![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ειπώθηκαν βαρειές κουβέντες, αλλά συνεχίζουμε απτόητοι.
|
|
|||
|
|||
![]() Καλή καρδιά Πάνο...
|
|
|||
|
|||
![]()
κανενα νεο σχετικα???
|
|
|||
|
|||
![]()
Να με συγχωρειτε για την απουσια μου,αλλα δεχθηκα ''τρελλο'' ιο στον υπολογιστη του μαγαζιου μου και ακομη δεν εχω βγαλει ακρη...
![]() ![]() Στο διαταυτα τωρα, οποιος αλλος θελει να ακυρωσει την παραγγελια του,περαν του cpretenteris και του commander,καλο ειναι να το δηλωσει ΤΩΡΑ.Η ομαδικη συνεχιζεται κανονικα,αρκει να υπαρχει λιγο υπομονη.Ο γερμανος απαντησε,οτι δεν μπορει να σπασει την παραγγελια σε κομματια,και μπορει να τα στειλει με επιχειρηματικη αποστολη.Το ποσο των 250 ευρω περιλαμβανει φπα,και θα διαιρεθει σε οσα κομματια παραγγελθουν.Το τιμολογιο θα ειναι στο ονομα μου αναγκαστικα,αλλα εμενα δεν με ενοχλει αυτο.Αν ενοχλει καποιον αλλον,ας ακυρωσει την παραγγελια του.Η παραγγελια απο την στιγμη που την δωσουμε,θα ερθει σε μια εβδομαδα με DHL.Παραθετω και το μαιλ που μου εστειλε.
Dear Mr. Themistoklis, the postage costs are vat included and the delivery time is about 1 week. It will be dispatched with DHL. Unfortunately we can´t send this quantity in the usual way only bye a freight forwarding business. Sincerely, Detlev L O U I S I.A. Markus Brune (Order Entry) Detlev Louis Motorradvertriebs GmbH 21035 Hamburg, Rungedamm 35 Deutschland / Germany Αργοτερα το βραδακι,θα ξανατσεκαρω την λιστα,θα προσθεσω,θα αφαιρεσω και θα εχουμε ακριβως την εικονα. Τωρα παω για καφεδακι..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους . . . Χαίρομαι πάρα πολύ που ένα θέμα που "άνοιξα" είχε τέτοια απήχηση και λυπάμαι για τις γκρίνιες που δημιουργήθηκαν!Ανάμεικτα συναισθήματα . . . Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Aki για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα για μένα και την παρέα μου!!!Ελπίζω κάποια στιγμή να στο ανταποδώσω φίλε . . .
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παιδιά έχω φορτηγάκι για την μεταφορά. Σιγά το πράγμα... |
|
|||
|
|||
![]()
Spam on
Θα χρησιμοποιησεις το φορτηγακι που ειχες και για τη κουνια ? εαν ΝΑΙ, θελεις οδηγο ? Spam off Προχωρηστε οπως εχετε κανονισει, δηλωνω και εγω παρων σε οποια βοηθεια χρειαστει.....thnx |
|
|||
|
|||
![]()
Ε όχι και βαριές κουβέντες.
Συμβαίνουν αυτα στον γραπτό λόγο ![]() Συνεχίζουμε όπως πάντα, ολα καλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω ειμαι μεσα στην παραγγελεια ,υπολογισε με κανονικα,ευχαριστω πολυ.
Οτι εγινε εγινε προχωραμε μπροστα..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι, δεν είναι Έλληνας, και όχι, δεν είναι αριστερός !!! | MARK | Ελλάδα | 24 | 07-03-2012 15:54 |
Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 03:23 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 01:08 |
Ψάρακας εν όψει (Καινούργιο μέλος) | aalleexx | Καλώς ήλθατε | 16 | 08-04-2010 22:11 |