![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() φιλε οταν ρωτας βαζε ενα ? στο τελος ![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() και εσας σας ζηλευω, εχει κατι ψαρουκλες εκει στα 2 μαγαζια.... Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Να εισαστε όλοι καλά, όπου βρεθείτε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχαλη
![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.
1)lalou 2)steliosx 3)siraxanz & maria 4)napgeo ? ![]() 5)... Last edited by siraxanz; 22-03-2012 at 22:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο Χάρη. Σε ρώτησα φίλε (εάν έρθω) για να ξέρω με τι μηχανή να έρθω.
Και επειδή είναι γιορτή αυτή τη μέρα να μην έρθω με την στριφτερή η τη χωμάτινη. Να κάμω με τη μικρή μου NT 700 μια βόλτα να την ευχαριστηθώ. Θα σου πώ σίγουρα για μένα Σάββατο μεσημέρι. Καλό ξημέρωμα να έχεις................ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ηλία ειναι στο Λεβίδι κοντα... την εχουν 2 αδερφια κ την δουλευουν οικογενειακα. καθαρα πραγματα σωστες ποσοτητες ποιοτητα προσεγμενες τιμες προ κρισης επρεπε να κλεισεις τραπεζι απο πριν... θα παρω τηλ να κλεισω αλλα πιθανον να μην χρειαζετε.. αυτα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επι τελευταίο σου αρνητικόν.................. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να μην ξεχαστούμε. Έχουμε και σαρακοστή................... |
|
|||
|
|||
![]() Χάρη,ειναι απο τις διαδρομές που θέλω να κάνω, αλλά υποχρεωσεις εντός Αθηνών θα με κρατήσουν εδώ...κρίμα..
![]() όπως και να έχει, να περασετε καλά..που θα περάσετε.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλό δρόμο παιδιά και καλά να περάσετε.......πολύ όμορφη διαδρομή με καταπληκτικά τοπία
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια διαδρομη, ωραια παρεα, ωραιος καιρος και η ταβερνα η καλυτερη της περιοχης.
Πολυ καλη επιλογη Χαρη ![]() Την Κυριακη ομως γιορταζει η μικρη και αν φυγω ....... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κορμι θανατηφορο!!! | mAthosalas | Αστεία Video | 19 | 05-03-2012 19:35 |
Τσουνάμι | MARK | Κόσμος | 15 | 08-02-2012 14:04 |
Τσουνάμι | syan | Περιβάλλον | 9 | 11-11-2011 11:35 |
Λίμνες Πρέσπες | 264George | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 23 | 23-06-2011 18:24 |
τσουναμι στην Ιαπωνία | gepol | Κόσμος | 10 | 11-03-2011 23:18 |