![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα
Άλλος χρεώνεται το 30%, άλλος 50% και άλλος δεν Χρεώνεται τίποτα Γιατί δεν έγινε ανάκληση από το εργοστάσιο? και κάτι άλλο τα forum καλά είναι δεν λέω αλλά αντί να κάνουν μια ομάδα να μαζέψουμε επιγραφές και πλεσια να τουσ στείλουμε ένα E-MAIL ένα χειλιομετρο να ταρακούνηση το καφαλακη τους εμείς καθόμαστε Έχουμε την δυνατότητα και δεν το κάνουμε τι να πω Ομαδική καταγγέλλεια αυτή είναι οι γνώμη μου |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Nikosone;638691]Όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα
Άλλος χρεώνεται το 30%, άλλος 50% και άλλος δεν Χρεώνεται τίποτα Γιατί δεν έγινε ανάκληση από το εργοστάσιο? και κάτι άλλο τα forum καλά είναι δεν λέω αλλά αντί να κάνουμε μια ομάδα να μαζέψουμε υπογραφεσ και πλεσια να τουσ στείλουμε ένα E-MAIL ένα χειλιομετρο να ταρακούνηση το καφαλακη τους εμείς καθόμαστε Έχουμε την δυνατότητα και δεν το κάνουμε τι να πω Ομαδικά έχουμε τεράστια δύναμη |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν γίνει μια τέτοια κίνηση.....και εγώ μέσα
|
|
|
|||
|
|||
|
κ εγω μεσα!
|
|
|
|||
|
|||
|
....με τα τακουνια μέσα!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Tο προβλημα εχει κ σαν χαρακτηριστικο το τρεμουλιασμα του κινητηρα οταν ξεκιναμε?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τι ακριβώς εννοεις αδερφε? το προβλημα του πρεςντιρεκτ ΔΕΝ ΕΧΕΙ σχεσει με το μοτερ....ειναι προβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων.... ο μποξερ φίλε μου απο την μάνα του κανει σαν να εχει μέσα κατσαρολικα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε ορισμενα μοντελα θελει παραπανο γκαζι λογο τρεμουλιασματος κατα το ξεκινημα κ σε αλλα δεν εχει,μηπως εχουν καποια σχεση?
|
|
|
|||
|
|||
|
κατα το ξεκινημθελει μονο μιζα....οχι γκαζι
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ανακλησεις σε mod5/2008 1200 gs | tasos70 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 23-08-2011 01:24 |
| Δηλωσε 4.051.949 ευρω το 2008!!! | georgekostas | Ελλάδα | 17 | 10-12-2009 01:07 |
| ενδειξη δείκτη βενζινης σε 1200gs/2008! | FANISGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 12-10-2009 23:21 |
| 32 λόγοι που σε κάνουν εθισμένο στα pc!! | Alext | Χιούμορ | 12 | 08-09-2009 23:21 |
| Super bazaar μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, moto και τροχόσπιτων | leonidas | Διάφορα | 12 | 06-05-2009 09:46 |