![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
MAKΡΙΑ!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΑΠΑΤΗ!!!!
Με είχαν προσεγγίσει για το CRF 450 που είχα....όπως και οι ανωτέρω πρότειναν, μην το σκεφτεσαι κάν....... |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να ρωτήσω. Εφόσον αυτός χτυπιέται, δώσε μου τον κωδικό σου στο paypal για να σου καταθέσω τα χρήματα. Αν του δώσεις τον κωδικό σου (δεν το ξέρω αν είναι κωδικός η τι άλλο είναι) και μετά περιμένεις. Τι γίνεται;;; Μπορεί να σου κάνει ανάληψη με τον κωδικό σου ;;;;; Τι άλλο μπορεί να σου κάνει;;;;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν διαβάσεις παραπάνω...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O Αγγλος ειναι Νιγηριανος.
Και τα mail αυτα ανηκουν στην κατηγορια των nigerian spam. Στει ογουαη που λεμε και στα Σερρας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αν θέλεις να προχωρήσεις τη συναλλαγή (όπως είχα κάνει κι εγώ τότε και μετά εξαφανίστηκε ο τύπος), του λες να σου κάνει το έμβασμα στο paypal, μπαίνεις μετά στο paypal και με διαδικασία εύκολη και δοκιμασμένη, τραβάς μια μεταφορά από το paypal προς το λογ/σμό σου σε όποια Ελληνική Τράπεζα, αναμένεις 2-3 ημέρες μέχρι να σου εμφανιστούν τα χρήματα στον Τραπεζικό σου λογ/σμό, πας και τα κάνεις και μια ανάληψη αν θέλεις για να είσαι ακόμα πιο σίγουρος και μετά του λες... τώρα μεγάλε πες μου που να σου στείλω τη μηχανή, το αυτοκίνητο, κ.ο.κ.
![]() Θα δεις ότι μόλις του περιγράψεις το παραπάνω θα εξαφανιστεί και δε θα σε ξαναενοχλήσει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μιλάμε για ευκαιρία τρελή..σίγουρα πράγματα..
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να το κάνει τόσα χρόνια σημαίνει οτι υπάρχει ενδιαφέρον
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια απο τοτε που του ειπα για ΙΒΑΝ εξαφανιστηκε ο τυπος!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το εξοχικό ! | KRASOPATERAS | Ανέκδοτα | 5 | 10-02-2012 23:59 |
Τελευταίο Σουξέ από το εξωτερικό! | pepax66 | Χιούμορ | 0 | 07-11-2011 19:36 |
gps για εξωτερικό | andkoyki | Πλοήγηση - Hardware και Software | 23 | 20-05-2011 11:31 |
Βεβαίωση παράβασης στο εξωτερικό......... | riko46 | Διάφορα | 10 | 12-10-2010 14:18 |
Προτεινόμενες συναυλίες στο εξωτερικό | skippybi | Χρήσιμα | 6 | 22-11-2009 16:39 |