![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγω ''ΔΕΝ'' ερχομαι ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εισαι και χουμουρίστας
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() "To know us better" την Πρωταπριλιά... Συμμετοχές.. 1. teo71 2. Ellie 3. Magelanos 4. lempoi 5. nvythoul 6. giamil 7. chrismet 8. nordkapp 9. Mits70 10. southern 11. Dodos 12. Erevos 13. Axardal 14. Barakos Yiannis 15. Costa3dart 16. staga1200 17. szygo 18. Gasgs 19. -DHMHTRHS- 20. βασιλης 21. REK |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για να οργανωθούμε λίγο... Μη μας περάσουν και οι χαλαροί... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Attention please .... Σκέφτηκα να τυπώσουμε αναμνηστικά μπλουζάκια, για την εκδρομή στο Σεράγεβο. Έβαλα, ότι καλλιτεχνικό ένστικτο μου έχει απομείνει στα σαράντα μου, το συζήτησα με κανά 2 μέλη και κανά 2 φίλους του sarajevo team, πήρα κανά 2 προσφορές.... και σας το παρουσιάζω.... Το λοιπόν.. 1. Η μπροστινή πλευρά της μπλούζας, θα γράφει τη φράση "sarajevo team" 2. Στο αριστερό μανίκι θα υπάρχει το nick name του καθενός.. 3. Στο δεξί μανίκι θα υπάρχει η ελληνική σημαία, για όποιον το θέλει.. 4. Στο πίσω μέρος, θα υπάρχει, από πάνω προς τα κάτω... ο χάρτης της διαδρομής APRIL 2012 GS FORUM Ο χάρτης θα έχει με αχνές γραμμές τα σύνορα των χωρών και με μια έντονη γραμμή την διαδρομή.. Εάν δεν βγαίνει αισθητικά ωραία η γραμμή με έντονο χρώμα, θα την κάνουμε σε άλλο χρώμα, και αυτό θα έχει, μάλλον, επιβάρυνση 1 εύρω. Λέω "μάλλον", γιατί είμαστε στα παζάρια για το χρώμα της γραμμής... ![]() 5. Τα μπλουζάκια θα βγουν σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.. 6. Η τιμή είναι 12,5 ευρώ, ή 13,5 ευρώ, αν χρησιμοποιήσουμε άλλο χρώμα για την γραμμή της διαδρομής, και 2 ευρώ κόστος έχει η σημαία, για όσους την επιλέξουν.. Δηλαδή, υπολογίστε ένα κόστος 12,5 - 13,5 ευρώ χωρίς σημαία, και 14,5 - 15,5 ευρώ με σημαία.. (φυσικά θα πάρετε αποδείξεις) 7. Για να πάρετε μια ιδέα για τα νούμερα, εγώ είμαι medium, με λίγο διαγεγραμμένο τον ενιαίο κοιλιακό... ![]() 8. Η παραγγελία γίνεται ως εξής: ποσότητα, χρώμα, μέγεθος, σημαία ή οχι, nick name π.χ. 1 μαύρο, medium, με σημαία, teo71 9. Δεν υπάρχει καμμία υπόχρεωση παραγγελίας.. Όποιος θέλει παραγγέλνει.. 10. DL. παραγγελίας είναι η δωδεκάτη νυχτερινή της 29ης Μαρτίου 2012.. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους ...
|
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο ρε τεο καλη ιδεα για το μαροκο.,.,.,.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δοκιμή, δοκιμή:
1 μαύρο, XXL, nikos-x Test, 1-2, ααα, 1 ![]() Καταγράφηκε; |
|
|||
|
|||
![]() 1 κοκκινο, XL, με σημαία, giamil
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1 MEDIUM ΜΑΥΡΟ ΣΗΜΑΙΑ ΜΙΤS70
1 MEDIUM ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΙΤS70 |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Matala Reunion Festival 2011 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 09-06-2011 16:45 |