![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Και για να ευθυμίσουμε λίγο....
![]() Συνθήματα που επιτρέπονται #1: Το μνημόνιο μ’ αρέσει, κάνει δαχτυλίδι μέση! Συνθήματα που επιτρέπονται #2: Τον μισθό μου κόψε κι άλλο, και με λίγα θα την βγάλω! Συνθήματα που επιτρέπονται #3: Θέλω να με δέρνουν μπάτσοι, δεν μου φτάνει το χαράτσι! Συνθήματα που επιτρέπονται #4: Οι συντάξεις να κοπούν, τα γερόντια απαιτούν! Συνθήματα που επιτρέπονται #5: Όποιος είν’ απολυμένος, είναι πιο ευτυχισμένος! Συνθήματα που επιτρέπονται #6: Πάρτε μου το σπίτι τώρα, για να σώσουμε τη χώρα! Συνθήματα που επιτρέπονται #7: Δεν πεινάω, το τονίζω, στα σκουπίδια γευματίζω! Συνθήματα που επιτρέπονται #8: Θέλουμε πολλούς Ναζί, γιατί τα φάγαμε μαζί! Συνθήματα που επιτρέπονται #9: Ξεπαστρέψτε τους πολίτες, είναι όλοι τους κοπρίτες! Συνθήματα που επιτρέπονται #10: Δεν αξίζω για να ζήσω, αύριο θ’ αυτοκτονήσω! Σχόλιο αναγνώστη Παρέλαση ενώπιον του πριβέ κλαμπ των χρεοκοπημένων πολιτικών | ANTINEWS |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εδώ οι Έλληνες αγοράζουν Γερμανικά προιόντα η Χρυσή Αυγή σε πείραξε. Τι άλλο πια σ´αυτό τον τόπο Θεέ μου...;;; ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 2 μικρόφωνα για κλειστό κράνος Midland Bt-2 | Cherouvim | Ζήτηση | 0 | 06-01-2012 20:44 |
| Έκτακτο χαράτσι για εισοδήματα | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 10-06-2011 12:06 |
| ειστε για μια κοντρα? | γιαγια αρκουδα | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 23 | 21-03-2011 15:12 |
| Κλειστό το κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα για τις εκδηλώσεις για τον Αλ.Γρηγορόπουλο. | Arkas | Επικαιρότητα | 7 | 05-12-2010 21:16 |
| Κλειστή η Ι. Οδός λόγω πυρκαγιάς! | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 14-09-2009 20:13 |