![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλος
Το εχω εδω και 4 χρονια σε 4 αυτοκινητα και 5 μηχανες, ενα σε λεω... εχουμε βρει 3 μηχανακια οπως επισης και διάφορα αλλα.... εγω πηρα ενα κινεζικο απο το ebay, μετα το συνδεσα σε ελευθερο server ολα τζαμπα δεν πληρωνω μια.... βλεπω τα παντα ακομη και να το κλεψουν, εχω μια ελπιδα παραπανω να το βρω.... αν θελεις πληροφοριες θασε βοηθεισω να το στησεις σε ελευθερο σερβερ και α βλέπεις αμεσα 50 ευρα το πηρα.... και δεν εχω συνδρομη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εμενα μου ζητιασα 150 ευρο το χρονο κε ηπα ευχαρηστω ,αν ειναι 50 απο ebey θα με ενδιεφερε αρκη να ξερω πος να το ψαξω |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!
Εγώ αγόρασα από e-bay από Κίνα το παρακάτω gps tracker 50 $ για επικοινωνία μέσω sms. Τώρα βλέπω πως το πουλάει πιο ακριβά αλλά με μια αναζήτηση θα το βρεις και φθηνότερα. Mini Spy Vehicle Realtime Tracker For GSM GPRS GPS System Tracking Device TK102 eBay - The UK's Online Marketplace Μία ανέξοδη λύση είναι και ένα παλιό κινητό τηλέφωνο με μόνιμη παροχή ρεύματος, σε αθόρυβη λειτουργία και μία κάρτα, κρυμμένο.Σημειώνουμε το ΙΜΕΙ της συσκευής και σε περίπτωση κλοπής μπορεί να εντοπιστεί μέσω παρόχου κινητής αλλά χρειάζεται δήλωση κλοπής και παρέμβαση εισαγγελέα. Κάποιοι το χρησιμοποιούν σε αυτοκίνητα αλλά μπορεί να τοποθετηθεί και σε μηχανή. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αν και το έχω 4 μήνες γιατί το αγόρασα για το ποδήλατο του γιου μου αλλά πρόλαβαν και το έκλεψαν
![]() Πιστεύω πάντως πως λειτουργεί. Ένα μειονέκτημα που έχει είναι ο χρόνος διάρκειας της μπαταρίας, αν και έχει 2 στη συσκευασία πρέπει να τις φορτίζεις συνεχώς. |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον αντε να πω ποιο πολλα
Εγω το πηρα προ 4 ετων οταν με εκλεψαν ενα παπι 20 ετων αι τα πηρα στο κρανιο.... Η συσκευη εχει μονιμο φορτιστή μηχανης, συνδεεται στη μπαταρια και φορτιζει μονιμα, σε περιπτωσει που βγαλουν την μπαταρια της μηχανης τοτε η ενσωματομενη κραταει 7 ημερες. βαζεις μεσα μια καρτα cosmote, ενεργοποιεις το gprs πρωτα και βγαζεις το pin. μετα κανεις εγκατασταση στη μηχανη, δηλωνεις αριθμους κτλ. Κανεις ενα δωρεαν λογαριασμο σε ενα σερβερ, κανεις μια κληση στη μηχανη, και βλεπεις στον υπολογιστη στο ιντερνετ πυο ειναι, ποσο τρεχει κτλ.... αν θελεις δηλωνεις με κληση η με sms να σε δειχνει συνεχομενη πορεια η την τρεχουσα θεση μονο... επειτα, αν δεν εχει σημα δορυφορου, σε στελνει το τελευταιο, αν δεν εχει σημα gprs σε στελνει μολης αποκτηση.... Και λιγα σχολια, προ 3 ετιας το εβαλα σε ενα xt660, μετα απο 20 ημερες εκλεψαν το μηχανακι, ο κολλητος τρελαθηκε.... εκλαιγε, μολις θυμηθικε με πηρε τηλεφωνο, το ειδαμε στη χαλκιδικη, πηγαμε εγω και αυτος.... με τη συμφωνια οτι αν δουμε κατι καλουμε αστυνομια, τελικα αυτος εφερε και 4 ζωακια.... ειδαμε το μηχανακι σε συνεργειο πισω, εκει μας εδεινε στιγμα, πηγαμε και ζητησαμε μοτερ απο χτ660, αυτος που ειχε το μαγαζι μας ειπε οτι σε 2 ημερες θα μας εχει.... τοτε μπηκαν τα ζωα... τον εκανα μαυρο... αραπι ηρθε η αστυνομια.... και βρηκε 20 κλεμενα μηχανακια... Αυτα.... ειναι ενα ακομη αντικλεπτικο... δνε ειναι σωτηρας...αλλα βοηθα |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας.... | jarhead | Μου τη δίνει που ..... | 50 | 12-12-2011 16:54 |
Αν γνωριζει κανεις,θελω την γνωμη του! | AntonisKitoudis | Τι μας έτυχε | 15 | 06-12-2011 08:57 |
Ανάβρα Μαγνησίας | siraxanz | Info για Ηπειρωτική Ελλάδα | 10 | 27-11-2011 21:02 |
Τέλος το ελευθέρας στην Εγνατία Οδό | Sakis | Χρήσιμα | 10 | 13-10-2011 18:34 |
Προτασεις για προιοντα καθαρισμου-γυαλισματος!! | fguy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 10-09-2010 07:41 |