![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Το κτύπησα στο Bing αλά μου βγάζει αγγελίες. Παιδεύομαι με το λειτουργικό στο γραφείο. Mου εγκατέστησαν το LINUX και δεν μπορώ να το λειτουργήσω............................ |
|
|
|||
|
|||
|
Γειά σου ρε Νάπο!!!!!!
![]() Επιτέλους έδωσες στο θέμα τις πραγματικές του διαστάσεις!!! Το διάβαζα και συγκρίνοντας... ήταν σαν να ήθελα να χωρίσω την γυναίκα μου, για την Γεωργία Βασιλειάδου!!!!!! Γι αυτό δεν το εύρισκες ούτε στο ίντερνετ!!! Πάντως Γιάννη, αν επιμένεις, κατά την γνώμη μου μην πας μακρύτερα από ΧΤ. Και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί ένα δικύλινδρο ΤΑ δεν εξυπηρετεί ??!? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() Και στο φινάλε, κανονίζουμε και καμμιά εκδρομή για ψώνια στο Μόναχο... έχει και μπυραρίες με λουκανικούμπες για ομορφάντρες!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα ΤΑ στα λεφτά που θα διαθέσω είναι πολύ παλιά. Μην πεις για την Africa 650, αυτό είναι βίτσιο! Κάτσε πρώτα να πουλήσω το bmw γιατί δεν κινείται τίποτε....
|
|
|
|||
|
|||
|
Xt600,οτιδήποτε άλλο απλά είναι αδιάφορο
Send from my SE Xperia Arc S White beast |
|
|
|||
|
|||
|
Σου μπήκε το μικρόβιο ... κράτα το Ντακαράκι. Η Αφρικάνα είναι ρουφήχτρα, δε λέει για πολλά έξοδα την σήμερον!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν και δεν ξέρω γιατί μιλάτε να το πάρεις το αρχαίο. Ούτως η άλλος αυτό που έχεις τα λές μόνος σου. Και ούτε πρόκειται να κινηθεί. Το ευχαριστήθηκα……. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αναρωτιεμαι εντελει πιος φταιει για την καταντια μας οι κακοι γερμανοι που κοιτανε πρωτα την χωρα τους και μετα το σπητι τους η οι καλοι ελληνες που κοιτανε μονο την παρτη τους και ποτε την χωρα τους
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| "Έξυπνο" γιλέκο προειδοποιεί για έμφαγμα! | black_hawk | Τεχνολογία | 4 | 05-03-2012 00:44 |
| ΕΛΛΑΔΑ.. Μια κοινωνια στο "παρα πεντε" 'Η στο "ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ" ΗΔΗ?? | black_hawk | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 24-11-2011 23:34 |
| QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 23:14 |
| ..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
| Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 17:53 |