GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Αγγελίες > Πωλήσεις μοτοσυκλετών

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-03-2012, 08:56
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
Προεπιλογή Απάντηση: Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? (Πώληση στο εξωτερικό

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από panosv Εμφάνιση μηνυμάτων
Ούτε για αστείο μεγάλη απάτη με τον Άγγλο φίλε χρόνια τώρα γίνεται μακριά.
MAKΡΙΑ!!!
Reply With Quote
Παλιό 26-03-2012, 09:01
Aggelos-Syros Ο/Η Aggelos-Syros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΣΥΡΟΣ
Μoto: kymco xciting 300r

ΑΠΑΤΗ!!!!
Με είχαν προσεγγίσει για το CRF 450 που είχα....όπως και οι ανωτέρω πρότειναν, μην το σκεφτεσαι κάν.......
Reply With Quote
Παλιό 26-03-2012, 11:42
daflos Ο/Η daflos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW-R1200GS

Θέλω να ρωτήσω. Εφόσον αυτός χτυπιέται, δώσε μου τον κωδικό σου στο paypal για να σου καταθέσω τα χρήματα. Αν του δώσεις τον κωδικό σου (δεν το ξέρω αν είναι κωδικός η τι άλλο είναι) και μετά περιμένεις. Τι γίνεται;;; Μπορεί να σου κάνει ανάληψη με τον κωδικό σου ;;;;; Τι άλλο μπορεί να σου κάνει;;;;
Reply With Quote
Παλιό 26-03-2012, 12:22
Sakis Ο/Η Sakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Gs1200 η λευκή του 09!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από daflos Εμφάνιση μηνυμάτων
Θέλω να ρωτήσω. Εφόσον αυτός χτυπιέται, δώσε μου τον κωδικό σου στο paypal για να σου καταθέσω τα χρήματα. Αν του δώσεις τον κωδικό σου (δεν το ξέρω αν είναι κωδικός η τι άλλο είναι) και μετά περιμένεις. Τι γίνεται;;; Μπορεί να σου κάνει ανάληψη με τον κωδικό σου ;;;;; Τι άλλο μπορεί να σου κάνει;;;;

Αν διαβάσεις παραπάνω...
  1. Προσοχή στις πληρωμές μέσω PAYPAL . Απατεώνες δημιουργούν ένα κόντο με μια πιστωτική κάρτα. Μετά σας στέλνουν τα χρήματα για το αυτοκίνητο και μόλις πάρουν το αυτοκίνητο λένε στην τράπεζα της πιστωτικής κάρτας να κάνουν ακήρωση της πληρωμής. Σας πέρνουν πάλι τα χρήματα πίσω και μετά ... δεν βγάζετε εύκολα άκρη. Διαβάστε παρακάτω την μαρτυρία ενός μέλους μας --------------- "Κάποια στιγμή στην ημέρα δέχτηκα ένα sms μέσω κάποιου site αποστολής sms(hok.bik) ότι κάποιος έχει δει την αγγελία μου στο car.gr και σε περιπτωση που δεν το έχω πουλήσει να του στείλω e-mail στην διεύθυνση(gmail) που μου ανέφερε για πρόσθετες πληροφορίες. Το μύνημα ήταν στα αγγλικά και το όνομα ξένο. Μετά από κάποιες λίγες ερωτήσεις που μου έκανε για την κατάσταση του αυτοκινήτου, και κάποια παζάρια, μου ανέφερε ότι θέλει να το αγοράσει. Αφού τον ρώτησα πως θα γίνει αυτό αν αυτός είναι στο εξωτερικό, αυτός μου απάντησε ότι τώρα βρίσκεται στις Βερμούδες και θα γίνει η μεταφορά από καποιον άλλο και να μην με απασχολεί οποιαδήποτε διαδικασία και έξοδο μεταφοράς καθώς θα το καλύψει αυτός. Μετά με ρώτησε εάν έχω λογαριασμό Paypal για να μου βάλει τα λεφτά εκεί. Του απάντησα ναι και του έδωσα τον αριθμό. Μέσα σε λίγα λεπτά είχα e-mail από Paypal ότι μου κατατέθηκαν τα λεφτά του αυτοκινήτου συν 800 ευρώ για την εταιρεία μεταφοράς. Μάλιστα στο e-mail έλεγε ότι επειδή το ποσό κατάθεσης είναι μεγάλο, και προκειμένου να εξασφαλιστεί ο αγοραστής ότι θα πάρει το αυτοκίνητο θα έπρεπε εγώ να καταθέσω τα λεφτά μεταφοράς σε έναν λογαριασμό Western Union στην Αγγλία και μετά θα μπορούσα να εισπράξω τα λεφτά της κατάθεσης. Επειδή είμαι λίγο πιο προχωρημένος χρήστης Η/Υ διαπίστωσα ότι το e-mail του Paypal ήταν καλά καμουφλαρισμένο και στην πραγμάτικοτητα είχε σταλεί από μια άλλη διευθυνση Gmail. Δηλαδή απάτη.. Μάλιστα στο e-mail ανέφερε ότι σε περίπτωση που έχω την οποιαδήποτε απορία μπορώ να κάνω reply και ενώ θα φαινότανε ότι κάνω στο paypal, στην πραγματικότητα θα έκανα πάλι σε αυτόν. Θα έπερνε δηλαδή κάποιος τα 800 ευρώ μέσω Western Union και μετά καπνός.."
Reply With Quote
Παλιό 26-03-2012, 13:28
daflos Ο/Η daflos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW-R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν διαβάσεις παραπάνω...
  1. Προσοχή στις πληρωμές μέσω PAYPAL . Απατεώνες δημιουργούν ένα κόντο με μια πιστωτική κάρτα. Μετά σας στέλνουν τα χρήματα για το αυτοκίνητο και μόλις πάρουν το αυτοκίνητο λένε στην τράπεζα της πιστωτικής κάρτας να κάνουν ακήρωση της πληρωμής. Σας πέρνουν πάλι τα χρήματα πίσω και μετά ... δεν βγάζετε εύκολα άκρη. Διαβάστε παρακάτω την μαρτυρία ενός μέλους μας --------------- "Κάποια στιγμή στην ημέρα δέχτηκα ένα sms μέσω κάποιου site αποστολής sms(hok.bik) ότι κάποιος έχει δει την αγγελία μου στο car.gr και σε περιπτωση που δεν το έχω πουλήσει να του στείλω e-mail στην διεύθυνση(gmail) που μου ανέφερε για πρόσθετες πληροφορίες. Το μύνημα ήταν στα αγγλικά και το όνομα ξένο. Μετά από κάποιες λίγες ερωτήσεις που μου έκανε για την κατάσταση του αυτοκινήτου, και κάποια παζάρια, μου ανέφερε ότι θέλει να το αγοράσει. Αφού τον ρώτησα πως θα γίνει αυτό αν αυτός είναι στο εξωτερικό, αυτός μου απάντησε ότι τώρα βρίσκεται στις Βερμούδες και θα γίνει η μεταφορά από καποιον άλλο και να μην με απασχολεί οποιαδήποτε διαδικασία και έξοδο μεταφοράς καθώς θα το καλύψει αυτός. Μετά με ρώτησε εάν έχω λογαριασμό Paypal για να μου βάλει τα λεφτά εκεί. Του απάντησα ναι και του έδωσα τον αριθμό. Μέσα σε λίγα λεπτά είχα e-mail από Paypal ότι μου κατατέθηκαν τα λεφτά του αυτοκινήτου συν 800 ευρώ για την εταιρεία μεταφοράς. Μάλιστα στο e-mail έλεγε ότι επειδή το ποσό κατάθεσης είναι μεγάλο, και προκειμένου να εξασφαλιστεί ο αγοραστής ότι θα πάρει το αυτοκίνητο θα έπρεπε εγώ να καταθέσω τα λεφτά μεταφοράς σε έναν λογαριασμό Western Union στην Αγγλία και μετά θα μπορούσα να εισπράξω τα λεφτά της κατάθεσης. Επειδή είμαι λίγο πιο προχωρημένος χρήστης Η/Υ διαπίστωσα ότι το e-mail του Paypal ήταν καλά καμουφλαρισμένο και στην πραγμάτικοτητα είχε σταλεί από μια άλλη διευθυνση Gmail. Δηλαδή απάτη.. Μάλιστα στο e-mail ανέφερε ότι σε περίπτωση που έχω την οποιαδήποτε απορία μπορώ να κάνω reply και ενώ θα φαινότανε ότι κάνω στο paypal, στην πραγματικότητα θα έκανα πάλι σε αυτόν. Θα έπερνε δηλαδή κάποιος τα 800 ευρώ μέσω Western Union και μετά καπνός.."
Τώρα το κατάλαβα.Σε ευχαριστώ πολύ
Reply With Quote
Παλιό 26-03-2012, 15:21
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

