![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Μετάνοιες θα κάνω στον Ύψιστο Θεό γιατί άλλο δεν αντέχω τον Τέο τον σοφό! Συκοφαντίες και προσβολές από τον Χάρη, τι να πω ρε Θοδωρή... ![]() Θα ξανακάνω μετάνοιες για να πιάσουν σίγουρα!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
καμμία πρόθεση τέτοια και το δηλώνω εις επήκοον όλου του φόρουμ! Που βλέπεις τις συκοφαντίες... εκτός αν κάνω λάθος όταν σε διαβάζω και εννοείς άλλα από αυτά που γράφεις... Τα επίθετα πεισματάρης , εριστικός και αρνητικός χρησιμοποίησα πολύ προσεκτικά και προβληματίσου μην τα παίρνεις για συκοφαντίες ... Εγραψα για να σου πω τι εισπράτω από εσένα δεν τα έγραψα να σε συκοφαντήσω!!! Όταν διαβάζω τα γραφόμενα σου, λοιπόν αυτό εισπράτω. Είναι λοιπόν η γραφή σου που προσπαθώ να εκφράσω και όχι για να σε μειώσω η να σε συκοφαντήσω..... Τώρα αν θες να σου πω για το σχολιασμό σου στο θέμα που σπαμάρουμε ...Μπορεί να έχεις χίλια δίκια σε αυτά που γράφεις, ότι είναι ασκήσεις εκπαίδευσης Νατοικής ομάδας κλπ... Εξέφρασες μια χιλιόσωστη άποψη...συμφωνώ... όμως αυτό δεν αλλάζει σε τπτ την γενική αίσθηση του άρθρου... Η Ξανθή που το ανέβασε ήθελε να μοιραστεί μαζί μας μιά είδηση που την ικανοποίησε σαν Ελληνίδα και θέλησε να μοιραστεί μαζί με όλους εμάς αυτό ακριβώς και να νοιώσουμε και εμείς μια κάποια ικανοποίηση για την Ελληνική πρωτιά.... Τουλάχιστον εγώ έτσι ένοιωσα και έτσι το εξέλαβα... Επίσης αυτό το είχαμε ξαναδιαβάσει κ σε αυτό έχεις δίκιο.. αλλά τι να λέει... Πιάσε τον ρυθμό Θοδωράκη....τπτ άλλο και μην προσπαθείς με το πληκτρολόγιο, πάνε και σε καμμιά βόλτα, η σε καμμιά συνάντηση δεν κακό Έχουμε δεκάδες ένστολους εδώ μέσα, φίλους αγαπητούς και αγαπημένους... εδώ αγαπάμε τις μηχανές και την καλή παρέα, ένας για όλους και όλοι για έναν.... Δεν ψάχνουμε να μαλώσουμε και να συκοφαντίσουμε...ξαναλέω ![]() Δεν περιμένω απάντηση και αν απαντήσεις δεν θα επανέλθω γιατί από μεριάς μου το εξάντλησα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν κρατιέμαι!!!!!!
Χάρη μου, ξέρεις πως σ' εκτιμάω, όπως και τον Σταύρο... αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν ενοχλεί, όσους διαβάσουν προσεκτικά το θέμα, η αντιμετώπιση προς τον Θοδωρή. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το νούμερο #15 και το ΝΟΥΜΕΡΟ #20... Που είδατε ότι ξεκίνησε να προκαλεί ο Θόδωρος, το φόρουμ ή την Ξανθή;;;; Το defence και λοιπούς πατριδοκάπηλους ίσως... αλλά το φόρουμ δεν έχει τέτοιους... έτσι δεν είναι;;;; |
|
|
|||
|
|||
|
[/quote] Απόσπασμα:
Είναι φανερό πλέον ότι ένα βασικό πρόβλημα δεν είναι η κατανόηση των γραπτών αλλά η ανάγνωση τους ! Η κατανόηση είναι δυσκολότερη και γι΄αυτό έχει <<ελαφρυντικά>>. Τώρα εσύ χωρίς να διαβάσεις … <<κατανοείς>> ότι θέλεις ! Μα δεν έκανα χαρακτηρισμούς στον gemara αλλά ζήτησα διευκρινήσεις … για διάβασε Αρχική Δημοσίευση από gemara [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] Προκαλείς Ξανθή μου, προκαλείς τους αδαείς και συμπλεγματικούς![IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG] ............ Γι αυτό και παρελάσεις πλέον γίνονταιπαρουσία μόνο Στρατιωτικών αφού έχουν ξεκουμπιστεί όλοι οι νυν πολιτικοί από τα μάτια του κόσμου. Θες να πεις κάτι με τον ειρωνικό πρόλογο και τον χουντικό επίλογο?????? Ερώτηση με 6 ? έκανα !!! Μια διόρθωση…. όχι ειρωνικός αλλά καθαρά υβριστικός ο πρόλογος. Ας απαντούσε ο ίδιος, λέγοντας ότι δεν αφορούσε εμένα το σχόλιο και (εάν ηθελε) ότι δεν θεωρεί σωστό να εκπροσωπούν την Ελληνική πολιτεία μόνο στρατιωτικοί, παρότι αυτό έγινε σαν γεγονός. Τόσο απλά θα έληγε το θέμα…. Εφόσον όμως δεν έδωσε διευκρινήσεις και στο κομμάτι που με αφορά (αδαείς και συμπλεγματικός) ΕΙΝΑΙ υβριστής. Εάν θέλεις διευκρινήσεις για αλλά θέματα να ποστάρεις όταν συζητούνται ή και τώρα, αλλά εκεί ... και εφόσον ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ όλα τα ποστ. Τέλος πες μου, εσύ και το …rotation εξυπηρετείτε σε κάτι? |
|
|
|||
|
|||
|
Άλλο ένα θέμα, που ανέβασε μια κυρία......και δυστυχώς δεν καταφέραμε να σεβαστούμε την διαφορετικότητα που πρέπει να υπάρχει , μεταξύ μας
![]() Μέχρι την αντιπαράθεση, οι απόψεις ήταν σεβαστες και όμορφα γραμμένες... Μέχρι και ο Θοδωρής, ήταν ηπιος και νομίζω τεκμηριωμενος..... Υπάρχουν και κάποιοι όμως που γουστάρουν τα προσκυνηματα και τις κόντρες,σουζες,ανάποδα ψαλιδια, κλπ.....πρέπει να σεβόμαστε και αυτούς Όλα τα υπόλοιπα είναι κουραστικά πλέον και το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποτρέπουν πολλούς φίλους να εκφράζουν απόψεις.... ![]() Χιλιοειπωμενα πράγματα, που δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά και να τα ξεπεράσουν..... Στο θέμα μας τώρα..... Οι πιλότοι μας....βλέπουν τους Τούρκους συμμάχους μας,σαν φίλους ή προσπαθούν μέσω των ασκήσεων αυτών,να πηδηξουν τους Τούρκους και να τους πάρουν τις κυλωτες;;;;;;;; Σορυ για τις κυλωτες.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό το ξέρεις ότι σηκώνει πολύ πείραγμα.....
![]() Απόσπασμα:
Και εγώ διαφωνώ με την θέση σου στο θέμα της παρέλασης αλλά δεν θα σε πω "τσόγλανο-αριστερή πουλακίδα" (έκφραση του Τεοςς) εδώ Το ξαναέγραψα ότι δεν θέλω να μπω στην ουσία του θέματος του ποστ, δεν θα οδηγήσει πουθενά. Επίσης ας αποφασίσουμε πότε το defence.net έχει δίκιο και πότε όχι. http://www.gsforum.gr/603283-post170.html Απόσπασμα:
Last edited by frits; 22-03-2012 at 11:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Κανονικά, και μπράβο τους !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Διαφωνω.....αλλα σεβαστή η γνώμη σου
Δεν μπορω να σε πω χουντικο ή να με πεις αναρχοκου#####...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ σε παρακαλώ να μην επιτίθεσαι στον κόσμο που έχει διαφορετική άποψη από σένα. Όρισε τι εννοείς rotation και θα σου απαντήσω ... |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ γιατί συμφωνώ μαζί σου, που διαφωνείς με τον Fuji;
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Περι.. "εφεδρειών", απολυσεων κλπ (Η σκοτεινη πλευρα..) | black_hawk | Ελλάδα | 5 | 22-09-2011 02:54 |
| Με ευθύνη της κυβέρνησης, το σκάνδαλο της Siemens "σβήνει" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 13 | 23-07-2011 16:06 |
| "Μεγάλοι" που δεν σκέφτηκαν πριν μιλήσουν | babis66 | Διάφορα | 9 | 08-03-2011 22:38 |
| "Η Τελευταία Ομιλία (Ράντυ Πάους)", κι άλλη τροφή για σκέψη... | gemara | Διάφορα | 8 | 06-11-2010 14:07 |
| Θανάσης Βέγγος: Δύσκολες ώρες για τον "καλό μας άνθρωπο" | riga | Πολιτισμός | 13 | 23-10-2010 12:52 |