![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μεσα αλλα μαλλον μονός γιατι η φωτογραφος εχει παθει ψυξη και δεν μπορει να στριψει το κεφαλι τωρα δεξια -αριστερα θα σας γελασω δεν εχω καταλαβει.... Για φαγητο τι θα παιξει θα κανονισει τιποτα ο παναγιωτης στα περιξ ή μονο καφε θα έχει?
|
|
|
|||
|
|||
|
ειμαι παντα ετοιμοπολεμος.............
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστουμε Αργυρη φιλακια στις γυναικες της ζωής σου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tι λες να βρεθουμε στα mc donalds μετα το Κιατο στις 10.00???
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου φιλαρακι Παναγιωτη καλο μου ακουγεται να μιλησω και με τον εταιρο καπαδοκη να δω και ποιος αλλος θα ερθει και θα τηλεφωνηθουμε αυριο Σαββατο. Φιλακια στην Αλεξία.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Όχι όχι Γρηγόρη θα μιλήσουμε μαζί Όχι με τον Οθωνα είπαμε κ φαγητό στην λίμνη
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε πολυ κοντινη αποσταση απο τη λιμνη βρισκετε το ακρωτηριο Ηραιον με το φαρο του Πολεμικου Ναυτικου
τον ναο της θεας Ηρας και τη φοβερη θεα στον Κορνθιακο που μπορουμε να τραβηξουμε ομορφες φωτο.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| αξιοπιστο τσαγακι Βολου 28/3/2012 | Ellie | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 19 | 13-04-2012 23:26 |
| Το Αθηναϊκό καφεδάκι μας την Τετάρτη 21/03/2012 | eytyxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 76 | 22-03-2012 14:27 |
| Ηρακλείωτικο Καφεδομπυράκι Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 11-03-2012 00:32 |
| Αχα'ι'κό καφεδάκι την τετάρτη 11/01/2012! | mario | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 27 | 26-01-2012 22:26 |