![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο χαίρομαι που θα σας ξαναδώ όλους σας....
Μακάρι να τα καταφέρω να έρθω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() και χορηγός θετικής ενέργειας η Έλλη....
![]() ![]() ![]() αρε ρε Τεό....στα καλύτερα χέρια είσαι.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως να βάλω μπροστά και τη δική μου μπουμπού .Έχει να κυκλοφορήσει πάνω από μήνα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Την έβαλα εγώ ήδη μπρος.. Βρουμ βρουμ... "To know us better" την Πρωταπριλιά... Συμμετοχές.. 1. teo71 2. Ellie 3. Magelanos 4. lempoi 5. nvythoul 6. giamil 7. chrismet 8. nordkapp 9. Mits70 10. southern 11. Dodos 12. Erevos 13. Axardal 14. Barakos Yiannis 15. Costa3dart 16. staga1200 17. szygo 18. Gasgs 19. -DHMHTRHS- 20. βασιλης 21. REK 22. sirahanz 23. Strats 24. Kas Αναχώρηση.. 09:30 στο περίπτερο Χαιδαρίου.. 10:00 αναχώρηση.. Όσοι έλθετε από Αττική οδό μας περιμένετε στην έξοδο 1 για Θήβα, στις 10:10.. Βγαίνετε από την αττική οδό κάνετε στο φανάρι που συναντάτε δεξιά και παρκάρετε.. ΥΓ1. Όποιος εμφανιστεί εμφανίστηκε.. Δεν περιμένουμε μετά τις 10:00 (αν κάποιος αργήσει, ας μου στείλει 1 μνμ στο κινητό, για να τον βρούμε αργότερα). Το ίδιο ισχύει και για μένα. ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ2. Ακόμη και αν έρχεστε από τα βόρεια, καλό θα είναι να μας βρείτε στο περίπτερο. Η πόλη είναι άδεια Κυριακή πρωί, τα χλμ λιγότερα και φθηνότερα και θα κάνουμε και ωραίο χαβαλέ στο πρωινό καφεδάκι.. Άσε που θα είναι μαζεμένες καμμιά 200αρια μηχανές, και το θέαμα, θα είναι spectacular (σωστά το έγραψα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το λοιπόν.. Φαί ![]() ![]() ![]() Θα φάμε στο χωριό Ζεμενό, (6 χλμ μετά την Αράχωβα), στις 15:00 Την ταβέρνα την κανόνισε ο Τάκης (tman), ο οποίος με 1 παρέα χωμάτινων, θα καταλήξει εκεί, από χωμάτινες διαδρομές κατά τις 16:00. Λεπτομέρειες στο πμ που μου έστειλε.. Θοδωρή καλησπέρα, μίλησα με την ταβέρνα και μπορούν να μας προσφέρουν τα εξής ανά τέσσερα άτομα: Σαλάτα ανάμικτη Στριφτόπιτα Λουκάνικο Κοκορέτσι/κοντοσούβλι Κυρίως πιάτο: Κόκκορας, μοσχαράκι, ψητά, ή νηστίσιμα Τιμή 15 euro ανά άτομο, και τα αναψυκτικά δωρεάν (5 μπουκάλια coca cola Και 5 μπουκάλια sprite του ενάμιση λίτρου) Το συζητάς και μου λες Τάκης Αν έχετε οποιαδήποτε, αντίρρηση, ένσταση, αντιπρόταση, μέχρι την 12η νυχτερινή σήμερα.. Μετά it's a go.. Και φανταστείτε, ότι μερικοί θα την βγάλουν με κοτοπουλάκια..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τεο τα ψητά ειναι νηστίσιμα ; |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Να σε κρατήσω τα πούπουλα για να κάνεις και μαξιλαράκια με τον χάρτη της εκδρομής, εκτός από τα μπλουζάκια; ![]() Last edited by nikos-x; 29-03-2012 at 21:06. Λόγος: ; |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Matala Reunion Festival 2011 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 09-06-2011 16:45 |