![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πουθενά, όπως και αν καταργούσαμε και εσάς σε τι θα μας έβλαπτε επίσης;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν και δεν καταλαβαίνω ακριβώς το πνεύμα σας, ευγενή νέε μου, θα ήθελα να ενημερώσω πως έτσι κι αλλιώς η φύση, σταδιακά και νομοτελειακά, θα μας "καταργήσει" όλους εν καιρώ!!!! Αν υπάρχει κάποιος βαθύτερος και αξιολογότερος λόγος ύπαρξης, πέραν της εξέλιξης, προόδου και κυριαρχίας του ανθρωπίνου είδους (σαν σύνολο), παρακαλώ να με λυτρώσετε από τα ερέβη όπου ταλανίζομαι και να με φωτίσετε με την περιούσια γνώση σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, δια την κατασπατάληση του πολυτίμου χρόνου σας!!! Last edited by yannis; 21-03-2012 at 22:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σαλονικη θα εχει και εισαγγελεις για επιτοπου πακεταρισμα!!!! Και αυτο που λεω να μην παει κανενας δεν το λεω για να απαξιωσω την παρελαση. Το λεω για να απαξιωσουμε τα κοπροσκυλα που μας φεραν σε τετοια χαλια!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευγε επισης νεε μου!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
αξιος
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ. |
|
|
|||
|
|||
|
"Σημεία των καιρών..."
|
|
|
|||
|
|||
|
Προσωράμε πολύ καλά ως χώρα............ Μπράβο μας !
Έτσι να τους φυλάμε κιόλας να μην πάθουνε τίποτα ! Συγγνώμη επειδή μπερδεύτηκα........ τί πολίτευμα είπαμε οτι έχουμε ??? ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?????
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πραγματικά Πέτρο, δε θα 'θελα να είμαι στη θέση τους. Φτάνω σε σημείο να τους λυπάμαι, μιας και με τη στάση τους, έχουν αποποιηθεί τον βαρύ ρόλο και την ευθύνη που τους έχει αναθέσει ο Ελληνικός λαός, χάριν της κονόμας. Πραγματικά, τους λυπάμαι ... |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 2 μικρόφωνα για κλειστό κράνος Midland Bt-2 | Cherouvim | Ζήτηση | 0 | 06-01-2012 20:44 |
| Έκτακτο χαράτσι για εισοδήματα | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 10-06-2011 12:06 |
| ειστε για μια κοντρα? | γιαγια αρκουδα | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 23 | 21-03-2011 15:12 |
| Κλειστό το κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα για τις εκδηλώσεις για τον Αλ.Γρηγορόπουλο. | Arkas | Επικαιρότητα | 7 | 05-12-2010 21:16 |
| Κλειστή η Ι. Οδός λόγω πυρκαγιάς! | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 14-09-2009 20:13 |