O Αγγλος ειναι Νιγηριανος.
Και τα mail αυτα ανηκουν στην κατηγορια των nigerian spam.
Στει ογουαη που λεμε και στα Σερρας
Reply With Quote
Παλιό 26-03-2012, 16:00
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Αν θέλεις να προχωρήσεις τη συναλλαγή (όπως είχα κάνει κι εγώ τότε και μετά εξαφανίστηκε ο τύπος), του λες να σου κάνει το έμβασμα στο paypal, μπαίνεις μετά στο paypal και με διαδικασία εύκολη και δοκιμασμένη, τραβάς μια μεταφορά από το paypal προς το λογ/σμό σου σε όποια Ελληνική Τράπεζα, αναμένεις 2-3 ημέρες μέχρι να σου εμφανιστούν τα χρήματα στον Τραπεζικό σου λογ/σμό, πας και τα κάνεις και μια ανάληψη αν θέλεις για να είσαι ακόμα πιο σίγουρος και μετά του λες... τώρα μεγάλε πες μου που να σου στείλω τη μηχανή, το αυτοκίνητο, κ.ο.κ.

Θα δεις ότι μόλις του περιγράψεις το παραπάνω θα εξαφανιστεί και δε θα σε ξαναενοχλήσει...
Reply With Quote
Παλιό 26-03-2012, 16:08
kostasx Ο/Η kostasx βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Μoto: 990 ADV

μιλάμε για ευκαιρία τρελή..σίγουρα πράγματα..
Reply With Quote
Παλιό 26-03-2012, 19:52
saden Ο/Η saden βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: glyfada
Μoto: gs1200

Για να το κάνει τόσα χρόνια σημαίνει οτι υπάρχει ενδιαφέρον
Reply With Quote
Παλιό 26-03-2012, 20:47
DERTILAS Ο/Η DERTILAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: Μαρουσι Αθηνα
Μoto: GS 1200 ADVENTURE

Παιδια απο τοτε που του ειπα για ΙΒΑΝ εξαφανιστηκε ο τυπος!!!!!!Θα του στειλω μυνημα να ερθει Ελλαδα για διακοπες , ολα πληρωμενα να δει το μηχανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης