![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη μου......μόλις έφτασε ο Νακος!!!!
καλα υποβρυχια.... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Eλα Βασιλη...την ειδα αργα την κληση...γιατι ειμασταν πανω κατω σημερα...Ξεσπασε βεντετα Πακιστανων με Ναρκωμανεις και αντε βγαλε ακρη τωρα!!Αυριο ειμαι μεσημερι μπορει να σε τρακαρω πουθενα.Καλως ορισες και καλα να περασετε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Brooklyn γίναμε.... ![]() σε είδα φεύγοντας, κόρναρα κιόλας, Εγνατία με Γενναδίου... |
|
|
|||
|
|||
|
Mε ειπαν οι συναδελφοι...εγω εδινα ενα ονομα στα διωκτικα...καλη συνεχεια!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
έχω το νου μου και γω στις
νάρκες του Μοnroe και δε μπορώ να κοιμηθώ...
|
|
|
|||
|
|||
Αν και ήμουν εκεί, δεν κατάλαβα ποιες είναι οι νάρκες. Πάντως τα ποτά τους, άνετα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σαν καύσιμο για πετρελαιοκινητήρες. Μόλις φτάσαμε στην έδρα μας. Σε 15 λεπτά, περιμένω επιβεβαίωση κι από τον Νάκο. Κώστα12GS, πήγαμε και για πατσαδάκι, ανάμικτο. που θα μου πεις, πως δεν ξέρω από aftέrια ΥΓ: ΟΚ. Νάκος στην έδρα του.
Last edited by nikos-x; 24-03-2012 at 07:35. Λόγος: ΥΓ: . . . |
|
|
|||
|
|||
![]() αααιιιιι καληνύχτα ώρα για ύπνο τώρα για μένα ![]() ήταν πολύ ωραια τα υποβρύχια και χωρίς μάσκα
|
|
|
|||
|
|||
|
Από τώρα;
Καφέ δεν θα πιούμε; Βρε vasorfά, να σε πω την αμαρτία μου, αυτό με τα χέρια, ΔΕΝ το κατάλλλαβα Αν είναι κάτι πονηρό, σε παρακαλώ να απαντήσεις με ΠουΜου.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τα τρελά αγόρια στη βουλή... | teo71 | Καλώς ήλθατε | 61 | 18-01-2013 18:40 |
| Παραιτηται ο πρωθυπουργός της προδοσίας | taksidiotis | Ελλάδα | 4 | 08-11-2011 04:14 |
| Ο πρωθυπουργός και τα γυφτόπουλα | ericnax | Ανέκδοτα | 20 | 18-02-2011 17:23 |
| Ο υπουργός...! | georgekostas | Ανέκδοτα | 14 | 25-02-2010 11:29 |
| Ο ναυαγός.......... | Jefe | Ανέκδοτα | 7 | 04-10-2009 10:48 |