![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Πισω και μεις με γεματες μπαταριες για να αντεξουμε αλλες 10 μερουλες μεχρι το real thing!
Πολυ ωραια βολτα (και με λιγο off road ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ένα μεγάλο Ευχαριστώ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στείλε μου pm για να κανονίσουμε πότε θα τα έχω. Πιστεύω ότι στην Όαση θα βρεθούμε..... |
|
|||
|
|||
![]()
Γυρίσαμε και εμείς στο Άργος, 570,8 χλμ για μας,
ένα οδοιπορικό αλα Σεράγιεβο.... ![]() Όλος ο καλός ο κόσμος του φόρουμ, πολλοί νέοι φίλοι... Ένα "κακό" κορίτσι με έκανε κ ίδρωσα στα στροφιλίκια προς Αγ Άννα ![]() Η διαδρομή άγνωστη για εμένα στο Α' σκέλος, περάσαμε από μερικά φυσικά τοπία πολύ όμορφα. Επίσης όρισμένα τμήματα της διαδρομής κανονική πίστα ![]() Επίσης να τονίσω την πολύ καλή ποιότητα της Ταβέρνας που φάγαμε. ![]() Είδα τον Στράτο να οδηγεί μετά από καιρό και χάρηκα... Τεό να έχεις συχνά τέτοιες ιδέες... ![]() ![]() ![]() Να ευχηθώ στα επόμενα και γρήγορα ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by siraxanz; 01-04-2012 at 21:58. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ηταν 30 χιλ. μπροστα σου........ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μπα μπα αρχίσαμε την φαγωμάρα....????
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι θα γίνει ; αφήστε τις αβροφροσύνες και ανεβάστε καμία φωτό του ΤΕΟ71 με το νέο μπουφανάκι.
![]() ![]() Last edited by frits; 01-04-2012 at 22:07. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι ρε παιδιά.........άντε μας έχει φάει η αγωνία ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Teo71 say: Κόψε φάτσα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο βγάλε συμπέρασμα....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Matala Reunion Festival 2011 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 09-06-2011 16:45 |