![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
.,.,.,.,σας ευχαριστών δια ταύτα κι εγών με την σειράν μου., που τιμήσατε τα ευλογημένα τούτα εδέσματα.,. και να ευχαριστήσω τον μοναχόν αδελφόν ., που ασκείτε στο όρος Χολομώντας .,Ούριους Χίπιους ., δια την μυστηκήν και νηστίσημην συνταγήν απο Βυζαντινάς χρόνους.,. σαρδέλας στα σπα., Μεγάλος ο Πανάγαθος σε όλους να δίνει.,., Σώσον Κύριε των Λαόν σου .,.,., |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bre ούτε ένας να μην τρώει σαλάτα !!! ?????
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην ξεχνάς... να ευχαριστήσουμε και τον άλλο Χρήστο του Μεγάλου Μακεδονικού Παζαριού, για τις μπυρίτσες που μας κέρασε όλους!!! ![]() ![]() όλο αδιάβαστο σε πιάνω...δεν ξέρω που θα πάει αυτό με σένα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εμάς τα μοντέλα δεν μας φωτογραφίζουν....οι ζουλιάρηδες.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ τρεις λέξεις μόνο θα σας πω
αιντε ρε αιντεεεεε Τόσος καφές θα σας πειράξει στα ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν το εγνωριζα αγαπητε εν Χριστο αδερφε, μην με μαλωνεις. Ειρηνη ημιν... τις δικες μου τις πληρωσα εις τον αγαπητο κουνιαδον του Πασχαλιου του Καβαλητη!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τελικά καλός ειναι ο καφές με κρεμμυδάκι και πατάτες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι θα γίνει ρε φιλαρακι με σένα......κάθε λίγο μας αλλάζεις το avatar σαν το ανέκδοτο(αν δεν σταθεροποιηθεί το μ.........νι ψάρια δεν τρώμε εεε???)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() spam of |
|
|||
|
|||
![]()
πως του ήρθε να βάλει .,.
πιγκουίνο .,., ![]() τι να πώ εξενεπλάγην.,.,, ![]() ο Μάικς ο Αρμυς δε πέγκουιν.,., Last edited by tattoopanther; 22-03-2012 at 14:19. |
![]() |
Tags |
ιιικολα ικ |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφες και μπυρα στη Θεσσαλονικη 21-09 | paschalis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 31 | 23-09-2011 01:02 |
Ο Καφες στη Θεσσαλονικη Τεταρτη 13-7-11 | paschalis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 23 | 14-07-2011 13:01 |
καφε στην Θεσσαλονικη 24/5/10 ωρα 20.00 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 29-05-2010 09:05 |
καφεδακι στην θεσσαλονικη 9-11 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 26 | 10-11-2009 10:47 |