![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω πάει, αλλά οι φωτογραφίες πολύ καλές!
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια!
![]() Έχεις δικό σου στυλ και ξεχωρίζουν οι φωτογραφίες σου. Δυνατή σιωπή θα τις έλεγα. Πολύ ωραίες! Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και γω μερικές για να θαυμάσουμε το υπέροχο και ιστορικό νησί της Σύρου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η Συρος δεν φημιζεται φυσικα σε καμμια περιπτωση για τις παραλιες της μιας και ειναι μεν πολλες, αλλα στην πλειοψηφια τους ειναι μικρες....Το καλο τους ειναι οτι τα νερα ειναι πεντακαθαρα λογω τοποθεσιας (αν κ ετσι κ αλλιως στο Αιγαιο ειναι καθαρα) λογω της τοποθεσιας και των "ρευματων" που εχουμε... Βαρη ![]() Αναμεσα Φαμπρικα-Βαρη ![]() Αγκαθωπές (Οι συγκεκριμενες φωτο ειναι απο το syros.gr) Last edited by Troublemaker; 01-09-2009 at 18:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφιές κυκλαδίτικες μπράβο.......................
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
(και επισης δεν παρεξηγω ετσι ευκολα!) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφες φωτο.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μαράκι πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου!!!!!!!!!!!:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι Κυκλάδες τον Σεπτεμβριο που πέφτουν οι καιροί είναι απλά Μαγευτικές!!!!!!!!!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αμα σε πάει ρε παιδί μου η τύχη......... | Alext | Ανέκδοτα | 14 | 13-09-2011 22:17 |
Το μερακι μου | emix | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 37 | 23-01-2010 21:30 |
Σε νησί...τι κάνουμε με σκουριά ? | Major_Goose | Φροντίδα | 26 | 22-08-2009 14:08 |
Το ακούσαμε και αυτό… (γελοίος τυπάκος σε απόγνωση) | Vakalos | Τι μας έτυχε | 31 | 07-08-2009 10:40 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 15:58 |