! και παλι σας ευχαριστω ολους σας !!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Έλληνας είναι ικανός για άπειρα πράγματα....................
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θελω το τηλ σας να σας παρω καποια στιγμη να μιλησουμε για βαλιτσες για το gsa
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδιά ποτέ θα τις φέρετε σε κάνα καφέ στην Αθηνα στημένες σε GS να τις δούμε απο κοντά ???
Καλο ειναι να φτιάξετε και ενα site που να μπορεί να τα δει ο κόσμος όλες τις εκδόσεις και ολα τα χρώματα. Πάντως εχετε κάνει απίστευτη δουλειά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εγω οικονομικα θα ειμαι ετοιμος αρχες μαιου να τις παρω.θα ειμαι αθηνα τοτε μεχρι τελη ιουλιου.ποσο καιρο πριν θελετε την παραγγελια και τι προκαταβολη?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα στοιχεία μας είναι διαθέσιμα στο προφίλ μας !! αν δυσκολευτής να τα βρεις τότε σου το ξαναγράφω !!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() απο κοντά που τις είδα έπαθα πΛΛΛΛάκα μιΛΛΛΛάμε!!!!!
μπράβο παίδες, είστε ωραίοι!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 08:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 14:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 08:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 10:18 |